Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 698
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе/Germany
Ето и друга алтернатива за Коди https://elenaartnails.com/
Мацката пуска и уроци във фейса, много я харесвам.

# 166
  • Варна
Здравейте,
Аз съм много доволна от базата на украинска марка DAMA, с която ме правеше дълго време маникюристката ми. Позната ли е тук, знаете ли откъде мога да я намеря?

Да , аз работя с нея...Имат няколко вида бази, имат и укрепител,също топа им без лепкав слой е страхотен.Имат страница във ФБ.Пиши им..Надяват се да ти продадат/освен , ако не ти искат документ, че си професионалист/....Ако има проблем, пиши ми, ще ти я поръчам аз и ще дам направо твоя адрес.
https://www.facebook.com/Dama-Nail-Art-980132195387844

А това е профила на жената, на която е страницата:
https://www.facebook.com/marijana.simova

Тези продукти също са много добри:
https://www.facebook.com/For-Nails-%D0%B1%D0%B8%D0%B6%D1%83%D1%8 … -1192105077550544

Навремето Камалия похвали продуктите на Дама. Би ли казала повече за тях. Интересува ме база за калпави нокти и топ без лепкав слой. Евентуално укрепителя,който предполагам е бонд някакъв. И да кажеш ориентировъчни цени да не досаждам на мацката във фейса. Много се дразня от тая политика за НЕпубликуване на цени. Ами като предлагаш нещо пиши и колко струва по дяволите!

# 167
Всичките им продукти са добри.
Не знам какво конкретно те интересува... Укрепителя нее съм го ползвала, не знам бонд ли е или реинфорс... Цени не мога д аз ти кажа, защото първо не знам дали продават на всички или само на нас(повечето искат да видят снимка на документ)., и второ, ако продават и на други, не знам дали цената ще е същата за вас... Ще стане скандал. Първо питай дали и колко жената, ако има проблем, ми кажи да ти съдействам... Около 20,25 лв е ориентировъчно

# 168
  • Варна
Prinzesata, мисля, че около 35 лв ги продават.
Ти пробвала ли си Nai-s? Имат един гел, който става за укрепване на тънки нокти и се ползва като база. Много е хубав.

# 169
  • Mostly in my mind
Момичета, данни попитам нещо малко извън темата. Покрай коронавируса нашумяха едни ув лампи за дезинфекция. Някой знае ли дали нашите лампи за нокти могат да вършат същата работа? Thinking

# 170
Ти пробвала ли си Nai-s? Имат един гел, който става за укрепване на тънки нокти и се ползва като база. Много е хубав.
Имаш ли го този гел на Nai_s? Може ли да ми снимаш, доколкото можеш консистенцията, че отдавна съм му хвърлила око? И да ми кажеш твърд ли е или е еластичен?

# 171
Здравейте момичета, от няколко месеца чета темите редовно и се опитвам да черпя максимално информация от вас. Въпреки съветите, които съм видяла тук реших да ви представя моя проблем с надеждата, някоя от вас да ми помогне със съвет.
Гел лакът на моите нокти не издържа повече от 11-12 дни/някога е обелен и на 7мия/. Преди ходих при маникюристки, но ми дойде в повече през 2 седмице да ходя на маникюр. Не е проблемът в редовното ходене, а в това че и тогава на 14-15 ден лакът беше в никак добро състояние и просто плачеше за смяна. Към момента правя ноктите си у дома. Стъпките ми са: Чистя кожичките/имам и ел. Пила/, минавам нокътя с пила, за да надраскам плочката, спирт за всеки случай, супербонд на Gel it up/мисля, че така се водеше, но в момента не са при мен лаковете ми, за да бъда напълно сигурна/, база каучукова на Блускай, 2 пласта цвят, и топ/обикновено също 2 слоя/- отново Блускай, без лепкав слой. Опитвам се да запечатвам, до колкото мога свободния край, още от базата. Смея да твърдя, че рядко цапам кожичките. Но трайност - НИКАКВА!
Преди 9 дни направих маникюр на майка ми, до днес не е мръднал. А имаше "приключенска" седмица с готвене, миене на посуда всеки ден, правене на зимнина и цялостно почистване на къщата ѝ. Но пък лака е в перфектно състояние и до днес, моят ако трябваше да изтърпи всичко това, може би щеше да липсва още на 4-5ти ден😄
Чудя се дали в моята плочка е проблемът?! Ще съм изключително признателна ако ме посъветвате нещо конкретно или ми предложите какъв нов продукт да закупя, защото накупих доста неща за гела у дома и не ми се иска просто да не откажа, заради неиздръжливостта.благодаря предварително.
П. П. Прикачвам и снимка, за да може да ми кажете ако виждате нещо, като очевидна грешка.

# 172
  • Варна
Имаш ли го този гел на Nai_s? Може ли да ми снимаш, доколкото можеш консистенцията, че отдавна съм му хвърлила око? И да ми кажеш твърд ли е или е еластичен?
Не, нямам го, в салон ми го слагаха. Quick gel. Има по-течен и по-гъст. Не съм го купувала още, но му се каня отдавна.

Лампите за дезинфекция са други, с друга честота на вълната.

# 173
Здравейте момичета, от няколко месеца чета темите редовно и се опитвам да черпя максимално информация от вас. Въпреки съветите, които съм видяла тук реших да ви представя моя проблем с надеждата, някоя от вас да ми помогне със съвет.
Гел лакът на моите нокти не издържа повече от 11-12 дни/някога е обелен и на 7мия/. Преди ходих при маникюристки, но ми дойде в повече през 2 седмице да ходя на маникюр. Не е проблемът в редовното ходене, а в това че и тогава на 14-15 ден лакът беше в никак добро състояние и просто плачеше за смяна. Към момента правя ноктите си у дома. Стъпките ми са: Чистя кожичките/имам и ел. Пила/, минавам нокътя с пила, за да надраскам плочката, спирт за всеки случай, супербонд на Gel it up/мисля, че така се водеше, но в момента не са при мен лаковете ми, за да бъда напълно сигурна/, база каучукова на Блускай, 2 пласта цвят, и топ/обикновено също 2 слоя/- отново Блускай, без лепкав слой. Опитвам се да запечатвам, до колкото мога свободния край, още от базата. Смея да твърдя, че рядко цапам кожичките. Но трайност - НИКАКВА!
Преди 9 дни направих маникюр на майка ми, до днес не е мръднал. А имаше "приключенска" седмица с готвене, миене на посуда всеки ден, правене на зимнина и цялостно почистване на къщата ѝ. Но пък лака е в перфектно състояние и до днес, моят ако трябваше да изтърпи всичко това, може би щеше да липсва още на 4-5ти ден😄
Чудя се дали в моята плочка е проблемът?! Ще съм изключително признателна ако ме посъветвате нещо конкретно или ми предложите какъв нов продукт да закупя, защото накупих доста неща за гела у дома и не ми се иска просто да не откажа, заради неиздръжливостта.благодаря предварително.
П. П. Прикачвам и снимка, за да може да ми кажете ако виждате нещо, като очевидна грешка.
Защо надираш нокътя? Това е абсолютно ненужно....
Според мен или не почистваш добре кутикула или не обезмасляваш добре..
Може и базата да е проблемна или до такава степен да си изтънила плочката си,че гел лака да не държи.

# 174
Надрасквам леко, защото така съм чела и виждала да ми правят 😄 като се замисля, почти навсякъде където съм ходила на маникюр го е имало, като стъпка и смятах, че е задължително. За щастие не мисля, че до момента съм изтънила кой знае колко, защото почти няма промяна в твърдостта на плочката ми. Относно почисктването на кутикула освен да се старая повече друг вариант не виждам. За обезмасляването можете ли да ми предложите продукт, който добър ефект според вас? Както казах вече, наистина ми се иска да открия къде се корени проблама.

# 175
  • на брега на морето
Атрактив, съдейки по това, че при майка ти държи, а при теб- не, значи не е в техниката проблема, ако си правила едни и същи стъпки при теб( обезмасляване, еднаква база, еднаква марка лак и еднакъв топ, и т.н.- еднакъв протокол). Ако дълго време си си слагала гел( година, две- нон- стоп)- може да трябва да си направиш почивка, дори и ноктите ти да изглеждат добре. Да, зная, че някои( щастливки:blush:) се гелосват нон- стоп и лакът им пак си стои. Но аз бих пробвала- 1 седмица почивка(поне), мазане с масла, лимон и т.н. Не е толкова страшно. Лично аз си правих почивка 1 месец през май месец, имах обърнат/ леко зачеснат нокът и ми се наложи след нон-стоп с гел от септември 2019 до май 2020. Имах дълъг гел- пас на ръцете, щото бях щастлива, че мога да си ходя с гел лак. А преди септември ги гелосвах рядко, по причина на работата ми( която загубих).
Също така има някои много вредни неща за гел- лака за мен- гумени ръкавици и топли басейни. При такива " фактори" е нормално да се изпорти гел- лакът преждевременно. А и дали чистиш с препарати без ръкавици, например препарат за печки е кофти.
А между другото 12- 14 дена са ок за мен да ми трае лакът. И без това за толкова време вече ми е омръзнал и искам да го сменям. А и мисля, че на 3 седмици се сваля и по-трудно. Ако гел лакът( цветът) ти е стар, на повече от 2 години- може и затова да не държи.
И другите да кажат, това е просто моето мнение. Една почивка винаги се отразява добре, туко виж след това започнал да ти се държи по- здраво и гел лакът. Успех и пиши после да кажеш как са се разрешили нещата при теб, със сигурност може да бъде полезно на някой. Тук някои момичета си решиха проблема с ултрабонд. Аз лично не ползвам такъв, но някои се похвалиха, че с ултрабонда имат здравина. Какъв топ ползваш?

# 176
Аз задължително правя почивка между лакирания по 1 седмица. Сега не съм мазала с масла, защото нямам в мен. Но никога не махам и слагам лак в 1 и същи ден.

Аз пък много харесах цветовете на Roxy и смятам да ги пробвам. Ще разгледам и тези на Dama Simple Smile

# 177
Момичета, благодаря Ви изключително много за коментарите. Всъщност проблемът може би не е при почивката, защото си правя гел лак от не повече от 2-3 месеца. Надали толкова бързо плочката има нужда от почивка. Преди това бях с обикновен лак, който всъщност сменях през 2 дни,някога и всеки ден - и той нямаше никаква трайност. Силно се надявам да открия проблема. Мелина спомена, че част от Вас са оправили проблема с ултрабонд, кой такъв продукт е хубав? И Мелина - топа ми е Блускай, без лепкав слой.

# 178
  • Варна
Attractive, тук доста се ползва kodi ultrabond. Аз го слагам само по свободен край, иначе няма махане гел лака.

На теб от свободен край ли ти се бели или от към кутикулите?

Опитай да ползваш праймер за почистване и обезмасляване, вместо спирт.

Може би имаш по-мазна плочка и затова не задържа гел лак.
Може да сложиш ултрабонд по свободен край ако от там е беленето.

# 179
  • София
Не, нямам го, в салон ми го слагаха. Quick gel. Има по-течен и по-гъст. Не съм го купувала още, но му се каня отдавна.

Лампите за дезинфекция са други, с друга честота на вълната.

От няколко години само него ползвам, защото много щади нокътната плочка. По-течния лесно се нанася, но пеквам набързо по едно пръстчетата, че  се разтича. Взех и новата версия, която е по-гъста, не се разтича, но трудно се нанася и нокътя става по-дебел и грубичък. Определено по-течния ще ползвам занапред, става фин и укрепен нокътя.
Между другото дамата, която ги предлага мисля, че е от Варна. Който е от там, може да помоли да види консистенцията на място и да си прецени....

Общи условия

Активация на акаунт