СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 12

• 56 461
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Започват да падат последните седмици, а след като родиш се чистиш още известно време. Не е като да родиш и на следващия ден ЧХГ да е 0. Доста над 0 си стои. Има информация в първия пост.

# 481
Момичета , здравейте. Едва ли точно сега някой ще пише в темата , но все пак ще питам. Последната ми менструация беше на 12.11 , като е с 3 дневно закъснение. Сега имам 20 дни закъсненеие , първо ЧХГ на 22.12 със стойност 304 , преглед на който нищо  не се видя. На 29 имах друг преглед на който се вижда нещо за което лекарите не са сигурни дали е плоден сак. Пуснах друго ЧХГ тогава и резултата е 1184 , днес пак бях на преглед, но също няма категоричен отговор че това което се вижда е плоден сак. Какво мислите?

# 482
Момичета , здравейте. Едва ли точно сега някой ще пише в темата , но все пак ще питам. Последната ми менструация беше на 12.11 , като е с 3 дневно закъснение. Сега имам 20 дни закъсненеие , първо ЧХГ на 22.12 със стойност 304 , преглед на който нищо  не се видя. На 29 имах друг преглед на който се вижда нещо за което лекарите не са сигурни дали е плоден сак. Пуснах друго ЧХГ тогава и резултата е 1184 , днес пак бях на преглед, но също няма категоричен отговор че това което се вижда е плоден сак. Какво мислите?

При такава стойност трябва вече да е ясно, отидете за второ мнение!
Успех и късмет! дано всичко е наред🙏

# 483
Че много си избързала с прегледите. Отиди след някой друг ден при гинеколог с хубав апарат.

# 484
Че много си избързала с прегледите. Отиди след някой друг ден при гинеколог с хубав апарат.
Как ще е избързала, след като има 20 дни закъснение?

# 485
И тримата лекари виждат в матката черно петно за което се надяват да е плодния сак , единия бршр със супер нова апаратура ,но предполагат ,че съм забременяла по късно за това е малко

# 486
И тримата лекари виждат в матката черно петно за което се надяват да е плодния сак , единия бршр със супер нова апаратура ,но предполагат ,че съм забременяла по късно за това е малко
Ами възможно е, защото ако сте с правилно изчислено закъснение, би трябвало да сте вече в 7-8 седмица, по това време търсят ембрион със сърдечна дейност, не просто сак. Дано наистина да е късна овулация. Успех желая!

# 487
Как ще е избързала, след като има 20 дни закъснение?
ЧХГ от 300 е мнооого далеч от 20 дни закъснение.
Явно е имала много късна овулация.

# 488
На 22.12 е било 300, на 29-ти вече е малко над 1000. Пак е малко, но въпросът е и че не се удвоява добре.

# 489
Какво означава това?

# 490

Най-добре ще ти го каже специалист, не се подвеждай по коментари на всеки втори.
Ако не си доволна от един Аг, посетете друг, за установяване на състоянието.

# 491
Здравейте момичета, попитах в една друга темичка, но ми се иска да попитам и тук.
Последна менструация 27.11.2020г. на 26.12 започна кафеникаво зацапване и от време на време режеши болки. На 01.01.2021 правих уринален тест, който излезе положителен. Отидох до бърза помощ и там ми казаха, че се вижза нещо, но не много добре, защото имало киста която пречи и ме пратиха да направя ЧХГ на 02.01 резултата беше 868.3 и днес правих нов тест 357.5. Възможно ли е теста да е объркан или толкова рязко падат нивата при загуба? Все още имам леко зацапване, но не и болки. Искам да уточня, че не засичам овулация и съм с поликистозни яйчници. От лабораторията ми казаха в петък отново тест и вече на лекар. Неможе по-рано защото тук в Италия са празници и няма свободни часове дори на часно. Благодаря предварително за изказаните мнения.

# 492
Няма как да е объркан кръвен тест, особено ако е правен в една и съща лаборатория. Най-вероятно се касае за биохимична бременност и скоро ще ви дойде менструацията.

# 493

Как  ви се струва ЧХГ-то ми?В 5г.с. съм.

# 494

Как  ви се струва ЧХГ-то ми?В 5г.с. съм.

ЧХГ е супер. Simple Smile
Но вземете под внимание вит. Б12 и фолиевата киселина. Много са ниски.
Б12 трябва да е към горна граница 700-800 единици. Вземайте и почвайте да пиете метилирана форма и на него и на фолиевата киселина.
Важно е за бебето!

Общи условия

Активация на акаунт