Модни консултации - 47

• 45 865
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Без.
На първите не ми харесва подметката.

# 661
Тези без изглеждат много по-добро качество от тези с дантелата. Вторите бих носила с удоволствие, първите не и то не заради дантелата.

# 662
Хич не ми допадат тези дантели.

# 663
  • София
Определено вторите. Много по-добро изпълнение.
Харесвам боти с дантела, имам даже, но тези са недомислени.

# 664
във всяко едно отношение вторите са по-хубави
особено за рокля

# 665
Момичета моля за съвет. За тази рокля какво бихте препоръчали за връхна дреха?
Мисля за нещо черно, но пък няма ли да е много тъмно и роклята е тъмно зелена, както аз съм с тъмно кафява коса?

# 666
Много красива рокля!
Бих пробвала с различни нюанси тъмносиньо, докато ми хареса, или светлозелено/lime. Наизуст не се сещам за точния цвят, но и всеки харесва различно.
С черно не бих.

# 667
  • София
Черно по-добре не.

Идея от мен

# 668
А обувките и чантата какви са? Според мен и те са от значение. Този цвят рокля виждам с черно кадифе, сребристо/ златисто или нюд.

# 669
  • Виена
Аз бих сложила снежнобяла наметка. Обувките предполагам няма да се виждат при покой, когато не се движиш, а чантата в комбинация с бяло трябва да е в цвета на роклята или сребриста/златна примерно. Розово и лайм са за делнични комбинации, за бална/вечерна рокля според мен ще са излишен опит за оригиналност

# 670
Благодаря за бързата реакция от ваша страна Simple Smile, обувките и чантата щях да избера в зависимост от връхната дреха. Имам едни черни токчета с тънък ток и черни камъчета, мислих си за тях дали ще станат, но снимки ще прикачвам по късно.
Редктирам се: връхната дреха освен цвета какъв вид ще подхожда най добре?

# 671
  • Street of Dreams
Аз я виждам консервативно с черно матово. Много харесвам тъмнозелено и черно. Често, когато съм облечена само в черно слагам или тъмнозелени обеци, или тъмнозелени сенки.

С тъмносиньо също е хубава блок - комбинация. Останалото ще й развали според мен кралското излъчване.

# 672
Не бих сложила връхна дреха на тази рокля.

# 673
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
тъмно син шал някакъв

# 674
Не бих сложила връхна дреха на тази рокля.
Няма как да мина без връхна дреха, защото ще ходя на нощна сватба и на открито и то в северна България Sad. При нас на морето все още е топло но там е било много студено.

Общи условия

Активация на акаунт