СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 12

• 56 510
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Не виждам смисъл от още едно ЧХГ, със сегашният резултат от над 1000 ще се види ясно на ехограф дали е вътрематочно или кухо яйце.

# 421
  • София
Аз също не виждам смисъл от повече чхг, при положение, че прегледа е след 2 дни. Ако е върнат повече от 1 ембрион е вероятно първоначално да са се хванали повече и някой да е отпаднал. Затова първите дни да расте неравномерно.
Има си съвсем реални шансове за нормална бременност. Успех 🍀

(С тази ми бременност ви бях писала преди 2 месеца моите стойности. Спонтанно забременяване без проследена овулация
Първо чхг - 428,
Второ чхг след 72ч - 609, прог 94
Трето чхг след още 48ч - 1272
Вече съм в 13 седмица, каквото и да се случи от тук нататък чхг няма никакво отношение. Останаха си загадка тези стойности, явно все пак не е чиста математика)

# 422
Здравейте, не знам дали тук трябва да пиша, извинявам се предварително, ако въпросът ми не е за тази тема.
На 13.12 правих тест за бременност - положителен. На 15.12 бях при гинеколог и тъй като не се видя нищо на ехограф пуснахме ЧХГ - стойност 55.42. Тъй като предните дни имах съвсем леко зацапване ми изписа дуфастон 2х1 на ден. На 17.12 пак пуснах ЧХГ - стойностите бях 55.40. Докторката ми каза, че бремеността не се развива и да спра дуфастона и да чакам цикъл.
Сега чакам, но няма никакви признаци за цикъл и започвам да се притеснявам. Нали би трябвало да ми дойде, за да се изчистя, а нищо не се случва.
Не знам какво да правя. Имам и висок пролактин, който регулирам с хапчета, но не съм ги пила от около месец. Възможно ли е покрай това, че забременях да е скочил и това също да пречи. Притеснявам се и да не би да е извънматочна, но пък нямам болки или кървене. Леки болки в левия яйчник както по време на овулация.

Ще се радвам, ако на някой му се е случвало да сподели.  Благодаря предварително!

# 423
  • USA
Ще ти дойде , когато хормона спадне още малко. Съжалявам за това, което ти се случва. Желая ти късмет!

# 424
Здравейте може ли да ми кажете има ли надежда трансфер на ембриони 5 дневни,7 ден ЧХГ-11,02,8 ден ЧХГ-20,42,струва ми се много ниско

# 425
Никой не може да ти каже със сигурност Simple Smile. Божа работа нали знаеш. Изчакай поне 10 дена след трансфер и тогава пусни кръвен.

# 426
Здравейте може ли да ми кажете има ли надежда трансфер на ембриони 5 дневни,7 ден ЧХГ-11,02,8 ден ЧХГ-20,42,струва ми се много ниско
Удвоило се е за 24 часа, доста добре е това. Аз на 7 имах около 50 с два ембриона захванати.

# 427
Ще ти дойде , когато хормона спадне още малко. Съжалявам за това, което ти се случва. Желая ти късмет!

Много благодаря за бързия отговор, определено ме успокои.
Пожелавам успех и късмет на всички!

# 428
Момичета, здравейте Simple Smile Пиша с надежда за съвет и успокоение: Последен МЦ на 07.11, засякой овулация около 27.11 и правихме опити. Очаквах цикъл около 15.12, защото стандартно съм с цикъл 32-35 дни. Не дойде и на 16.12 положителен уринарен тест, след два дни отново, но получих зацапване. Отидох на преглед на 4-5 ден от закъснението и ми изписаха витамини и утрогестан вагинално. Днес пуснах ЧГХ и Прогестерон: ЧГХ е 36.8, а прогестерона 25.8. Нясно съм че със закъснение вече 6-7 дни няма да има нормална бременност. Ще пусна още едно ЧГХ в сряда да видя накъде са нещата и вероятно ще спр утрогестана. Според вас обаче има ли шанс за извънматочна с толкова ниско ЧГХ или си е чисто и просто химична? Наближават празници и искам да се подготвя, ако трябва да ходя по спешност.

# 429
За извънматочна може да се говори, ако ЧХГ продължава да расте, но на ехограф не се вижда нищо. Например, при стойности 1000 или над тях.
Извънматочните не са толкова често срещани, не се плашете излишно.
За закъснение като вашето ЧХГ е ниско, но това само по себе си не означава нищо с категоричност. Вижте дали расте и как расте.

# 430
За извънматочна може да се говори, ако ЧХГ продължава да расте, но на ехограф не се вижда нищо. Например, при стойности 1000 или над тях.
Извънматочните не са толкова често срещани, не се плашете излишно.
За закъснение като вашето ЧХГ е ниско, но това само по себе си не означава нищо с категоричност. Вижте дали расте и как расте.

Благодаря Ви! Просто за мен е най-големия кошмар да ходя по болници празниците. Много исках да е бебче, но при всички други възможности и резултати просто се надявам ЧГХ да намалее и да ми дойде нормално.

# 431
Често срещано е след биохимична на следващия месец да се забременее отново. Организмът вече е подготвен и става по-лесно. Не се отчайвайте.

Късмет!

# 432
Мен преди 5 дни ме оперираха от извънматочна. Чхг растеше, но сакче не се виждаше. Ниско ви е чхгто за извънчаточна моето беше 2000 и нямаше нищо в матката. Откриха го в едната тръба. Sad

# 433
Пак съм аз. Понеже моята генеколожка е отпуск, ходих при друга докато чаках ЧГХ и тя ми беше изписала утрогестан вагинално. С това ЧГХ обаче нещата не изглеждат добре и не виждам смисъл да продължавам, но тя каза да пусна ново ЧГХ и да продължа в утрогестана. Аз си мисля обаче че така изкуствено залъгвам тялото, че има бременност и преча да се изчисти. Знам, че трябва да се слуша гинеколога, но все пак... да не си докарам нещо по-лошо.

# 434
аз бих изчакала нищо не губиш мен толкова много ме е яд,че преди 2 години имах растящо чхг,а лекаря не ми каза за урогестана..и после взе да пада по-малко.Все още си мисля,че имах нисък прогестерон, и заради това не продължи бременноста.Но още не бях наясно и се подведох,че каквото е писано ще стане .продължи си според мен и успех

Общи условия

Активация на акаунт