Модни консултации - 47

• 46 250
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Как виждате тези маратонки с рокли или ризки? И изобщо какво ви е мнението за тях Simple Smile

# 586
Прекалено са ми спортни за рокля на мен.

# 587
  • София
Не ми харесват черните сникърси. Поне да бяха с бяла подметка.
Аз днес гледах сникърси реално и нищо не си харесах. Някои модели бях харесала онлайн.

# 588
Това са другите два чифта които гледах. Как мислите? И да, точно черната подметка ме спира донякъде... Sad

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 08:20 от bubanka

# 589
Много далеч от моя стил.
Въобще не ги виждам с рокля.. най-много на спортен тоалет на разходка.

P.s. винаги съм се чудила не е ли тежко да се ходи с такива огромни обувки 😀

# 590
Не се виждат другите снимки.

# 591
Харесват ми сникърсите.
Виждам само черните. На определен тип рокли ще се вържат и стоят добре, трябва да пробваш.

# 592
  • Street of Dreams
С какво бихте носили това сакенце, за да не е твърде скучно?
Не успях да сваля само снимка, затова пускам линк.
https://www.yoox.com/GB/49535456/item?tp=56348&tduid=257c251 … =4&sizeName=S

Бяла тениска с принт - черен или цветен.

Към този тип маратонки нямам никаква толерантност, независимо с какво са съчетани.

# 593
  • Somewhere far away
Как виждате тези маратонки с рокли или ризки? И изобщо какво ви е мнението за тях Simple Smile

виждам ги за планина , тежък терен и/или спорт. при което роклята или ризата са не дотам подходящо облекло.

# 594
OK, консултантки, кое да, кое не? От гледна точка на универсалност и естетика, кое бихте си оставили вие?
Скрит текст:
1...
2...
3...

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 03:11 от Agent Provocateur

# 595
Кафявото, разбира се;)

# 596
Да питам и аз за едно кожено. Бихте ли дали 700лв за него
Скрит текст:

# 597
  • Пловдив
Бих съчетала по този начин

# 598
Да питам и аз за едно кожено. Бихте ли дали 700лв за него
Ох, като се намесят цифри е ужасно трудно. Кройката е абсолютно класическа, ако нямаш силно подобна би могла да я носиш с години и с много различни стилове. НО трябва да го пробваш за да се ориентираш в качеството на кожата и на изработката и доколко ти е удобно лично на теб. 2 неща ми бодат очите - дължината на ръкавите (което не означава, че при теб ще е същата!) и факта, че циповете и другия хардуер са в 2 различни цвята - аз бих предпочела 1! При наличието на забележки още на картинка не бих извадила такава сума... но и наполовина да беше също не бих.

# 599
Ха! Виж, не бях забелязала двата цвята на хардуера.
Якето е на Allsaints тяхното качество е добро и мога да го върна, ако не ми е удобно. Иначе имам доста подобно на което ръкавите ми са дълги и покриват половината длан, но не е идеалното черно кожено което търся. Наличното ми някак се измества напред като се движа и яката ми се впива във врата, и кожата му не е от най-идеалните.

Общи условия

Активация на акаунт