Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 35 983
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Аха...а тя пък Ива кат разбере, че Топал е голямата любов на Лора Laughing  да видиш тогава кви ще стават...

Очаквах майката на припадне поне при вида на сина си.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 12:23 от mystic woman

# 361
  • София
Аха...а тя пък Ива кат разбере, Че Топал е голямата любов на Лора Laughing  да видиш тогава кви ще стават...

Очаквах майката на припадне поне при вида на сина си.
Ще припадне 😂 първокласниците показват повече чувства при рецитация, отколкото тази актриса при вида на възкръсналия си син.
Много е зле, в Дяволското горе-долу ставаше в ролята на равнодушна майка, ама тук много бие на очи неможенето.

# 362
Да и аз това констатирах,на певеца му се получава, на актьора-не!Даже мога да кажа,не пропуски ами цялата му игра е тотал щета.То походка,то мимики,не може да изиграе нито ядосан,нито влюбен,а пък паник атаките...а не беше толкова зле Калин,нещо не е в кондиция в този сериал.
Владо не е само певец, той има участия в около 50 филма, което си е сериозен стаж. Затова според мен масово повечето харесват Денис - не само заради характеристиките на героя, а и заради играта на Влади.
А на Калин наистина нещо му липсва тук, нищо общо със "Стъклен дом".

# 363
В петък има ли епизод

# 364
В петък има ли епизод

Да, ще има епизод Simple Smile

# 365
Аз този Владо за пръв път го чувам и виждам. Не ми е познат по никакъв начин.

# 366
Калин е страхотен актьор за...комедии. Гледала съм го в театъра в комедиини роли - невероятен. Както и беше доста добър в "Господин Х". В "Стъклен дом" отново му отиваше повече като се закачаха със Ставрев. Но почне ли драматична сцена играе като простинала скумрия. Хич не му се получава и тук. Просто не му вярвам. Разбирам го, че иска да е драматичен актьор, някак по - влиятелно е, но просто не е негово. Да си играе в комедии и да пее, там му е силата.
Оп сетих се една добра негова драматична роля, в "Парижката света Богородица" в Театър София, но според мен там заради грима много беше навлязъл в ролята и се справи добре. Но това по-скоро е изключението, което потвърждава правилото, че според мен силата му е на друго място.
И аз харесвам повече другия брат в сериала, доста по-плътно е изигран.

# 367
И аз съм изненадана, че знае за брат си и Лора. Но така като гледам, нищо чудно да се окаже, че действително го е предал Grinning

Иначе мистерията около бащата също се разкри - явно е спрял да пие и е станал добър Grinning но и според мен Денис ще отмъсти и на него.

Много беше смешна ретроспекцията с Борис и майка му, когато пита къде е брат му. Можеха да използват някакъв филтър или да не го дават в толкова близък план - излиза, че е на 19, а изглежда на 50  Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе и според мен е много тегаво, 15 години Борис да натяква на Лора, че е имала забежка с брат му.. Разбираемо, че бебето не става, то при такъв стрес, дали любимия няма пак да се присети.. Rolling Eyes

# 368
  • На морето!
Майката е дразнещо несполучлива в тази роля.
Бащата с какво се занимава, че така рязко е обеднял и не може да осигури на новата съпруга стандарта, на който са свикнали?
Иначе ще е интересно развитието на персонажите, обхванали са няколко актуални типажа на съвременното общество, липсва само инфлуенсърката и суетното момче, но може и да се появят.

# 369
Майката е дразнещо несполучлива в тази роля.
Бащата с какво се занимава, че така рязко е обеднял и не може да осигури на новата съпруга стандарта, на който са свикнали?
Иначе ще е интересно развитието на персонажите, обхванали са няколко актуални типажа на съвременното общество, липсва само инфлуенсърката и суетното момче, но може и да се появят.

Бащата има строителна фирма, доколкото аз разбрах. Актрисата, която играе майката/ не и знам името/ по принцип има отблъскващ поглед, някак страшна изглежда...

# 370
  • Другата България
Още един присъединяващ се към групата.
Отдавна исках да го пиша, Денис за мен е в пъти по-сполучливия образ в сериала, Владимир Михайлов се справя перфектно. На Калин не му се получава, не е за такива роли.Персонажът му в "Стъклен дом" беше като за него, тук един Блатечки примерно щеше да се справи в пъти по-добре.
Майката тотал щета, нито в "Дяволското гърло" я хяресах, нито тук. Никаква емоция, камък. Дори не знам името на актрисата.
Така и не разбрах само тя разбра ли какъв точно е бизнесът на сина ѝ, с какво се занимава и защо се крие и не се представя на брат си.
И както се очакваше, в дъното на всичко е Лора. Заради нея Борис се е напил и е изоставил брат си тогава, когато са го арестували, заради това, което видя. Може би затова тя е останала с него, един вид от съжаление, но си е обичала Денис/Драго.

# 371
Калин е страхотен актьор за...комедии. Гледала съм го в театъра в комедиини роли - невероятен. Както и беше доста добър в "Господин Х". В "Стъклен дом" отново му отиваше повече като се закачаха със Ставрев. Но почне ли драматична сцена играе като простинала скумрия. Хич не му се получава и тук. Просто не му вярвам. Разбирам го, че иска да е драматичен актьор, някак по - влиятелно е, но просто не е негово. Да си играе в комедии и да пее, там му е силата.
........................
Във Вила Роза добре се справи Калин според мен.

# 372
За Калин В. ни- що! няма да пиша. До сега се въздържах. ще замълча и напред.
Аз съм изненадана, приятно от Владимир Михайлов, който дори няма театрално образование, не че има значение, де.
Ники Илиев не е сценарист, а ко режисьор. И Владо играеше и в неговия филм Нокаут, който е трудно да се нарече филм.
Също играе във Възвишение ( пак не съм го забелязала) ...и добре, че този сериал да го "видя".
Майката, може би така е по сценарии, но аз си представям ако синът ми го нямало 15 години и изведнъж ми се явява. Едва ли ще ми такава реакцията. Предполагам, ще припадна, ще хвърчат линейки и след разговор с психолог ще мога да разговарям с възкръснал син, но карай да върви.
Аз пак се разсеях и не разбрах при ретроспекцията какво стана. Денис го извика Борис за помощ, а той бе мъртво пиян ли? видял изневярата.
А си затворил морни клепачи, а си изтървал нещо!

# 373
  • Другата България
И аз не съм гледала "Възвишение"
Ама вече ми е в списъка.

Доколкото аз разбрах, че по нощите гледах, имали са среща с клиенти/дилъри/контрагенти, и отивайки на срещата с брат си /преди да отидат на другата среща/, Борис ги видя двамата с Лора да се целуват. Налетя му, Драго му каза, че я обича, Борис напусна с бутилка водка и се приземи до един контейнер с нея. С бутилката.
После Драго отиде сам на срещата, там писа СМС на брат си да дойде, онзи не дойде. Но дойде полиция и го арестува. Затова според мен Денис/Драго смята, че Борис го е натопил, и аз бих смятала така, но съм убедена, че не е всъщност точно така.
После дадоха как Борис спи, пиян, и майката го пита "Къде е брат ти", явно се е прибрал някак докато другия са го "закопчали".
Някой да ме поправи ако греша.

Познах и за това, което писах вчера - че всъщност Денис е ходатайствал за брат си да стане началник.
Именно за да падне от "по-високо". Според мен чрез героя на Башар Рахал се е случило /как се казва той всъщност?/

# 374
Благодаря, Мери. Заради две минути не ми се пускаше отново.
Възвишение не го препоръчвам. Голяма реклама, голямо нещо и си загубих времето.
Книгата на Милен Русков- да!
Може би защото бях чела романа едва издържах филма.

Общи условия

Активация на акаунт