Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 36 037
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
М не...не мисля, че бащата е килър. Нали мафиота каза на приятеля на убития затворник, че го е накарал да го поръча и е дал парите.
Аз си мисля, че сегашната приятелка на Врачански е била жена на уж мъртвия брат.
Аз така и не разбрах как точно е починал? Полицай ли е бил?

# 106
Аз също не разбрах как е починал. В първа серия, когато даваха ретроспекция на ревящата майка и Врачански, нещо се спомена за затвор. Не слушах внимателно, но ми направи впечатление разминаването с думите на сестрата, че брат й бил загинал при катастрофа с мотор.

# 107
  • София
Казаха, че двама затворници са загинали при инцидент. Явно е бил там другия брат.
Май ще гепят и бизнеса на бащата.

# 108
Понеже нещо се бях разсеяла в самото начало Врачански за каква абстиненция говореше?
Зависим полицай?
На мен започна да ми допада, защото се развива действието интензивно.
Няма пълнеж с безсмислени реплики и също такива персонажи Половин час, но изтървеш ли кадър, пък било е ретроспекция се губи и нишката.
Трябва внимателно да се гледа.

# 109
  • Sofia
Нещо не ми се изясни много за бащата насилник.Сцената с побоя и двете минаващи деца,май момче и момиче бяха...тази, която говореше с майката и беше с насиненото око коя е?
Бащата и на тримата е този с очилата и бялата коса.Тормозил е къдравата,а сега е мил и грижовен съпруг на новата млада жена и баща на лиглата ли?

# 110
Сцената с побоя и двете преминаващи деца - децата бяха Калин Врачански и другия брат. Той като малък явно е бил с дълга коса - нали дадоха стари кадри.

Майката очевидно сега има фондация за жертви на домашно насилие и жената с очилата беше жертва, без връзка с основната история, сложена  само, за да покажат какво се е случило в семейството преди.

Бащата и на тримата е този с очилата и бялата коса.Тормозил е къдравата,а сега е мил и грижовен съпруг на новата млада жена и баща на лиглата ли?
Да, точно. На мен не ми стана ясно как преди е бил насилник, а сега е мил и добър, ама нейсе. А очевидно сестрата и сигурно втората съпруга са наясно с миналото.

# 111
Да, и това. Насилникът си е насилник.
Макар, че в реала  съм чувала за такива метаморфози.
Сега доколкото разбрах има строителна фирма, бизнесмен е, а в миналото натрупвайки капитал си го е изкарвал на жена си.
Надявам се да ни покажат на какво се дължи тази кардинална промяна. Сега е мил и благ с младата си съпруга, но ако забелязвате за нея неговата дума е  закон. Визирам сцената с тийнката\ дъщеря му.

# 112
  • София
Първия брат е загинал в затвора казаха. Пак мисля аз че бащата има общо...

# 113
  • Sofia
Жив е

# 114
Жената на полицая, който се надяваше него да повишат, ще играя комбина с лошите. Личи си как завижда и че е подходяща за негова партньорка

# 115
  • Велико Търново
но ми направи впечатление разминаването с думите на сестрата, че брат й бил загинал при катастрофа с мотор.
Е, естествено е да не кажат на малката сестричка, че единият ѝ батко е умрял в затвора.

Понеже нещо се бях разсеяла в самото начало Врачански за каква абстиненция говореше?
Зависим полицай?
Явно след "смъртта" на брат си е изпаднал в психологическа дупка, заради което са му изписани лекарство, с които той прекалява. Вероятно е развил зависимост към него и се крие от Лора. Дадоха го в първия епизод как прехвърля хапчета от една опаковка в друга.

# 116
Ето и това с опаковките съм го изтървала.
Благодаря, ДамаПика

# 117
  • Бургас
Както се очертава да си го обясняваме тука....почти съм решила да си спестя 30 минути гледане на филма.

# 118
  • Пловдив
Не разбрах как стана  влизането в компа на Лора? Не дадоха поставеното му лице да слага нещо...

# 119
През пощата с някакъв имейл. Забравих името/техническото, на действието.

Общи условия

Активация на акаунт