Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Спалнята на Бай Грешен има най-голяма нужда от екзорсизъм Grinning Grinning Grinning
Големи кукувици са тези двете Grinning

# 166
  • София
Е сега ще се включи алармата...Simple Smile

И аз така предполагам, че с тез димилки булите ще активират някоя противопожарна аларма.
Голям мерак ми е за таз аларма...

# 167
Те забравиха другия тиган на котлона.... Simple Smile...оттам предполагам ще се включи алармата...

и мамите се видяха...Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 23:41 от Zlatina3

# 168
  • София
Ето я алармата ... Най-сетне. На н-тото предположение познах.

# 169
Луди жени, ама Хайдар добре ги окъпа.
Без малко да задушат Тесла, душицата.
Сватите най-накрая се срещнаха...

А сладурите си гукат и не им пука.
Цулунаха сееее...

# 170
хайде признанието и целувката...Hands Plus1

# 171
ДОЖИВЯХМЕ!!!!
През цялото време ми беше на топка стомаха дали няма за звънне телефона да Йози, заради пожара....
Щях да ги убия сценаристите, ако не се бяха целунали...
Ах, че хубава серия... ах, че хубав финал Heart Eyes

# 172
Не познах за алармата...
И аз не познах, мислех че е Сонер

# 173
  • София
Абе от сума време се чудя, що го дават филма за 7+ години и ни цензурират целувките и по-горещите сцени. Джан да не ходел гол, че развращавал децата... Какво ще прави едно 7+ дете будно по това време? Що не му сложат едно 18+ и да си дават на воля горещи сцени...

# 174
Много забавна беше серията дори и само така  по картинки.
Представям си какъв купон ще е с превода  утре.
Нямам търпение.

А финала беше един път, нищо че не дадоха почти нищо от целувката.
Да вземат да ни пуснат една нецензурирна версия в нета, както направиха преди време в "Пълнолуние", че да си начешем крастата. Но едва ли...

Много благодаря за компанията, момичета.
Беше ми приятно отново да гледаме заедно.
Аз се оттеглям, че съм зверски уморена тази вечер.
Но пък вече съм в отпускаааа...

Лекичка!

# 175
Значи да си кажа, докато ми е прясно още Simple Smile

1. Езги и Йози - приказка! Толкова много да ми харесват двамата. Пак ще кажа - влюбих се в тази двойка! Такива малки и мили жестове си правят, а значат толкова много... Въобще не ми е нужен превод, за да разбера какво чувстват и какво си говорят... Очите им, жестовете, телата им казват всичко Heart Eyes Страхотна игра на Джан и Йозге! Heart
2. Дениз и Озан - много са сладки. Харесва ми как бавно се разчупват ледовете между тях. Дано скоро да видим целувка и при тях
3. Джансу и Левент - Джансу много ми харесва как го действа и го игнорира. Нека, за да се усети Левент, че ще я загуби. Прави се на голям играч, ама усмивката му замръзва от ревност всеки път Grinning

Какво да кажа друго - пълнеж са другите. Забавни и весели. Малко в повече ми дойде каденето на мама и леля, ама не може само ЕзГюр да дават Grinning

Анти-персоните дори няма да ги коментирам

Само дано Тесла да не изчезне някъде. Знаете, че имам страх за съдбата на животните в сериала Grinning

Много ви благодаря за компанията! Сега цяла седмица ще си фантазираме какво следва след целувката Simple Smile

# 176
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Екстра беше целувката накрая. Не успях да гледам цялата серия и затова не смея да правя коментари.
Чакам сега фрага за следващия епизод.

А къде да я видя нецензурираната версия на същата ситуация в Долунай?

# 177
Екстра беше целувката накрая. Не успях да гледам цялата серия и затова не смея да правя коментари.

https://youtu.be/9ggUoVnlL-U
Heart EyesKissing HeartHeart

# 178
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

https://youtu.be/9ggUoVnlL-U
Heart EyesKissing HeartHeart
Мерсиии Hug

# 179
Благодаря ви за коментарите в директно време, благодарение на вас разбирам какво се случва, защото сега не мога да гледам. Heart

Аз малко досадно и ни в клин, ни в ръкав, но само да вметна, че Еджето следва Джан в Инстаграм, но той нея - не! Stuck Out Tongue Winking Eye Не знам колко е показателно това, де, но според мен си е доста красноречиво за отношенията им - подобно на Йешим тя може да си фантазира каквото иска и да си слага снимки с него, но може да си остане само с мечтите. Grinning

За мен красноречие няма. Simple Smile Момичето е сложило снимка и  напомня за излъчването на епизода.Само толкова. Чува се че обичат да прекарват време заедно - като какви - приятели, колеги, хора които се разбират добре, които си допадат по интереси, които се привличат физически или начало на дълга интимна история ? Те си знаят, каквото и да е , решението си е тяхно, кой кого заслужава  как и защо, това са празни приказки. Горкото момиче обаче, заради това че "обичат да прекарват време заедно" вече я обвиниха в болни фантазии, правене на Фотошоп монтажи и лицето и беше сравнено с всички видове тестени закуски. Какво ли ще стане, ако пък слухът за връзка излезе верен Simple Smile ?

Колкото до епизода..... Аз съм със смесени чувства.Мисля ,че отново ще има спад.За първи път гледам директно, естествено турския ми е много базов и не разбирах всичко, нооо определено останах малко разочарована.Ще го гледам утре със субтитри разбира се,зная че чарът на един филм идва до голяма степен от диалозите . Започна много мудно,сцените в ресторанта с майките и всичките тези физиономии ми дойдаха в повече, но пък турците обичат май такива пресилени и ефтини "комедийни"  сцени,та може да им хареса.

Общи условия

Активация на акаунт