Модни консултации - 47

• 46 217
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Имам прекрасни рокли, на които не им се наносих, още повече, че не ходя в офиса и не сме излизали кой знае колко заради короната.

За есента много мразя да пазарувам - свестните пуловери и палта са по един камион пари.

# 121
  • София
На хубавите пуловери гледам като на инвестиция. При правилна грижа може да се ползват с години. И нищо зимата не гали така като кашмирен пуловер, попил хубав парфюм.

# 122
Абсолютно съгласна с последното мнение. Аз пазарувам кашмирени пуловери на намаления, обикновено в края на зимата. Тогава цените са доста по-приемливи.

# 123
  • София
В Зара имаше хубави палта на хубави цени март месец.

# 124
От къде купувате кашмирени пуловери?
Моят проблем с пуловерите е, че масово са ми широки и ако няма размер ХХС, просто не го взимам колкото и да е хубав. 😑

# 125
Така е, момичета, същото с чанти и палта. Добрият кашмир и на намаления не е евтин. Но хубаво евтино няма.
Съгласна съм, че като разпределиш стойността върху годините употреба, се получава много добра стойност за качество, но моментният шок върху банковата сметка си е шок Simple Smile

# 126
Аз съм взимала много хубав тъничък кашмир от www.stories.com, имам няколко от Mark & Spencer, също са добри - нормална дебелина. М&S имат и много хубави чорапи с вълна.
Аз съм стандартен размер, взимам S по-рядко M с идеята ако се свие да ми е точно, ама те не се свиват и вече рискувам с М, само ако много ми харесва пуловера, а няма по-малък размер.

# 127
& Other stories, COS, Massimo Dutti за по-бюджетни версии.
Ако имаш повечко бюджет, Ралф Лорън, Maje, Zadig&Voltaire.

# 128
  • Street of Dreams
Абсолютно съгласна с последното мнение. Аз пазарувам кашмирени пуловери на намаления, обикновено в края на зимата. Тогава цените са доста по-приемливи.

Защото най-вероятно не са кашмирени, ама това е друга тема. Истинският и качествен кашмир с дълга нишка без примеси никога не е на приемлива цена, но пък с добра преработка и вълна може да се превърне в много приятна, кашмироподобна материя.

# 129
Щом казваш...

# 130
Как се грижите за кашмирените си пуловери? Единственото опасността да им слугувам ме спира да си купя.

# 131
Пера с шампоан на ръка, отцеждам, без да усуквам, оставям ги на ваната да се отцедят добре и суша върху кърпа. Не ги пера след всяко носене все пак. Не е чак толкова голяма философия.

# 132
Химическо.
Има и комплекти за грижа - специална течност за пране плюс гребенчета.

# 133
  • София
Аз ги пера в пералня на програмата за деликатни тъкани с много ниски обороти на центофугиране. Простирам ги внимателно.
Колкото до размерите, харесвам и мънички и овърсайз.

# 134
Деликатно си е, трябва грижа, но чак роб да им ставаш, абсурд.
Аз пуловери така или иначе рядко към никога нося на голо. Тениска или боди отдолу задължително. Колкото и да е чистоплътен човек, все пак се поти, това не е хубаво да е върху кашмира, защото веднага ще трябва почистване или пране

Общи условия

Активация на акаунт