Модни консултации - 47

• 46 254
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Естествената кожа е прекрасна, наистина, но тежи. Напоследък нося само малките чантички от естествена кожа, а големите стоят забутани и прашасват. Ами, тежат ми, пусто, а и като ги напълня, хептен. Раница е идея по-добре, защото се носи на гръб, но пак си тежи. В такъв случай може би по-малка кожена раница е по-добре.

За черният чорапогащник и червените обувки: зависи какви са като модел, височина, свят, контекста на целия тоалет. По-скоро – не. Може би само, ако са пантофки и то към бордо.

# 151
Чуденка от мен за това сако, цената е по-висока в сравнение с това, което бих платила обичайно

# 152
Скрит текст:
Чуденка от мен за това сако, цената е по-висока в сравнение с това, което бих платила обичайно
За.

Миоки, само да знаеш, ако не си носила досега чанта с косъм, че ще ти раздърпва пуловерите, по-скоро ще ги завалва.

# 153
goddess, благодаря за предупреждението. И двете ранички от страната към тялото са гладка кожа.

# 154
Не одобрявам черен чорапогащник с червени обувки.

# 155
И на мен не ми допада.
Но комбинацията от такъв чорапогащник с черни боти/ботуши независимо дали на ток или не и червена рокля или пола е страхотна!
Имам една класическа права червена пола с висока талия, която съчетавам с черен чорапогащник като плътността му зависи от сезона (есен или зима) и над нея дрехата може да варира. 😊
Скрит текст:

# 156
По отношение на комбинацията червено - черно според мен е важно да си изясни човек какво прави - дали ще се облича в преобладаващо червено или червеното ще е акцент.
В случай че е акцент, то трябва да е един.
Например червена рокля:
Скрит текст:

или червени обувки:
Скрит текст:
Червена шапка:
Скрит текст:
Всъщност, и червени обувки продължени с червен чорапогащник, ми допадат
Скрит текст:

Такъв тип дребни елементи всичките в червено, не ми допадат. Снимката е илюстративна, този тип обувки принципно не ми харесват.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 18:51 от pep_si

# 157
На мен не са ми добре червените обувки с черния чорапогащник и в двата показани варианта. Ужасен кич и грозота. Wink

# 158
  • Нидерландия
В червените обувки на ток има нещо перверзно, според мен, някакси, не стават за офис или за през деня, Ако се сложат и на черен мрежест чорапогащник, съвсем! Стават за много шик повод, бяла риза, черен панталон примерно. От горните снимки само постовете на Anastasya ми харесват но те не са със червени обувки 🙂
Само да добавя че обувките на Christian Louboutin са класика и за тях няма лоша дума.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 19:04 от Madelief

# 159
  • София
Червено и черно по принцип не обичам да нося. Да, има нещо "фатално". Особено с обувки на ток.

# 160
  • Street of Dreams
Червеното като цяло за мен е много трудно за комбинация (освен че ми е най-неприятният цвят от всички). С никой друг цвят не ми харесва, освен небрежна лятна комбинация червено-коралово-фуксия.

Имам едни червени класически обувки и ги нося със слимфит светлосини дънки.

Червено-черна комбинация и на мен ми е вулгарно и агресивно в повечето случаи. Някои от показаните снимки са сполучливи обаче - роклята с черния чорапогащник + черни обувки и съчетанието с леопардовия клъч.

# 161
  • София
И аз така цял живот имам проблем с червеното 😁. Въпреки че съм тъмнокоса, и според всички ми отива. Странно мине да е близо до лицето. От 2-3 години имам червен Конвърс, който ми е лесен за комбиниране с почти всичко. И от таз годишните летни намаления си взех червена пухенка. Според мъжа ми, ми стои жестоко 😁. Остава и да я облека...

# 162
  • София
Аз нося червено в много от нюансите му. Лесно е за комбиниране. По-трудно е да уцелиш кои от тоновете му ти стоят добре.
С черно е най-баналната комбинация. В този случай слагам само един елемент - чанта, или обувки, или шал.
С бордото, малиновото, бургундското могат да се получат интересни комбинации.

# 163
  • Street of Dreams
Мишчица, мерси че ми напомни, че и аз имам червен Конвърс Grinning

# 164
Според мен определенията като "перверзно", "фатално", "агресивно",  възникват поради асоциацията с нещо тип "испанка страстна" предполагам, но пък какво ѝ е на някаква такава комбинация за ежедневието?
Скрит текст:
Всичко е въпрос на мярка. Казвам  го като човек, който  никави високи обувки не носи,  но със сигурност има варианти, които ми харесват виждайки ги на други. Естествено, че не е за всеки. Ако дадена цветова комбинация ти подхожда, но ти създава усещане за неувереност и неудобство, по - добре да я пропуснеш.

Общи условия

Активация на акаунт