Avène, Bioderma, Биотрейд, Eucerin и друга аптечна козметика

• 26 716
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
  • Ланкър, планините Овнерог
За това харесвам SVR - имат малки разфасовки на измиващите гелове. Този го дават за дегримиране за чувствителна кожа.

Имам го в малка опаковка, но още не му е дошъл реда. Още доста имам от розовия, който е много хубав за мен.

# 181
  • София
Моля споделете кой е най-хидратиращия крем,който сте ползвали.Търся максимална хидратация за супер суха кожа.

# 182
  • Седмото небе
За това харесвам SVR - имат малки разфасовки на измиващите гелове. Този го дават за дегримиране за чувствителна кожа.

Имам го в малка опаковка, но още не му е дошъл реда. Още доста имам от розовия, който е много хубав за мен.
Тъкмо щях за тези да пиша. Всичките варианти съм изредила и всички ми допадат. Опаковката от 50 мл на цена около 5-6 лв първо, че е супер компактна и практична, второ че е добра опция за тестване на продукта.
Малки опаковки почистващи съм виждала също и на Биодерма-Себиум за мазна кожа и Сенсибио за чувствителна. И двата са добри за съответните типове кожа.
Повечето други марки слагат малки опаковки в подаръчните сетове.

# 183
След проява на червени петна по лицето след слънцезащита от нискобюджетен дрогериен продукт, реших да си взема слънцезащитен крем за лице на Биодерма 50+. Доволна съм и реших да си купя още козметика от марката. Със суха кожа съм, на 30г. Поръчах си мицеларна вода за дехидратирана кожа + още два крема за лице. https://www.notino.bg/bioderma/hydrabio-creme-podkhranvassh-khid … vstvitelna-kozha/
https://www.notino.bg/bioderma/atoderm-nutritive-podkhranvassh-k … nogo-sukha-kozha/
Ще се радвам, ако сте ги ползвали, да споделите мнения 😊

# 184
Hydrabio за мен е доста добра серия ✌
Налага ми се да купя крем за възстановяване след козметични процедури, ще лекувам белези и петна. Колебая се между Cicaplast, Cicalfate и Cicabio. Какво ще препоръчате?

# 185
  • Седмото небе
Мисля би бил подходящ този

Аз тъкмо наминавам да питам за отзиви за него, ако някой има? Дали омазнява?
А за вечер Хелия може би някое масло, което хем да подхранва, хем да действа в посока редуциране на белези и възстановяване. Но за през деня каквото и да вземеш ти трябва с висок спф. То всъщност май и от трите серии има...

# 186
Аз този го имам на мостра,но не съм го пробвала.

# 187
  • Варна
Здравейте, имам смесена кожа.Омазнаваща се Т-зона и сухи бузи.Бързо запишващи се пори, 30+.До сега се съм ползвала серум.Ще бъда много благодарна за насоки. Иначе съм използвам крем на ла рош ефаклар с цвят за мазна кожа.Довилна съм.Лесен за нанасяне, леко покривен.Минус, че няма слънцезащита.За товя лято взех бб крема на миша.Взех на ла рош за чувствителна кожа,определено няма да повторя.Не попива добре,конситенцията е много неприятна.Не е адаптивен към кожата
 Измивен гел използвам на апивита лавандула. Като цяло съм доволно, но не използвам всеки ден, струва ми се че леко ми пресушава кожата.

# 188
Напротив,има със слънцезащита,аз имам такъв.Аз го ползвам всеки ден след гела им.Доволна съм и от двата продукта.

# 189
Този със слънцезащитата Ла Рош няма цвят.
Стела е писала, че ползва оцветения вариант на Ефаклар, а той няма фактор.

# 190
  • Варна
Розовият почиства ли добре грима?

# 191
Здравейте,бихте ли ми казали след спирането на Авен ИстеАЛ кой сега е крема с подобен състав?Авен А-окситив или Физиолифт?Става дума за сериите нощен крем.

# 192
  • Ланкър, планините Овнерог
Розовият почиства ли добре грима?

Още не му е дошъл редът. Доста икономично карам, още розовият не е свършил. Но аз така или иначе геловете ги ползвам като етора стъпка след маслено, та няма да мога да кажа само гелът дали изчиства добре.

# 193
  • Варна
Здравейте, ползвате ли серумите около очите? Днес ми казаха, че не е препоръчително. Не намерих информация.Интересува ме конкретно за този.

# 194
  • София
Ако продуктът не е конкретно за тази зона, или пише да се избягва зоната около очите, не го слагам там. Има си серуми за тази зона, с офталмологични тестове, не бих рискувал да слагам всеки продукт.

Общи условия

Активация на акаунт