Модни консултации - 47

• 45 592
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Да, много е мекичко и приятно за носене якето. Не е толкова лъскаво като по снимките, аз не обичам лъскави кожи. Да, определено ми е голямо L и аз така реших. Smile M ми е по-добре. Между другото, бях го мушнала в кошницата онлайн, но е изчезнало, сигурно е на доразпродажба в магазините. Иначе бих го поръчала онлайн.

# 631
Аз го мушнах в кошницата, в тукашната онлайн Зара все още го има.  Ще взема да го поръчам да видим на живо как ще е. Благодяра много за отзива и за снимката Simple Smile

# 632
Измислих го аз чорапника (както му викаше дъщеря ми Joy). Гледах в сайта на Калцедония един кашмирен плътен (кафяв) и хубава цена. Утре ще мина през магазина.

Миоки , в серията "Виолета" на Манго има хубави бейкър якета ест. кожа. Тази серия е винаги по-качествена и ако не си размер хs или s, спокойно се побира човек. Просто вземаш малък номер от тях. На М размер нормален, мисля че при Виолета е S. А ти може и да си наясно. Sunglasses
https://shop.mango.com/de/violeta/jacken-bikerjacken/bikerjacke- … der_67050520.html

https://shop.mango.com/de/violeta/jacken-bikerjacken/bikerjacke- … der_77040501.html

# 633
Може би има значение от свода. Аз съм с висок свод и за мен балеринките са истинско мъчение.

И за мен.
Четох и че оргопедите сами не препоръчват такава подметка.
В момента вече балеринките не са модерни. Препоръчва се ако дамата иска да ходи все пак на по-ниска обувка, то това да са лоуфъри.

Балерините за мен са заместител на обувка на ток, когато съм с рокля, и не искам ток.
Лоуфър с рокля в стил 50те не става.
Панталон с балерини не съм и не бих носила.

Имам 2 чифта балеринки, и не ги нося чак толкова често. Много са ми удобни обаче. Конвърсите са ми наистина много удобни, затова и ги предпочитам. Ниските стават за някои рокли.

# 634
  • Бургас
Имам го това яке на Зара. Не е лъскава кожата, дори при носенето, нали знаете как омеква на определени места и някои кожи лъсват, при това не се увеличава лъскавината, а само омеква. Не съм го носила много, че кожените якета са ми слабост и имам и други 5, които въртя. Моделът е такъв, че иска да е леееко свободно. Нито ръкавите са тесни, макар да е малък моят номер. Много си го харесвам.

# 635
Балеринки не нося, защото са ми много неудобни. Предпочитам по-дебели подметки. За ниска обувка предпочитам лоуфъри и/или оксфордки.

Но кецовете Конвърс са ми тотално любими. Имам бели с леки отблясъци по плата и ги нося често, дори и лятото. Съчетавам ги и с дънки, и с рокли в по-небрежен стил.

# 636
Благодаря за съвета Evana, обаче съм чиста S-ка. Има ли XS тази линия и дали отговаря на S нормално?

Поръчах го това на Зара, ще дам отзиви след 2-3 дни като пристигне Simple Smile
Радост, добре звучи това което пишеш.

# 637
Ще са ти голями. Ето ги размерите на Виолета. От 40 нормален започват.
https://media1.brandsforless.ae/static/size_chart/violeta/violeta-by-mango.html

# 638
  • София
Имам странна непоносимост аз към балеринките в последните години. Преди съм носила май. Сега нямам и не нося, т. к ги харесвам само на доста слаб издължен крак /със слаб глезен/ и над 38 номер 😁. Тип кощиляво краче, ако ме разбирате. На друг тип крачета и фигури ми изглеждат нелепо 🙄. Аз не покривам всичките ми критерии 🙃.

# 639
Миоки, знам, че по-бюджетните марки изкарват и качествени кожи понякога, но моето Zara не изкара и една година. Сега има вид на "нямам пари за ново", метнала съм го в багажника за голям зор. Прилича на 30-тина годишната ми рокерия. Може и късмет да е. Имам друго на H&M, което преживя ужасни ексцесии/ търкаляне в бетонна  канавка/ и въпреки всичко е перфектно. Diesel-a ми е на над 12 години и въпреки това само по очупването на ръкавите си личи, че не е ново. Не знам как е качеството на All saints, но май има голямо значение как е обработено и боядисано. За другите ми якета няма да споменавам, че ще ме набиете. Каквото и да поръчаш, огледай хубаво и мисли. 700 лева не са малко пари, но пък и 200 лева не са малко за година носене.
Показаното от теб ми харесва, но е важно на теб да ти хареса и да е функционално.

На Агентчето якетата ги изтървах.

Мразя балерини, нито са ми удобни, нито красиви.
Конвърс харесвам, но не и на моите крака, ужасно неудобни гуменки.

Evana, може ли линк за чорапника/ звучи по-добре Laughing/ ?

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 15:59 от goddess

# 640
След всяко мнение по темата си го сменям и аз Satisfied Ще взема да направя един списък със за и против май.
Даде ми идея да погледна дизелските как са и дали там няма да ми хареса нещо.
Хъх, те са двойни като цена на олсейнтс Trollface определено са ми извън бюджета.

# 641
След всяко мнение по темата си го сменям и аз Satisfied Ще взема да направя един списък със за и против май.
Даде ми идея да погледна дизелските как са и дали там няма да ми хареса нещо.
Честно казано имах такова Levi's със същия хардуер / old scholl/ не си знаеше годините и то, миналата година го направих на елек, има още живот в него.
Най-добре със списък: изискванията ти и после селекция.
Аз всеки път си казвам, че имам всякакви кожени якета, но вчера наминах през Спиди и се прибрах с ново.

# 642
Разбирам те много добре. След обувките и чантите, кожените якета са ми слабост, въпреки че колекцията ми за момента е повече от скромна.

# 643
All Saints са класика за кожени якета. Цените са по-високи и за стандарта в Кралството, какво остава за при нас. Но качеството, казват, е върхът.
Друг е въпросът за конкретния модел. Аз обожавам такива, но задължително без колан отдолу. Много неудобно нещо. Тежи и  рядко служи по предназначение.

# 644
Мен коланът не ме притеснява, може да се прегъне и да се застопори в гайките, ако не искам да ми се мота, а и обичам повече детайл на кожите, иначе определено няма никаква функционалност.

Общи условия

Активация на акаунт