Модни консултации - 47

• 45 594
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Somewhere far away
Вечер си е студено , да. Вече и в София става по -студено така че разбираемо.

Иначе и аз съм за бяло или сребристо, наметка или нещо късо.

# 676
За нощна сватба на открито не бих облякла тази рокля.

# 677
Ще е в открит ресторант, а защо не бихте облякли тази рокля? Имам и други, но не искам да е къса или пък     да е светла на цвят ( имам в пепел от рози), тъмно синя и отново в същия зелен цвят но тип русалка).

# 678
Благодаря за бързата реакция от ваша страна Simple Smile, обувките и чантата щях да избера в зависимост от връхната дреха. Имам едни черни токчета с тънък ток и черни камъчета, мислих си за тях дали ще станат, но снимки ще прикачвам по късно.
Редктирам се: връхната дреха освен цвета какъв вид ще подхожда най добре?

Черното е универсален цвят и може да се носи с всичко, но с тази тъмнозелена рокля става прекалено тъмно цялостното излъчване. Бих омекотила зеленото с розово, бежово, пудра, сметана, златисто, сламенозелено, малина. Възможна е комбинация с жълто, оранжево, керемида, но само като акценти - малко болерце, шал, наметка, чантичка, обувки, не и голяма връхна дреха, т.к. противополжните цветове ще създадат впечатление за папагалско или клоунско облекло.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 13:05 от Judy

# 679
Роклята според мен е само за закрито, обляна в светлина. Навън би била обезличена. Така я чувствам.

# 680
  • Виена
Роклята е прекрасна, носи си я смело, съответства на тържествеността на повода. Ако ще прекарвате вечерта в градина на ресторант избери дълго наметало, с него ще можеш да се завиеш. Или пък къси наметки с прорез за ръцете, има такива в Зара. Наметката ще ти позволи да се храниш удобно, баз да трябва плътните ръкави да те притеснят, без пухкави маншети да опират в храната и т.н.

# 681
Много е красива зелената рокля!
За да не се обезличи и скрие роклята единствено много късо саке или тип болеро. Цветовете – бежов, нюд или бяло. Компромис много бледо розово. Материите – кадифе, коприна, пух или материята на роклята.
Нещо такова

В Северна България, напротив, не е толкова студено вечер и сутрин. И вятър почти няма. Студено е в планинските райони. Simple Smile

# 682
При тази красива пола на зелената рокля, бих наметнала само нещо в черно и то мат, всичко друго ще отвлича вниманието от роклята.

# 683
  • в Кошера
Момичета моля за съвет. За тази рокля какво бихте препоръчали за връхна дреха?
Мисля за нещо черно, но пък няма ли да е много тъмно и роклята е тъмно зелена, както аз съм с тъмно кафява коса?
Скрит текст:

Черното ще я приглуши, визията ще стане доста мрачна.
Освен споменатия нюд, цветът стои добре и с бордо, с лешниково кафяво, бежово. А защо не и монохромно, със същия нюанс зелено, като се акцентира на бижута/аксесоари?!
Скрит текст:

Друг е въпросът каква да бъде връхната дреха, предвид моделът и материята на роклята, които са твърде задължаващи, поводът и мястото също.
В моите очи тази рокля е за бална зала, на закрито, без излишни наметки. Всичко останало би дошло оувър, ще захлупи визията. А и не съм фен (меко казано) на болеро/пухени наметки и производни.
Отделно не ми се струва удобна за маса, стол, сватбени танци и пр.

# 684
А такъв шал дали би бил подходящ за горната зелена рокля
Имам в цвят розово и пепел от рози 

И двата са с ресни

# 685
Какво мислите за тази рокля?

# 686
Не питай. Wink

Айа, според мен тези шалове ще се бият с роклята, която е официална, а те са ежедневни и по-неглиже. Ако все пак трябва да избирам, по-тъмния, пепел от рози.

# 687
Не съм във възторг. Прилича ми на екип на някой спортен клуб, но не мога да назова спорта.

# 688
  • Somewhere far away
Не се обиждай, но
 Flushed 
ужасна е.

# 689
Тази рокля е модно недоразумение. Толкова много стилове събрани в едно .. то цип, то яка, то деклоте, то надписи, то разкорена, то цветове .. не, не и не! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт