Август месец най-любим,чакам с нетърпение деня незабравим! Тема 12

• 28 262
  • 665
  •   1
Отговори
# 375
Александриа, честито бебче и бързо възстановяване Hug

Моето дете се научи да спи върху мен. Иначе е неспокоен. Преди поне на спалнята до мен спеше, а сега веднага се събужда като го оставя. Само върху рамото ми е спокоен.
Не знам какво ще правим с това спане...

# 376
Александриа, честито бебче и бързо възстановяване Hug

Моето дете се научи да спи върху мен. Иначе е неспокоен. Преди поне на спалнята до мен спеше, а сега веднага се събужда като го оставя. Само върху рамото ми е спокоен.
Не знам какво ще правим с това спане...
Същото стана и при мен. Също така  любимо и е спането на цица, дърпа 2 пъти и е заспала , затова се храним по 1 час 😑.
Май и на ръце я научихме...

# 377
  • Denmark
Честито бебче и от мен, Александриа! Heart

Ние ще пробваме сега с малко формула... Днес е бил на гърдите ми поне 20 пъти, боли ме вече, да не говорим, че не мога да отида да пишкам даже... Спи неспокойно и се събужда от най-малкото и плаче и като го сложа на гърда млъква. Това не значи ли, че е гладен? Cry

# 378
И при нас е същото Марая.
Дано след втория месец нещата да се оправят.
И аз все си мисля, че е гладен и че не яде нищо.
На ден му давам само 30мл АМ, в което му разтварям пандата.
Иначе е все на гърдите или на рамото ми.
Оствя ли го някъде и се буди веднага и започва да реве.
Дори и в мен се буди с рев понякога.
Не знам защо така. Днес цял ден не е спал. През нощта също не можахме да спим. Следобяд заспа в мен и ми е жал да го оставя някъде, че отново ще се събуди. Държа го в мен поне той да се наспи.
Мъжът ми го няма, за да ми помогне с нещо и вече съм на ръба на изтощението...

# 379
Не знам защо така. Днес цял ден не е спал. През нощта също не можахме да спим. Следобяд заспа в мен и ми е жал да го оставя някъде, че отново ще се събуди. Държа го в мен поне той да се наспи.

Същата работа ... не спя вечер почти, като се разциври веднага го вземам ,за да не се събужда моя поне, но през деня съм като заклана .. и майка ми като си тръгне на 5ти не знам какво ще правя. Сега поне ме посреща сутрин с кафе,закуска,като нахраня малкия го дундурка да заспи,за да поспя и аз 2 часа .. после на 5ти като си тръгне и моя тръгва на работа .. е тогава вече няма да се спи изобщо.

Между другото до мамите със секцио - случвало ли ви се е след повече време на крак ,държейки малкото да ви заболи операцията и да се надуе повече от едната страна и да стане още по-твърдо?

# 380
  • Denmark
Disappointed Relieved Милата... Справяш се чудесно! Жените имаме някакви супер сили, особено стане ли въпрос за децата..
А забелязваш ли да е по-спокоен след АМ? Не спинка ли по-добре? Sad Ние му дадохме 70 мл и сега пак е на гърда, за да заспи, но поне не плаче, даже ни се посмя след млякото Flushed

# 381
Ами не знам от какво е, но сега си спи много добре. Дадох му млякото към 4 и нещо и заспа. Няколко пъти се разрева лекичко, но заспа след това лесно. Дори го оставих до мен на спалнята и продължава да спинка.
Обаче явно от спането на рамото ми е свикнал да спи по корем.
Сега пак е по корем. Сам се обръща така.
 И успява да си повдига и обръща главичката сам.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 22:06 от Лайка

# 382
Моя следобеда спи по корем.
Днес е ужасен ужасон Sad рев, рев, рев!
Отделно, не иска да си изяжда цялото мляко.
Все едно не съм имала дете ви казвам. Гледам го..и нямам идея какво да го правя. Как съм отгледала дете на 3 години, не знам.

# 383
Rolling Eyes бебетата ни май са се наговорили днес. Малката почти цял ден мрън мрън. И тя на цица цял ден. Ама суче здраво, събраха се по 3 памперса за час  за втората половина на деня. Баткото все му се излиза по най-горещото време.... От днес и мен ме боли гърло и съм със сополи, боли ме дори като пия вода. Баткото се оправя вече, но си е у дома, таткото също , но по цял ден му звънят по работа. Онзи ден взехме моята кола от ремонт и вчера закарахме на ММ(почва да ми писва). Днес май ми дойде и цикъла, дано да е така, защото иначе кървенето ще е заради усложнението.....на всичкото отгоре днес видях ,че са ми цъфнали стрии на корема......
Докато пиша пак имаше включване ( макар, че е нямало изключване цял ден), насълзиха ми се очите...баткото дойде да ни успокоява мен и бебето. Току що ни изпя и една рап авторска песен за ситуацията Wink

# 384
И при нас днес е някакъв кошмар, откакто се е събудила в 12 на обед не е заспивала! Само на ръце я разнасяме и суче, без ръце и зърна останах. Направо завиждам на всички с кротки и срящи деца...

# 385
Паола, аз съм така с раната от секциото. Отделно малката ме рита точно там като я държа изправена след ядене. Не бих казала че ме боли, но не е приятно усещането.
Забелязах и че ако ластика от бельото или долнището, с което ходя вкъщи (въпреки че не са никак стегнати), са малко над белега, пак става една издутина. Утре съм на преглед, ще видя АГ какво ще каже.

Искам и вече да почна с някакви упражнения, че това леко коремче хич не ме кефи. Но от кърменето съм постоянно гладна и ям доста калорични неща, та не знам как ще стане...  Днес се вкарах и в старите си дънки и ги закопчах, което е ... Найс!

# 386
  • София
Дааааам, явно днес е крив ден на всички. Няма какво да се повтарям. Съшата история като при Пийк сме- от обяд е само рев, не си изяжда млякото, следователно е гладна през 1 час. Едва сега успях да вляза да се изкъпя, а се каня от 10 сутринта Weary Почвам да си мисля дали пък жегата не им се отразява.

Rolly, и аз съм с останало едно малко коремче, по-скоро кожа, но не знам дали само с коремни преси ще станат нещата. Струва ми се, че малко по-сериозни упражнения ще са нужни, а не знам кога ще намеря време за това. Tired Face

В общи линии ми липсват първите 2 седмици, в които беба само спеше и ядеше Smile

# 387
Чак се изненадах, че навън не заспа. Преди поне навън спеше. Ама може и много шумно да му е било, не знам Sad

# 388
Ние обаче цял ден спахме обаче сега е в топ форма 😂 няма шанс да спи.
Храненето ми е притеснително, като всеки път си яде колкото си иска и грам няма значение колко мл съм направила. Днес на обяд яде само 15 и  това и беше... дали не е от жегите🤔
Грухтенето нормално ли е , предполагам да, но все пак да попитам😁

# 389
Момичета да ви се похваля,на 01 09.се роди и нашта трета рожба Елизар 3510 50 см. Раждането беше много тежко не съм се и надявала на такова. Тръгнахме за нормално уж двете ги родих така. На 8 см разкритие станаха лоши тоновете и се наложи секцио по спешност с пълна упойка.Още не съм видяла малкия мъж, надявам се утре  да се раздвижа и да си го гушкам като вас.❤️

Общи условия

Активация на акаунт