Модни консултации - 47

• 46 245
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Циповете са един и същ цвят. Якето е хубаво и ако седи добре си заслужава цената.
Преди 10-12 години си купих яке от дебел телешки бокс и никога не съжалих за покупката си.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 01:40 от G.Savova

# 601
Циповете са един и същ цвят.
Циповете да, но не и металните капси на яката.
Ха! Виж, не бях забелязала двата цвята на хардуера.
Якето е на Allsaints тяхното качество е добро и мога да го върна, ако не ми е удобно.
В такъв случай не го мисли, а го вземи и го пробвай - усетиш ли го като твое облечено значи е твоето яке.

Благодаря ви за мненията!

# 602
  • София
Аз друго забелязах. Долният колан е пришит. Аз обичам да го махам, тъй като ми дрънчи и виси. Но ти си прецени.

# 603
Скрит текст:
Как виждате тези маратонки с рокли или ризки? И изобщо какво ви е мнението за тях Simple Smile

чудесни са за млада жена и то точно с черните подметки

пп когато качвайте снимките, погледнете как ги качвате и къде са таговете
когато сложите двете снимки в една двойка тагове, не е възможно да се вижда нещо

правилно:
Код:
[img]//cdn.bg-mamma.com/H8Ic/1ulpV.jpg[/img] [img]//cdn.bg-mamma.com/H8Ic/tx7jE.jpg[/img]

погрешно:
Код:
[img]//cdn.bg-mamma.com/H8Ic/1ulpV.jpg[img]//cdn.bg-mamma.com/H8Ic/tx7jE.jpg[/img][/img]

Скрит текст:
Това са другите два чифта които гледах. Как мислите? И да, точно черната подметка ме спира донякъде... Sad

# 604
bubanka, за съжаление не винаги ми се получава.. Уж все внимамавам... Confused

# 605
когато качите едната снимка, преместете курсора извън таговете и тогава качвайте следващата

пп нарочно пиша в темата, не на лс, защото много потребители правят тази грешка особено в мобилната версия

# 606
  • Street of Dreams
Якето all saints на мен не ми харесва, не само защото е ретро с този колан, който ще дрънчи ако якето е разкопано. С тези огромни, сребристи ципове просто може би не е мой тип, макар че обичам "хардуер", хаха.

На Агент й изтървах снимките, каквото и да е било на тях.

# 607
Якето и на мен не ми харесва главно заради циповете, които са големи и груби по моите представи.
+ ако бях аз никога нямаше да дам толкова пари за каквато и да е дреха, защото при мен не важи "ще го нося цял живот или н-брой години" по простата причина, че след максимусм 2 години носене дадена дреха ми е омръзнала и вече искам да я подменя.

# 608
Кафевите сникърски на LJ са супер.

Нося предимно дънки и ризи на работа и сникърси.
И със сака и с рокли всякак ми харесва,стига да са правилно подбрани!

# 609
  • София
Не ми харесаха ЛиуДжото, черните сникърси по-стават.
Коженото яке е супер, но и мен ме дразни разминаването в цветовете.

# 610
  • София
А, сега видях черните капси. Също така, трябва да се внимава и с пагоните, защото закачат на чантите.
Въобще, моята нова рокерия е без пагони и без колан и е широка, за разлика от старата. И хардуера е опушен целия.

# 611
И тези са ми в списъка.. Пък ще преценя Simple Smile

# 612
Скрит текст:
И тези са ми в списъка.. Пък ще преценя Simple Smile
Тези ми допадат най-много от четирите показани, само този синджир отпред ми вади очите.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 12:19 от goddess

# 613
На мен всичките показани маратонки са ми прекалено груби и кичозни честно казано.

От якето май се отказах, прекалено много негативи изтъкнахте, които не бях обмислила на фона на цената му.

# 614
На мен всичките показани маратонки са ми прекалено груби и кичозни честно казано.

От якето май се отказах, прекалено много негативи изтъкнахте, които не бях обмислила на фона на цената му.
Отиди в магазина и го виж на живо.
Мен пък това, че има 3-4 капси в черно изобщо ме ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт