Модни консултации - 47

• 46 221
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Е, то без потниче, боди или някаква блузка отдолу е и студено Simple Smile

# 136
  • в моята си къща
Здравейте! С какво бихте носили това сако. С Бяла тениска, дънки или син панталон е много добре, но с др. не мога да измисля.

# 137
  • София
Тъмно синя тениска, бели дънки.

# 138
  • София
Ако е с бяла тениска/ потниче, може да се съчетае с ленен панталон в по-ярък цвят. Не бих се притеснила да нося и панталон в някакъв нюд цвят - телесен, бежов, светлосив.

# 139
Освен от някои от вече изброените магазини, кашмирени пуловери съм взимала и от ХМ онлайн (във физическите магазини ги няма).

Пера в пералня с препарат за деликатни тъкани, на програма за вълна, студена вода и без центрофуга. После внимателно изтисквам без да усуквам много и суша хоризонтално.

# 140
  • Street of Dreams
Задължително е прането на почти всяка дреха след всяко обличане. Аз поне така съм свикнала. Тези пуловери - на ръка, с хладка вода и за кратко - без търкане. Може и в пералнята на "ръчно пране" или програма за вълна.

# 141
Имала съм проблем с кашмира и програмата за вълна на моята пералня (miele).
С програмата за коприна, която е смного ниски обороти, всичко е ок.

# 142
Как се грижите за кашмирените си пуловери? Единственото опасността да им слугувам ме спира да си купя.
Никакво слугувне. Перат си се идеално на програмата за Вълна на ниски (30-35) градуси с подходящ препарат и омекотител.
Даже, според мен, е по-добре от на ръка, т.к. не се раздърпва неравномерно в пералнята с тази програма. За мен, на ръка се раздърпват.
Перфектни си излизат.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 14:30 от HappyRSmile

# 143
Не обичам и избягвам да купувам дрехи, които изискват специални грижи. Не пера на ръка, освен на морето.

# 144
Мнението на една руска блогърка за кашмира:
https://victorialunina.com/kak-vybrat-kashemir-vse-chto-nuzhno-z … at-v-odnom-poste/

# 145
Как ви се струва комбинацията черен, плътен чорапогащник с червени обувки, червена рокля? Черен чорапогащник с червени обувки?

# 146
Аз бих сложила тъмносин или бежов, неутрален

# 147
Мнение за тези ранички? Естествена кожа са - ръчна изработка.

# 148
  • София
Първата е много хубава.
Изглеждат малки.
Ако си свикнала да ползваш раница и нямаш проблем с малкия размер (аз обожавам кожени раници, но моите са по-големи), супер са!

# 149
Да, не са големи. Първата е 25х30х14см, черната е по-малка 18х28х10см - но се притеснявам от големите да не тежат много, за това се оглеждам за по-компактна.

Общи условия

Активация на акаунт