Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 36 038
  • 784
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • Другата България
А що да се крие и да го саботира в работата? Ако не за друго, то ще е заради Лора..
Крие се засега.
Вече пред майка си е показа.
Ще го направи и пред Лора предполагам.
Борис....както писах, той смята, че го е натопил онази нощ, когато са го арестували.
Това си е мотив за някакъв вид отмъщение. И Лора, да.
Но братската любов е по-силна, пролича си. И все повече ще си личи според мен.

# 437
Драго до там мрази брат си, че го копира и в професията освен всичко друго...?
Не е лоша идея Simple Smile
Не, не го копира. Умните, с подходящ психологичен профил, по- дребни престъпници се използват често за внедряване в нарко средите. Просто са им съвпаднали съдбите да станат полицаи единият явен, другият внедрен и под прикритие. Делят една съдба, една работа, една жена, като единият е от светлата страна, но с демони в душата, а другият от тъмната, но опитващ години да се чисти.

# 438
Нали украинците са го спасили в затвора и са организирали "смъртта" му? 🤔
Защо въобще са се застъпили за него като тогава май не е бил "голям"? 🤔 😁

# 439
  • София
Нали украинците са го спасили в затвора и са организирали "смъртта" му? 🤔
Защо въобще са се застъпили за него като тогава май не е бил "голям"? 🤔 😁

Видяли са потенциал може би...

Има логика и затова да е под прикритие, ще видим, колко сезона се очертава да бъде? Мисля, че Нова ТВ доста ще спечели с този сериал.

# 440
Съгласна съм, че екипът е добър. Аз първоначално бях много скептично настроена след Луната и пътят и очаквах пълна тъпня, но ме изненадаха приятно.
За мен сериалът има потенциал и е достоен за прайм тайм.

Не мисля, че Денис е ченге под прикритие, поне на този етап нищо не подсказва това, макар че ще бъде интересно, ако е така.

# 441
Ако Денис е ченге, как тогава с лека ръка поръча да заколят свидетел в затвора? Та даже си и призна пред Боксьора. Организира и мрежа за проституция и изнудване, не ползва вече изградена такава в която да е внедрен, а си създава нова, като въвлича нови  момичета да проституират. Дори да се целят към върховете на мафията, целта не оправдава средствата.

# 442
Интересна ми беше информацията за сценаристите, благодаря.
50/50 съм дали Денис е под прикритие. Замислям се над написаното от so what. Целта не оправдава средствата.

# 443
  • Другата България
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/koy-e-noviyat- … alite-437043.html
Владимир Михайлов от „Братя“ e новият секс символ в БГ сериалите, въпреки че той много отдавна се е набъркал в международното кино и искрено се забавлява от подобни етикети. „Братя“ е история много интересна и заплетена - всяко нещо има причина, а противоречията са сериозни“, категоричен е актьорът без диплома от ВИТИЗ, който влиза в костюма на сенчестия бизнесмен Драгомир Донков. В началото всички мислеха, че е умрял, а сега, няколко епизода по-късно, все още само майка му - в ролята е чудесната Деляна Хаджиянкова – знае, че е жив и че той е Денис Топал. Вероятно интригите във фамилията ще започнат да се заплитат и разплитат на талази, а въпросите да стават все повече, като сред тях е и този защо братята въобще не си приличат – Борис, Калин Врачански, е светъл и синеок, а Драгомир е смугъл и тъмноок. Михайлов постоянно се опитва да защити героя си, търсейки в миналото причините за драмите му – от фаталната любов към гаджето на брат си до безумието да се превърне в дилър на наркотици и да стигне до убийство.   

Сигурното обаче е, че Владимир Михайлов е от най-интересните мъже в арт пейзажа – актьор, певец, композитор, известен на феновете си от групите "Сафо", "Сленг" и Eqinox, които представиха България на "Евровизия" 2018 в Лисабон. С бандата „Rewind“, където е и съпругата му Миша, също записват и правят концерти. Михайлов има главни роли във всички мюзикъли на Операта и Оперетата. Той е Жан Валжан в „Клетниците“, където си партнира с Орлин Павлов и Атанас Сребрев /другият дежурен мачо в американските екшъни/ в образа на инспектор Жавер. В „Исус Христос супер звезда“ е Юда - ролята, за която мечтае от дете. Той е още Зоро, Том в „Мамма миа“, Фантомът на операта: плашещ с белега си, мистичен и магнетичен за красивата и скромна хористка Кристин, която превръща в звездата на Париж.   

В киното се разписва в 70 филма, като повечето от тях са копродукции на „Бояна филмс“. Заради чара си на лошо момче и перфектния си английски език – като истински филолог от Софийския университет „Свети Климент Охридски“, Михайлов постоянно има ангажименти при чужденците, но беше и Симо Влаха във „Възвишение“. Напоследък се появи и в "Нокаут или всичко, което тя написа" на Ники Илиев, като в драмата звучат и негови песни и аранжименти, участва в италианския "Земята на мечтите", озвучава анимационни герои в "Доктор Дулитъл" и "Тролчетата 2". В същото време е и баща за пример на трите си деца от двата брака, на които посвещава всяко свободно време.  А то никак не му е в повече, тъй като освен всичко друго, снимките на „Братя“ продължават до средата на октомври.

# 444
  • Пловдив
Мисля си, че всъщност Драго и Борис няма да са истински братя...майката ще е имала връзка и Драго ще е резултат.

# 445
  • Mediterraneo
И това какво би променило?! Как да не са истински братя, като са от една майка Simple Smile

# 446
Вероятно интригите във фамилията ще започнат да се заплитат и разплитат на талази, а въпросите да стават все повече, като сред тях е и този защо братята въобще не си приличат – Борис, Калин Врачански, е светъл и синеок, а Драгомир е смугъл и тъмноок.
Мисля, че на помена на Драго майката каза на бащата нещо от сорта на "Не мога да разбера защо идваш". Има логика да му казва това, ако Драго не е от него. От ретроспекциите пък се разбира, че бащата е бил ужасно ревнив и агресивен, съмнявал се е в съпругата си, което може да не се дължи само и единствено на алкохолизма му. Според мен е знаел, че жена му е изневерила и първото дете не е от него. Надявам се, ако е така, да видим биологичния баща на Драго в предстоящите епизоди.

# 447
  • Другата България
Абе има нещо.....

# 448
За да спомене това, че нямат прилика, значи със сигурност има нещо гнило там.

Може да са от различни бащи, но може и въобще да нямат кръвна връзка, както беше в Дяволского гърло, например.

# 449
Според мен, ако бащата на Драго беше друг, той нямаше да тръгне да спасява Вики.  Щеше да му е все тая, но знам ли..

Общи условия

Активация на акаунт