СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 12

• 56 485
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,вчера си направих кръвен тест 10дни след овулация.ЧХГ ми излезна 7.03.
Дали има бременност?

# 451
Изчакай поне ден закъснение и си направи нов тест.

# 452
здравейте , в 8 г.с съм , днес трябваше да чуем пулс и доктора каза че е спрял да се развива ембриона в 5 г.с и трябва да направим вакум. Почистване . Пуснах кръвни за всеки случай - резултата е 33594 - отговаря на 8 свдмица .... но явно това нищо НВ значи, чух и второ мнение ..... няма пулс

# 453
ЧХГ е ориентир е преди стойности 1000-2000. След това единствено ехографът има значение.

Съжалявам за загубата! Следващият път ще изкараш до финал 🍀🤞

# 454
ЧХГ е ориентир е преди стойности 1000-2000. След това единствено ехографът има значение.

Съжалявам за загубата! Следващият път ще изкараш до финал 🍀🤞

Благодаря!!!!!

# 455
Добър вечер и Весели Празници! Вчера си направих кръвен тест за бременност и излезнаха резултатите и пиша тук за помощ за разчитане. Качвам направо снимката с резултатите.

# 456
Положителен е, при това не е за бременност на няколко дни.

# 457
  • USA

доколкото разбрах има около 23 дена закъснение/от предния пост в който споделя/.

# 458

доколкото разбрах има около 23 дена закъснение/от предния пост в който споделя/.
Такива стойности май са за 7-8 седмица. Направо на преглед, от ЧХГ няма много смисъл.

# 459
Здравейте дали всичко е наред според вас след трансфер на 5 дневни 11ден 99.36, 14ден-486 чхг ,Благодаря

# 460
  • София
Здравейте дали всичко е наред според вас след трансфер на 5 дневни 11ден 99.36, 14ден-486 чхг ,Благодаря
Чудесни стойности! Може да са са хванали двечки!
Успех 🍀

# 461
  • София
Здравейте,
На 24 видях втора много бледа черта. От тогава тествам всеки ден, чертата се насити колкото да не е много бледа, а да е просто бледа и си стои така. Някой да има подобен опит с тестове Sure Check и всичко да е било наред?
Ще пусна ЧХГ, но едва утре, когато отворят лабораториите.
Днес ми е трети ден закъснение, 24.12 беше един ден преди цикъл.
Скрит текст:

# 462
Здравейте,
На 24 видях втора много бледа черта. От тогава тествам всеки ден, чертата се насити колкото да не е много бледа, а да е просто бледа и си стои така. Някой да има подобен опит с тестове Sure Check и всичко да е било наред?
Ще пусна ЧХГ, но едва утре, когато отворят лабораториите.
Днес ми е трети ден закъснение, 24.12 беше един ден преди цикъл.
Скрит текст:

Чертата леко се насища факт, но без кръвен само гадаете. Стискам палци да има добро ЧХГ, пуснете днес и на 30 и ще се знае.

# 463
  • София
Мерси, няма как да е днес, понеже от 24 насам всичко е затворено.

# 464
Мерси, няма как да е днес, понеже от 24 насам всичко е затворено.
В кой град сте? В София има работещи лаборатории днес.

Общи условия

Активация на акаунт