Август месец най-любим,чакам с нетърпение деня незабравим! Тема 12

• 28 475
  • 665
  •   1
Отговори
# 510
И нашият днес стоя 6 часа мирен и кротък на барбекюто у нашите приятели.
Спа си, разхождаха го с количката, изобщо идилия.
Сега се подготвяме за тежка нощ Joy

# 511
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Всъщност е обратната зависимостта - колкото повече спи през деня бебето, толкова повече спи през нощта, защото иначе нервната им система се претоварва  и спят неспокойно и през нощта.

# 512
Момичета, някой да да дава Лактана био, но от онова козето? Чудя се дали е по леко от другите, малката има много колики от Хип комбиотик и не знам на какво да мина сега или някакво хипоалергенно?

# 513
Момичета, някой да да дава Лактана био, но от онова козето? Чудя се дали е по леко от другите, малката има много колики от Хип комбиотик и не знам на какво да мина сега или някакво хипоалергенно?
Ние сме на Лактана био за две хранения на денонощие, но не от козето. Нямаше от него в магазина първия път и купих краве, много съм доволна! Детето няма нищо общо с преди, когато давах Аптамил. И на мен би ми било интересно някой да сподели опит с разликата между козето и кравето?

# 514
Всъщност е обратната зависимостта - колкото повече спи през деня бебето, толкова повече спи през нощта, защото иначе нервната им система се претоварва  и спят неспокойно и през нощта.
Има го това, да ти кажа.
Ей го, цяла седмица се боря с малкия като прасе с тиква. не иска и не иска да спи.
Днес мъжът ми е в нас...кърти! Казвам ви...кърти като пън. Е какво е това ми кажете?? Как да го убедя, ч екато съм сама е мъка и половина?

# 515
Момичета, кога мислите да заведете децата на преглед при ортопед ?

# 516
Днес цял ден сме на АМ и нямаме разстройство. Спряла съм чая за кърма и утре пак ще включа и кърмене.
Искам да ви попитам още нещо, случвало ли се е  преди акане бебетата да имат силна болка в коремчето.
Днес докато се гърчеще в същото време препълни памперса. Не знам дали това се  причислява към коликите🤔

# 517
Всъщност е обратната зависимостта - колкото повече спи през деня бебето, толкова повече спи през нощта, защото иначе нервната им система се претоварва  и спят неспокойно и през нощта.
Не се бях замисляла, но май има нещо вярно. Аз днес рева като магаре заедно с нея... Откакто стана сутринта в 7:30 до 22:00 не е заспивала, това не е нормално... И като заспи само се върти, сумти, пъшка и издава разни звуци, страшно неспокоен сън, чудех се дали нещо не я приболява. И сега отново рева, защото се обвинявам, че ѝ се ядосах днес, защото имахме тежка нощ и умората ми беше в повече... Не знам бърн аутвам ли, какво се случва, ама имам чувството, че нещо не съм наред. Понякога си казвам, че трябва да съм много благодарна, че си имам малка шушулка, която да ме ядосва и да не ме оставя понякога да спя, защото има хора, които само мечтаят за това. А после идват тези моменти, в които съм на ръба на силите си, не знам защо тя плаче, отказва да спи или се буди непрекъснато, и нервите започват да ме хващат, започва и на мен да ми се плаче от умора. Оставих я няколко пъти да поплаче за няколко минути, за да отида до тоалетна и после започва да ме тресе параноя да не си увреди мозъка докато плаче самичка понеже четох разни неща и разбрах, че не е хубаво да се оставят да плачат сами. И сега ме мъчи двойна смазваща вина...

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 05:03 от Алетея

# 518
Нас ортопед ни гледа още в болницата ( платих си прегледа). Но, взех и направление и ще я водя тия дни пак( полага се за първия месец).

# 519
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Момичета, кога мислите да заведете децата на преглед при ортопед ?
С баткото помня, че на 6 месеца джи пи то ни даде направление....Преди това не ни даде, защото нямаше нищо притеснително Thinking

Алетея,  трудно е наистина, сигурно си много преуморена. Това е страшно дълго будуване за едно бебе.... Бебетата плачат и защото искат да заспят, но не знаят как самички, трябва някой да им помогне.... Аз като знам, че е нахранено и сухо, и почне да реве, значи му се спинка. И въпреки опитите, наистина е трудно да се приспи.....
Гледах едни клипчета за метода на д-р Карп в youtube, сега ще потърся точно кое беше.... Може да пробваш.
Метода се нарича 5s's, но намерих една майка ,която прилага 4s's, а именно:
1.Swaddle (повиване-на ръцете и краката)
2.Sway ( люлеене)
3.Soothe (успокояване с биберон)
4.Shush (шъшшш-кане)
Ето в този клип виж на минута 6:50 как го прилага..... https://youtu.be/p_UnC-ZXiCM

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 10:31 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 520
Моето онази вечер се успокояваше като му пусна чешмата в банята.
Рев до скъсване и като му пуснах чешмата се успокои.
После пак се разрева, пак чешмата го успокои.
Накрая му пуснах бял шум от водопади и се унесе.

# 521
Пускаме бял шум всеки ден, особено вечер, когато се превъзбужда малката най - много и започва едно мрънкане, бутане, мятане като рибка.
Забелязала съм, че изпуснем ли точния момент да я приспим, после става ужас.

Алетея, нещо за колики давате ли?

# 522
Ето ме и мен Simple Smile
Lovely, малко ми е притеснено за вируси от градината, но физически и психически няма да издържа с бебе и с дете вкъщи. Браво, че се справяш. Дано да са здрави, пък гледам да не го мисля.
Аз за 40 дни обмислям да го направя на заведение навън, може би сладкарница, защото знам, че се яде сладко. Молитва и после с 4-5 приятелки навън. Но го обмислям още.
Дейзи, да, болката при акането я има. И аз не знам дали е част от коликите, но вече два пъти ми се случва като ака да пищи ужасно.
Аз още съм без никакъв режим, спя по всяко време и вече във всякакви пози. Деня ми е нощ, нощта ми е ден. Скоро ще запея I will survive!
От два дни съм с много гадни болки, ходих в болницата на преглед. Казаха, че видимо всичко е наред, но ми дадоха обезболяващи свещички и но шпа. Нито мога да сядам, нито права, абе ужас. Дано мине бързо.

# 523
  • Denmark
Вашите бебчета стоят ли си сами в будно състояние? Аз не мога и да пишкам без да се размрънка, че ме няма... Чудя се някакви играчки специални ли да купя, какво... Досега таткото беше вкъщи, но от утре е на работа и не знам как ще успявам да свърша нещо различно от кърмене и носене на бебе. 😄

П. С. :

# 524
Не мога да повярвам!
Свекърва ми го гледа за час, докато напазаруваме и той е бил кротичък.
И тя потвърди, че е страшно лаком-направо е гълтал от шишето и посше е ревал за още, ама бързо му е минало.
Пу-пу Grinning
Явно жегите много са го мъчили и сега като е по-хладно и му е добре вече.

Общи условия

Активация на акаунт