Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 683
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, бели ми се лака отстрани на нокътя. Дали ще има ефект, ако сложа и там от ултрабонда. Сега слагам само по свободния край.

# 226
  • София
Ето това дойде от Али, GDCoco, термо лака трябваше да го сложа на някакъв цвят 🙄 Много са покривни, за първи път виждам лак в пластмасови шишенца.
Скрит текст:

# 227
Ето това дойде от Али, GDCoco, термо лака трябваше да го сложа на някакъв цвят 🙄 Много са покривни, за първи път виждам лак в пластмасови шишенца.
Скрит текст:

Аз нямам на тази марка, но прочетох, че черните им шишенца са пластмасови, а белите стъклени, еднакви като количество.

# 228
Термо взех и аз, но W08. Blush
И някои други. 808 и 847 се оказаха еднакви Confused

Скрит текст:

# 229
  • София
Някъде бах прочела, че черните шишета са по-добри, а може би са по евтини, защото са в пластмасови?!

Marsia_K, хубави цветове 🙂 ще поръчам някои. Аз нямам идея как съм ги избрала 😆 докато дойдат забравям какво съм поръчала и после им се чудя как съм избрала точно тези 😂

# 230
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Няколко нови неща пробвах ... Да видя как ще е махането 😄
За пръв път от година и половина не сложих каре и използвах фрешър на Коди; база и топ на Сикретли пак за пръв път ползвам 😆 ; цвят на Силкер флекси номер 72 и него за пръв път 😄 ( много покривен, страхотна четка, лесно нанасяне) ...
Да попитам обаче нещо ми се иска - осветявах си при лакирането с една лидълска лампа, но чак като я прибирах обърнах внимание, че е лед... Дали си повредих базата, топа и лака в шишетата? На пръв поглед нищо им няма ...

Скрит текст:

# 231
Винаги се лакирам на лед лапма от Лидл и нищо не ми се развалило от нея Wink

# 232
  • на брега на морето
Една седмица издържах без гел лак на ръцете. Вчера вечерта се лакирах. И тъй като съм къси нокти, реших да се възползвам темата да е тъмна.
Това са единствените червени цветове, които имам( и 1 термо). Виненият елит JH032 и червеният БП 08 на безименните. На по 3 слоя. Много е мрачно днес, затова не ги хванах много добре на снимките. Елитът е толкова тъмен, че отдалеч изглежда почти черен. Но всъщност си е точно " винен" цвят. Blush
2 слоя база индиго, топ Веналиса без лепкав 1 слой.

# 233
  • Варна
И аз открих сезона на винените лакове! Любими са ми.
Born pretty Pg-03

# 234
  • Пловдив
Здравейте! След дълго четене и аз напоръчах необходимите неща, повечето от Али-то. Странното е, че всички дребни работи( лакчета, четчици и т.н) пристигнаха за има няма месец, а лампата ми още я няма. А така нямам търпение вече... Докато чакам мажа с масло, кисна в лимон... ноктите ми са уау. Дано да се справя. С ваша помощ, надявам се!
А някакви ефектни стикерчета да препоръчате? Напоръчала съм и разните там фолиа и спайдер гелчета, но искам и някакви готини лепенки Wink

# 235
Мелина, много ми харесва почти черното 😀

# 236
  • на брега на морето
Seengirl, зависи каква тема харесваш за стикерите. Ако искаш цветя пишеш "flowers nail stickers", ако искаш пеперуди- съответно пеперуди, ако искаш коли- коли, айфелови кули, плодове- и т.н. Всичките са хубави!
Амини, да, супер е този елит, но покрай зелената и синя гама успява да се вреди само 2 пъти годишно на ръцете ми.Joy

# 237
Привет, момичета!  Само красоти сте показали Simple Smile За 4 дни на море, имам 4 обелени връхчета на ноктите. Трябваше напълно да се смени лака, защото беше доста забелено. А сложих nail fresher и Ultrabond на Коди. Имам чувството, че каучуковата база при мен нещо не държи.

# 238
Една седмица издържах без гел лак на ръцете. Вчера вечерта се лакирах. И тъй като съм къси нокти, реших да се възползвам темата да е тъмна.
Това са единствените червени цветове, които имам( и 1 термо). Виненият елит JH032 и червеният БП 08 на безименните. На по 3 слоя. Много е мрачно днес, затова не ги хванах много добре на снимките. Елитът е толкова тъмен, че отдалеч изглежда почти черен. Но всъщност си е точно " винен" цвят. Blush
2 слоя база индиго, топ Веналиса без лепкав 1 слой.

Много го харесвам този 08 , но така и не го намерих

# 239
  • на брега на морето
Венислава, моят БП 08 е купуван преди година някъде, може и повече. Тогава помня, че в темата беше популярен- доста момичета си го накупиха по едно и също време. Дори и аз се прехласнах тогава и си го взех. Blush Не зная защо не го намираш, дори и в сайта на БП ли го няма?

Общи условия

Активация на акаунт