Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече! Тема 7 (2020)

• 45 451
  • 561
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честити да са момичетата!

# 196
Честито! Да са ви живи, здрави и щастливи!

# 197
irka, Vicky, честитоо! Леле всеки ден някой съобщава хубава новина! 😊😊😊

Аз от два дни спрях магнезия и усещам доста силни болки в кръста. Не знам дали са от спането на криво, но пък ги усещам и като онези болки от пмс. Лекарката каза, че уж има време, да не ни изненадат накрая. Може и да е нормално като спирам хапчетата. Вие имате ли такива симптоми?

# 198
  • София
Честито на всички нови мами, да са ви здрави бебчетата, а вие бързо се възстановявайте.

Аз съм в 36+5 вече, утре съм на тонове и преглед. Вече ходя всяка седмица. Спрях магнезия миналата седмица и нямам силни болки все още, но ми се стяга често корема.
Кръстът ме наболява, но правя упражнения и отпуска.
Обаче ме хвана някаква гадна хрема и едвам дишам и гърлото ме наболява Sad

Бебка последно беше застанала по дясна коремна стена, но с лице назад. Надявам се все пак да се завърти наляво.

# 199
Честито на всички момичета, на които все още не съм чиститила. Да са ви живи и здрави бебенцата и много да ви радват Simple Smile
Аз от два дни имам доста силни като бодежи ниско долу на корема и в яйчниците. По няколко през 10-15 мин. Тъкмо си помисля, че беба тръгва и те спират Grinning Иначе аз преди бремеността имах доста силни болки преди цикъл и някак болките в кръста не ми правят кой знае какво впечатление.

# 200
Честито на всички родили! Здрави да са бебенцата!
Толкова ми е далечна вече бремеността, а родих преди 8дни. Много бързо се възстанових , имам малко коремче, което е нормално. С първото доста дълго не можех да седна на дупето си.
Бебето наддава много добре. Има и колики, за сега слаби, спокойно бебе е. Дано такова да остане .

# 201
yeaha, irka, VickyTaylor, честити съкровища! Да са ви живи и здрави, да растат здрави и да им се радвате! Бързо възстановяване на вас!

# 202
  • София
Момичета, знаете ли в кой кабинет на МД се прави прегледа от интернист преди секцио?

# 203
Здравейте момичета! Тази сутрин се роди и моето бебче Зорница чрез секцио. А на всички родени вече бебенца да са здрави и с много късмет!

# 204
Честита да е Зорница 🍀❤🍀❤🍀

# 205
Момичета дойде най накрая и моят ред да се похваля. В 22:15 се роди нашето момче 48 см 3,110. Безкрайно съм щастлива че успях да го прегърна. Желая на всички мами безпроблемно и леко раждане.

# 206
  • Варна
Честито на новите попълнения!
Да са живи и здрави бебоците и бързо възстановяване на мамите ⚘⚘⚘

# 207
Добро утро , честити бебоци ! Да са здрави и спокойни им желая .
Към кърмещите мами имам питане - какво ползвате при болка в зърната . Това е второ детенце за мен ,но с първото не съм имала такъв проблем . При засукване болката е много остра ,а и при приключване на кърмането бебо също едва пуска зърното .. пада една борба в общи линии .. той дърпа и аз дърпам нежно .. но ги усещам много болезнени .. с какво мога да облекча ?

# 208
Крем лансинох.
 При приключване на кърменето може първо да освободиш вакуума с пръст и така да извадиш зърното.

# 209
Да се запиша и аз с една беборана, родена на 28.08. Добре сме, но още сме в болницата, а вече искам вкъщи.
За гърдите- лансинох крем. И мен едното зърно ме боли, явно на тази гърда не захапва както трябва и все е по- твърда.

Общи условия

Активация на акаунт