Модни консултации - 47

• 45 593
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Somewhere far away
Класическо черно или какъвто цвят искаш рокерско яке има и за до 100лв. Но аз съм противник на естествената кожа и нося само неща от изкуствена такава. 
За мен цената на показаното яке е неоправдано висока.

# 616
Оксфорди или балерини се съчетават много по-естетично и благосклонно към фигурата, отколкото балоноподобните сникърси.
Зависи къде отива човек, наистина, но не ги виждам в офисен контекст. Конвърсите са ми в пъти повече на сърце, защото са изчистени и дискретни, но можеш да ги ползваш за цветен акцент. Чудя защо уродливите кичозни сникърси станаха така популярни.

# 617
Класическо черно или какъвто цвят искаш рокерско яке има и за до 100лв. Но аз съм противник на естествената кожа и нося само неща от изкуствена такава. 
Има, факт, но аз не търся какво да е. Такова вече имам.
За цената съм склонна да се съглася, но ако е "идеалното" съм готова да ги дам. Дилемата ми е дали е такова. Благодаря на всички за мненията, определено ми бяха от полза.

# 618
Понеже сте на тема кожени якета,  от 2 години си търся и не намирам моето яке. Изчистено, хем елегантно, хем към рокерски стил. Без капси и..гаики на раменете. И на нормална цена. 700 лв. Не бих дала. Ако видите - дайте знак.
Агент, кафявото, категорично.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 13:44 от Maria_Mia

# 619
Това лято в Парадайз забърсах хубаво кожено яке, от магазин за кожени изделия. Беше намалено на около 500 (от 850). Но е качествено, кройката много ми допадна и определено вярвам, че ще ми служи вярно. Просто като го облякох, го припознах като "моето".
Което ме подсеща, че дъщеря ми в момента носи моя "рокерия", която купих точно преди да забременея с 11 и кусур годишния й вече брат. Т.е. повече от 12 години това яке не е мръднало. Ето такива покупки обожавам!

На доста хора балерините им стоят смешно. Да не говорим подметките им колко са неудобни. Но на мен и конвърсите, без значение гуменка, кец или маратонка, са ми изключително неудобни и са ми докарвали ужасен дискомфорт на стъпалата.
Харесвам сникърси аз, но конкретно показаните на LJ- не. В случая- заради щампите и акцентирането върху логото.

# 620
Ето такива покупки обожавам!

На доста хора балерините им стоят смешно. Да не говорим подметките им колко са неудобни.

Но на мен и конвърсите, без значение гуменка, кец или маратонка, са ми изключително неудобни и са ми докарвали ужасен дискомфорт на стъпалата.
Да, да и пак да! И за качествените покупки, и за балерините и за конвърсите.

2 чифта балерини съм намирала с удобна подметка за 20 год, но не бяха стандартните балерини със супер тънка подметка - едни на Ecco, едни на Cole Haan, вторите се бяха изхитрили да сложат въздушни камери във подметка на балерини. Но факт е, че доста жени все пак ги намират удобни за разлика от нас Simple Smile

И за да приключа темата с якетата скоро гледах сайт, който ти шие коженото яке по лични предпочитания за кройка/цвят/кожа/хардуер (търсех нестандартен цвят в кройка, която ми харесва)... ще се опитам да го намеря:

https://www.makeyourownjeans.com/leather-jackets/celebrity-leather-jackets

https://www.makeyourownjeans.com/leather/womens-leather/womens-l … le-leather-jacket

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 13:51 от Agent Provocateur

# 621
  • София
Може би има значение от свода. Аз съм с висок свод и за мен балеринките са истинско мъчение.

# 622
Балеринки, удобни при това, съм носила само едни за десет години. Бяха от Амазон и се бяха постарали с подметката. След тях не съм и купувала други. Сникърси нося активно и са ми супер удобни. Не харесвам всички модели, обаче, много от тях правят крака като копито.
Това са моите, в друг принт

Миоки, 50/50 съм аз, харесва ми якето, ама не достатъчно за тази цена.

# 623
И аз не мога да нося балерини. Ужасно са ми неудобни, чувствам се все едно предната част на стъпалото ми е повдигната като ходя и в допълнение ми се набиват петите, а с някои усещам и всяко камъче по тротоара.
На конверсите пък са ми много тежки подметките, а отгоре платът прекалено твърд - никаква еластичност и място за свободно разположение на стъпалото. Иначе на фасон ми харесват, но не мога да нося такива изобщо.

# 624
  • Street of Dreams
И аз само едни балерини съм носила, но ги бяха направили специални - с извита подметка и дунапренче вътре по извивката, с каишки отгоре. Иначе бяха модерни ужасно неудобни цвички по това време. После излязоха слипърсите и не ми се наложи да гледам повече балеринки - не и за дънки.

# 625
Скрит текст:
Има, факт, но аз не търся какво да е. Такова вече имам.
За цената съм склонна да се съглася, но ако е "идеалното" съм готова да ги дам. Дилемата ми е дали е такова. Благодаря на всички за мненията, определено ми бяха от полза.
[/spoiler]
Не можах да намеря снимка в нета, но аз онзи ден мерих кожено яке в Зара. Няма го онлайн за жалост, за да покажа. Струва 200 лв. и на мен моделът доста ми прилича на този, който беше постнала. Мерих M и L. M стои по-добре, от агнешка кожа, беше много меко, сравнително леко, но не точно и предполагам ще се отпусне малко.
Съжалявам за нескопосаната снимка, но бързах тогава. Това е с L размер, но можеш да придобиеш представа дали има смисъл да ходиш да мериш.
Скрит текст:
Балеринки имам всякакви, но нося когато имам по-къси пешеходни преходи, защото набиват краката и ме болят после.
Сникърсите на мен в показаните напред варианти са ми твърде груби и не бих носила.

# 626
Откакто открих кецовете т.нар fashoin trainers не искам да нося нищо друго. Няма по-удобна обувка просто, а аз като съм навън, съм все на крак или трябва да ходя.

Босилка, това е якето, нали?
Скрит текст:

# 627
Може би има значение от свода. Аз съм с висок свод и за мен балеринките са истинско мъчение.

И за мен.
Четох и че ортопедите сами не препоръчват такава подметка.
В момента вече балеринките и мокасините не са модерни. Препоръчва се ако дамата иска да ходи все пак на по-ниска обувка, то това да са лоуфъри.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 19:11 от Judy

# 628
Браво на теб! Факир си с търсачката. Същото! Обмислям дали да го взема.

# 629
Наистина доста прилича на олсейнтското и цената му е съвсем добра.

Аз имам на Манго от много мека кожа, предполагам на Зара ще е подобна и е много приятно за носене, но е синьо. На всичкото отгоре не знам защо съм го взела XS и става само за лятото Sweat Smile Не мога да го облека с нормална дебелина пуловер отдолу, само с много тънък или тениски.
Да питам, на Зара кожата лъскава ли беше? Не лъскава, лъскава де, но сравнително. Манговското ми е с почти матова, а на Зара ми изглежда много полирано на снимките, но може да е заради осветлението.

Между другото ми се струва, че L ти е голямо.

Общи условия

Активация на акаунт