Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 36 031
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
И аз не съм го видяла това с хапчетата, но от разгора им след мача се разбира, че става дума за антидепресанти.

Малката сестричка не е толкова малка, че да я лъжат от какво и къде е починал. Вероятно това е версията за пред хората.

# 121
  • Пловдив
Ааа, да...като отвори мейла със СиВиТо за работа Simple Smile

# 122
Вече хакерите могат да влизат навсякъде Simple Smile Аз го видях това с таблетките, но се замислих дали не е взел от конфискуваните и ги скри там... и защо?! Май точно така е направил, но съм изпуснала, че и той употребява нещо.

# 123
  • Пловдив
М да ...пие нещо. И на колегата след мача каза, че от 2 седм.ги е спрял и той му отвърна, че е в абстиненция и му предложи помощ от психиатър. Затова избухна и на вечерята.

# 124
В последствие го разбрах, когато скри таблетките не знаех.

# 125
  • Велико Търново
Малко ще се отклоня от сериала, ама някакси ми се иска да го напиша. Моля да ме извините!

Краси Ванков го харесвам още от първите години на "Аламинут", от времето, когато с част от екипа бяха във "Форт Бояр". Особено пък с това:

Все още ми образува смях.
След това като че ли нещо се позагуби от поглед, явно тогава е минал от другата страна - станал е продуцент. В момента дори е президент на АФТП (Асоциация на филмовите и телевизионните продуценти).
Понеже харесвам и Неве (Невена Бозукова), малко им се сърдя, че се разделиха, ама то това си е техният живот, пък и в случая няма никакво значение.
Вече в по-близките години се появиха "Съдби на кръстопът" и "София ден и нощ". И не че са кой знае колко стойностни продукти, но "с толкова пари - толкова", дето се казва. Пък и особено втората доволно дълго се задържа на екран.
Даде силна заявка с "All Inclusive".
А сега вече е факт и "Братя'. Тази вечер само за миг ми мина мисълта да направя сравнение с "Пътят на честта'. Нищо общо, разбира се! В полза на "Братя". Пак - разбира се. Вярвам, че ако не всички, то една голяма част от зрителите са на същото мнение.
Само три епизода и то по 25-26 минути и вече Краси Ванков води с много. Явно ги умее тези работи...

# 126
Само проспах и не разбрах Драго с коя си легна - искрено се надявам да не е била сестра му...

# 127
Драго си легна с моделката дето глобиха 500лв.

Малката сестричка не е толкова малка, че да я лъжат от какво и къде е починал. Вероятно това е версията за пред хората.
Е той не е починал вчера, на некрологът пишеше 2004г. Това са и казали като е била малка.

Абе кои са сценаристи? Дали Фучи пак е в екипа?

# 128
Дама пика, и аз в началото си казах пак изтърканата фабула за братята. Тя си остава такава, но  си представих Пътят на честта. Който си беше мъка.
Но там не се е целяло зрителят да е доволен, а да се усвоят едни пари.
Ето го сценарният екип:

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 07:47 от Билян@

# 129
  • Пловдив
Е...мафиота знае коя е сестра му, нали...? Няма как.

А братята преди са били криминално проявени, нали така? Понеже Калин каза, че са работели всичко за да купят апартамент за майка си...как после се става полицай?

# 130
Признавам, че и аз бях скептична към сериала заради Краси Ванков, но взе, че ми допадна.
На снощната серия също направих неволен паралел с Пътя на честта и то не в полза на втория.

Братята явно са били дребни дилъри на дрога. Не знам как Калин е станал полицай, надявам се да дадат ретроспекции.

# 131
Признавам, че и аз бях скептична към сериала заради Краси Ванков, но взе, че ми допадна.
На снощната серия също направих неволен паралел с Пътя на честта и то не в полза на втория.

Братята явно са били дребни дилъри на дрога. Не знам как Калин е станал полицай, надявам се да дадат ретроспекции.
Е, как? Както Мартин в Под прикритие. Сигурно е бил вербуван отначало като информатор, най така се прави и май в доста филми го има. Малката пикла е сладурана. Това момиченце беше единствената свежа глътка в оная боза за нашите и вашите. Харесва ми и мацката от рекламата на праха за пране, а и тук са ѝ дали интересна роля. За съжаление, о аче, не споделям всеобщата любов към главната героиня. Не ми е достатъчно хубава за тази роля и като цяло не ми е нищо особено. На мен паралемът ми идва с един турски сериал с Каванч Т..., мързи ме да му пиша фамилията, а и сигурно ще я сбъркам Simple Smile  Север и юг май се казваше. Визуално, имам предвид, на тримата глав и герои.

# 132
И на мен Темелкова ми идва визуално постна за идеята да е прима на двама братя,също както Кера. Тази от рекламата на прах до толкова съм свикнала да я възприемам в това й амплоа, че нещо ми идва слаба играта й.
Засега не ме впечатли сериала,сцените с насилие са ми мнооого вповече,достатъчно е да ги маркират отгоре отгоре или поне на мен не ми се гледат такива,отделно лошият брат малко ми издиша,особено седнал в този женски стол от бяла кожа...най-добре играе майката на братята.

# 133
Майката на братята и на мен ми харесва как играе.А в Калин колко пропуски откривам не е истина.Сестра му се справя по-добре.
Още преди да започне сериалът ми напомни за Север-Юг,но засега не виждам много общо.Е,къде ще нареждаме Калин до Къванч Simple Smile,поне според мен няма база за сравнение.Йоана не е точно красавица,(и всеки случай доста по-добре от онази Йойкю) но е миловидна,а и добра актриса.Само смятам,че ако смени прическата с бретон ще е по-добре,има много голямо чело.
Малко е заплетено в повечко,щом се налага тук да се питаме и да си доизясняваме.Гледа се засега.Пътят не го споменавайте-той е "шедьовър"на филмовото изкуство,няма стигане ! Joy

# 134
Темелкова може да не е изписана красавица, но е хубава, има чар и стои много по-стилно. Никакво сравнение с Кера.

Съдружничката й ми идва доста нелепа с тази инфантилна опашчица. И с така силно прибрана коса много изпъкват острите черти на лицето й.

Общи условия

Активация на акаунт