Модни консултации - 47

• 46 213
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Привет дами 🤗 Чакам тази пола...
Скрит текст:
А откъде я чакаш? И на мен ми трябва такава 🙂.
Mango outlet 😊

# 106
По-скоро е винил,има разлика от лака.Полата за,която бях споменала по-назад е от същия материал,само че моята е в черно.Грамофонните плочи също са от винил Grinning
Тренча на Бърбъри е памук и отгоре покрит с лак, а винил си е 100% изкуственяк. Само прдполагам, че това е възможно да е в някаква полза на Бърбъри, ама предполагам. Wink

Друг вариант за почистване на велур и набук са магическите гъби. Четох, че става и с мицеларна вода, но съм пробвала само върху лицева кожа.

И металик в тоалета харесвам, но там е много тънка границата между стилното и кича. Ако трендът се наложи, представете си какви гирлянди ще са по улиците. Joy

Черната пола е почти универсална.
Ще пробвам с мицеларната и без това имам излишна. Има ли значение каква е. Филорга става ли?

За металика и аз това имах предвид, ама кой да схване.

# 107
С мицеларна вода върху светъл велур ще стане по-тъмно петно. Изобщо с всякаква течност върху светъл велур става петно.

# 108
Сега пробвах с мицеларната вода на Много светло бежав велур, стана идеално почистване . Няма петна. Мицеларната вода върху гъбичка и търкане в едната посока

# 109
  • София
Момичета, аз малко съм извън последните дискусии в темата, но все пак да си задам въпроса. От миналата година търся спортно-елегантна рокля в петролено зелен цвят, по възможност с дълъг или 3-4 ръкав. Нещо сравнително семпло, което да нося с чорапогащник в цвят горчица. Много ми харесва тази комбинация, но не откривам рокля в този цвят по сайтовете. Ще съм благодарна на идеи, къде да намеря нещо подобно.

# 110
Което ми напомня друго: Имате ли дрехи, обувки, чанти, аксесоари, на които не успяхте да се порадвате пролетта и чакате есента с нетърпение. Аз имам, но не искам да свършва лятото. Искам още да се радвам на роклите си / НЕ Долче и Габана/. Лятото ми е любим сезон.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 21:28 от bubanka

# 111
  • София
Аз си накупих много рокли и тъй като не работя и не ходих на почивка, някои облякох по веднъж, а онази жълтата - ни веднъж. 😕

# 112
Аз се сещам за няколко чифта обувки, но тях поне ще мога да си ги нося няколко години.
Но пък заради ИП си обяснявам залитането си това лято по роклите.
А може би и нямахме много време за мотора. Наистина не искам да свършва лятото. Целия юни дори ходих с рокли на работа.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 21:29 от bubanka

# 113
  • Варна
Изобщо няма да ми липсва лятото, никога не ми липсва. Не обичам жега, но обичам да нося някои от летните си рокли с кожено яке, цветен чорапогащник и боти.
Наситеносиньо, тъмночервено, кадифе - късната есен е моят сезон.

# 114
Обичам есента и зимата. Гардеробът ми есен/зима е много по-богат от летния.

# 115
И аз като Тайга. Лятото не ми е любимият сезон, защото все ми е топло. 😀
Есента ми е любимият сезон, защото тогава е времето на моите цветове - бордо, масленозелено, жълто, винено .. 🙂 Между другото, много ми е есенно вече и искам да вадя пуловери и боти. 😀

# 116
Изобщо няма да ми липсва лятото, никога не ми липсва. Не обичам жега, но обичам да нося някои от летните си рокли с кожено яке, цветен чорапогащник и боти.
Наситеносиньо, тъмночервено, кадифе - късната есен е моят сезон.
И аз на това се каня.  Дори си поръчах едни много леки боти, подходящи, по-скоро удобни, за работна среда, специално за роклите.

ПП. Качвам два линка за кожите, тъй като преди време някой ме питаше, не помня точно кой. Добре е обобщено:

Full Grain or Top Grain Leather – ( ” the best ” ) ...
Corrected or Embossed Grain – ( ” 2nd best ” , full grain) ...
Split Suede – ( “functional and inexpensive leather hides” ) ...
Nubuck Sueded Grain – ( “look but don't touch – very sensitive leather”) ...
Reconstituted, Bonded or Fibre Leather

https://www.libertyleathergoods.com/types-of-leather/
https://www.buckskinleather.com/leather-terminology-glossary/
И все пак нека не забравяме, че е важно за какво искаме да ни служи продукта и колко дълго.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 21:42 от goddess

# 117
На мен пък сезоните не ми влияят чак толкова на цветосъчетанията. Обаче мокрото мрачно есенно време никак не ми е любимо. И дори да се облечеш в розово, в гадно време всичко изглежда със  сив подтон...

Което само по себе си не е лошо де (няма лоши цветове, стига да ти подхождат). Обаче съм си поръчала ленен панталон в цвят фуксия и си искам слънцето още известно време, за да грее в целият си блясък. Обичам категоричните сезони - лято (слънчево), зима (снежно бяла).  Не ми допадат междинните сезони с кал, мъгла и дъжд. Най - малкото постоянно си се изцапал някъде...

# 118
Сетих се, че искам да си нося двата чифта чизми, които почти не съм носила като бременна и съответно по време на майчинството.

# 119
  • Street of Dreams
Аз само на едно тънко яке за дъжд на Адидас не се наносих - матова черна промазка, много тънка, oversized до коляното с колан на кръста.

От летния си гардероб облякох много малко неща и не искам да идва есента.

Общи условия

Активация на акаунт