Модни консултации - 47

• 45 570
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Имам такъв тъмнозелен блейзер, нищо, че съм 163 см. Нося го с изчистени дънки слим, както и слим черен панталон. А показаната блузка, не ми харесва никак.

# 706
блейзъри нося с удоволствие
дантелената блуза не е лоша макар, че аз не бих я носила
онова върху нея дори няма да коментирам, защото е доста плашещо
жълтият пуловер ми харесва, но не в този цвят

# 707
  • София
Блейзъри/ сака имам много. Обаче при това малко не ми харесва смокинг ревера.

# 708
Дойде якето от Зара. Впечатленията ми са:
хубав модел, мека кожа, но по-лъскава отколкото искам. Хардуера също е прекалено полиран за моя вкус, но не е голям проблем като цяло.
Едната страна на яката дойде неприятно прегъната навън и от опита ми до сега, все ще се прегъва така колкото и да се мъча да я изправя. Ръкавите в китките, при закопчани ципове, ми идват малко широки.
Присъдата - ще си ходи обратно. Старото което имам ми харесва повече.
снимка и старото за сравнение
Скрит текст:

# 709
Миоки, правилно решение 😊

# 710
Миоки, кой размер е твоето, което искаш да връщаш? Съжалявам, че не ти е харесало. Sad Ако е М, пиши ми на лични.

# 711
Босилка, S е и аз не съм в Бг.

А и още едно нещо - тези катарами, които са отстрани на колана, са на такова място, че при движение закачат леко ръкавите и с времето има потенциал да наранят кожата.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 15:00 от Миоки

# 712
Миоки, не знам каква марка е твоето яке, нито кожата мога да преценя от тази снимка, но определено ми харесва повече, детайлите визирам.
Сега, когато пак сме на тема якета, се сетих, че преди години бях поръчала един бомбър от All Saints, много ми хареса изработката, включително и кожата.

Чудя се на този тренд за зимата, върху пуловери..., някак не успявам да избягам от мисълта за 90-те Laughing

# 713
goddess, някаква неизвестна до преди да го взема за мен марка е Branleys Originals. Среден ценови клас. Кожата е плътна и сравнително дебела. Не е лоша, но не е и превъзходно качество.

Нещо не съм фен на подаващи се синджири от пуловер, особено пък ако са на поло - много ретро ми стои, но и аз не съм фен на синджирите по принцип.

# 714
  • София
Аз лятото се осмелих да сложа ланци 2-3 пъти. Тук, в БГ седят малко .....

Кожата може да се глади, между другото - ако имате изкривен ревер или намачкано от седене в гардероба. През хавлия и с пара.

# 715
Ууу това за кожата не го знаех. Благодаря че сподели. Ще пробвам да манговското яке, че и то ми прави такива номера с яката.

# 716
  • Street of Dreams
И аз видях новата мода с ланците и съм твърдо не. Предполагам, който е расъл през 90-те в БГ ще е на подобно мнение. Някак още не мога да преживея травмата.

Старото яке на Миоки е много по-хубаво.

# 717
И аз съм на същото мнение около модата с ланците. Някак си ми евтинеят и не харесвам висящи джунджурийки с поло

# 718
  • Somewhere far away
О, аз си обожавам сребърния  дебел ланец, но вече рядко го нося, защото много ми се заплита в косата.
Ако е сребро няма проблеми за мен.

# 719
И аз видях новата мода с ланците и съм твърдо не. Предполагам, който е расъл през 90-те в БГ ще е на подобно мнение. Някак още не мога да преживея травмата.
A, проблемът е в главите ни и годините ни Wink Младите няма да го имат и ще си носят всички извращения с кефа, с който навремето си ги носехме ние Grinning
Този лайтмотив току вземе и цъфне в тази тема - всеки път, когато "възраждат" някой тренд от нашата бурна младост Grinning Grinning Grinning

Нали видяхте, че и балеринките излизат пак Wink

Общи условия

Активация на акаунт