Египет /Тема 10/

• 52 790
  • 890
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Здравейте,
Интересува ме кога правите ПСР тестовете преди пътуване за Египет, т.е един или два дни по-рано? Трябва да планирам време за това ако се наложи да се чака.  От агенцията с която ще пътуваме все още нямаме инфо за това, както и за полетите, а  остава по-малко от седмица до заминаването ни.

# 781
Здравейте, някой с полет на 15.05?

А някой с отзиви за хотел Continental, Хургада? 🤗

# 782
Здравейте,
Интересува ме кога правите ПСР тестовете преди пътуване за Египет, т.е един или два дни по-рано? Трябва да планирам време за това ако се наложи да се чака.  От агенцията с която ще пътуваме все още нямаме инфо за това, както и за полетите, а  остава по-малко от седмица до заминаването ни.
Като се обадите в лабораторията, Ви казват кога да отидете. При нас 2 дни преди това. Резултата излиза още същия ден, но на следващия вземате резултата, разпечатан на английски и си правите 4 копия.

# 783
Края на май ще бъде ли непоносима жега или се търпи?
Колебая се за комбинирана програма с круиз.

# 784
  • Бургас
Здравейте,
Направихме тестовете в сряда сутринта, резултати имаше още в 6 сутринта на следващия ден, пътувахме в петък сутринта. като получавах резултата ме попитаха кога ще пътуваме, но не са променяли данни, защото бяхме в 72 часовия срок

galinagd, двете маски общо ли струваха 18$ или едната е 18$?

Да, двете общо за 18$

# 785
То и сега си беше голяма жега в долината на царете и в Кайро. Ако сте с малко дете или бременна - в никакъв случай.

# 786
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Интересува ме кога правите ПСР тестовете преди пътуване за Египет, т.е един или два дни по-рано? Трябва да планирам време за това ако се наложи да се чака.  От агенцията с която ще пътуваме все още нямаме инфо за това, както и за полетите, а  остава по-малко от седмица до заминаването ни.
Документите се изготвят в седмицата преди пътуване - няма нищо странно.

За полета в събота обикновенно посочват като срок за тест сряда - четвъртък. За полета в неделя четвъртък - петък. Вече 3 месеца вървят така програмите и няма проблем.

То и сега си беше голяма жега в долината на царете и в Кайро. Ако сте с малко дете или бременна - в никакъв случай.
Колегите, които водят круизните групи показаха снимки с температури по 47 градуса от миналата седмица. Вие си преценете.
Иначе по морските курорти е комфортно.

Здравейте, някой с полет на 15.05?

А някой с отзиви за хотел Continental, Хургада? 🤗

Читав хотел, с малко по-малка територия, но пък на хубаво място за разходки. Нямам оплаквания от клиенти там.

Здравейте, замисляме да "уплътним" неучебните дни на децата около 24 май с едно бягство до Египет, но някои детайли ни убягват.
Пътували сме отдавна, когато бяхме с 2 деца, сега вече са три - не виждам по офертите възможности за настаняване. Някой да има опит, инфо? Най-голямото е на 15, ще го броят за възрастен, но дали има такива стаи, апартаменти? Все срещам настаняване 2+2.
И друго да попитам, според новата заповед важаща от 01.05., ако си влезем в Б-я с ПСР или бърз антигенен тест отрицателни не сме поставени под карантина. Някой интересувал ли се е от възможността да направи теста преди завръщането в БГ? Конкретно за Хургада ме интересува. Натам сме насочили вниманието си в момента.

Има и такова настаняване, пуснете ми години на децата и ще ви напиша, в кои хотели.

П.П. и да се похваля. Не издържах. Отивам да разгледам новия курорт - Марса Алам. В неделя летя Blush

# 787
Относно отговор от СРЗИ /пиша така защото всички кацаме там/ не получих до последният момент в срок от 24ч от изпращане на резултата, междувременно звънях без успех къде ли не,  като на дежурните тел. е заето винаги.

Не всички. Ние бяхме във Варна и РЗИ - Варна бяха изключително коректни с изпращане на уведомленията за отмяна на карантината.
Ако не ви вдигат телефони - пишете им онлайн.

За края на май не знам дали и кои фирми вече предлагат круизи. Именно защото е жега. Лично аз бих препоръчала ако ще се ходи тази година на круиз, то това да е след септември. В средата на април, когато ние ходихме, вече беше над 42 градуса.

Здравейте,
Интересува ме кога правите ПСР тестовете преди пътуване за Египет, т.е един или два дни по-рано? Трябва да планирам време за това ако се наложи да се чака.  От агенцията с която ще пътуваме все още нямаме инфо за това, както и за полетите, а  остава по-малко от седмица до заминаването ни.

Специално ние ги направихме два дни преди това, за да сме сигурни, че ще излязат навреме.
Питайте в агенцията да ви изпратят вече ваучерите за тестовете и за останалите посещения.

# 788
  • София

П.П. и да се похваля. Не издържах. Отивам да разгледам новия курорт - Марса Алам. В неделя летя Blush
Много ще се радвам после да разкажете за Марса Алам - за хотела, в който ще бъдете, за плажа, за рифовете и рибките, за допълнителните екскурзии.
Аз много си мислех от Хургада да идем на дей-трип до Марса Алам и по-конкретно до Абу Дабаб, за да видим евентуално морските крави - дюгони. Но освен, че беше доста скъпа екскурзията и се пътува доста до там, ни казаха, че не е гарантирано, че ще видим дюгони. Ако искаме да ги видим гарантирано, трябвало да платим още 35$ за някаква бърза лодка на място там на плажа...

# 789
Разкажете за новия курорт, моля. Гледах го на карта само.

# 790
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
постът за Абу Даби изчезна. Simple Smile
нищо де.
чух за ограничения за периода след Рамазана.
не знам доколко се отнася за туристите.

# 791
Още преди да тръгнем през април, Galactic Voyager писа за Марса Алам, но още не съм виждала по темата някой да е споделил нещо по-конкретно, а ние се интересуваме от почивки там.
Моля, ако някой отиде дори за ден - да пише, ако може - и снимки да качи - цена няма да има.

Скрит текст:
постът за Абу Даби изчезна. Simple Smile
нищо де.
чух за ограничения за периода след Рамазана.
не знам доколко се отнася за туристите.
Не е по темата за Египет Абу Даби точно, за това поставям в скрит текст, да не съм оф топик, но понеже се пише, та да попитам - какви ограничения има СЛЕД Рамазана, все пак.
Там четох за големи ограничения от миналата седмицата за влизане и придвижване. Обмисляхме дестинация Дубай с еднодневна разходка до Абу Даби, но това ни отказа за сега.

# 792
Нормално ли е вече 5ти ден от екватор да не връщат нито обаждане,нито мейл,нито потвърждение на резервация 😡
Искаме да летим на 16.05 за Хургада и никой не вдига телефони и не отговаря.. свързахме се с юзър калърс-те пък не знаят типовете стаи на Щтайгенбейгер алдау 🙈говорихме с Абскс в петък-същата трагедия-изобщо не знаят каква им е стаята-стандарт ли или делукс-уж щяха да се обадят-още ниииикой...
моля Галактическия пътник за малко помощ и съдействие 🙏🏼

# 793
  • Beyond the Frontiers
Отивам на инфотур в Марса Алам, всички хотели ще обиколим, в 3 ще спим. Ще пиша...

Нормално ли е вече 5ти ден от екватор да не връщат нито обаждане,нито мейл,нито потвърждение на резервация 😡
Искаме да летим на 16.05 за Хургада и никой не вдига телефони и не отговаря.. свързахме се с юзър калърс-те пък не знаят типовете стаи на Щтайгенбейгер алдау 🙈говорихме с Абскс в петък-същата трагедия-изобщо не знаят каква им е стаята-стандарт ли или делукс-уж щяха да се обадят-още ниииикой...
моля Галактическия пътник за малко помощ и съдействие 🙏🏼
Има места за 16.05. на полета. До колкото виждам и в хотела има места. Пиша ви на лично да не занимавам всички с типовете стаи.

# 794
С нетърпение ще чакаме да ни информираш, Galactic Voyager, много ще е полезно!
Приятно изкарване и ползотворна работа ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт