Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 684
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Моля до момичетата с опит за съвет. Лампите Sun 1 и Sun 2 добре ли изпичат cnd shellac или е по-добре да се вземе обикновена   uv лампа?

# 211
Благодаря ви за мнението, значи може да я взема и да бъда спокойна.

# 212
Моята е Сън 3, изпича CND без проблем.

# 213

Не можах да устоя на офертата от 50%-13лв. днес в Cosmetics Bio. На вид консистенцията изглежда уникално със средна гъстота. Няма търпение да я пробвам Grinning

# 214
Днескашното мазало 😁
Как правите тия тънки черти на върха на накътя? Моите не станаха изцяло равни, но дет се вика "От самолет не личи" 🤷‍♀️
Опитах с лак на палеца (на възглавничката) и така да завъртя, но не стана изобщо равно и хубаво.

Аз съвсем случайно открих, че с тънката част на дървените пръчици става идеално. Капвам на огледало от лака и топвам там дръвцето.

# 215
  • на брега на морето
FBID, честито! Само заради шишенцето бих си я купила, разкош е!:hugs:

# 216
  • София
Да, шишенцата им са много яки, аз имам 1 топ от тях, но така и не можах да се оправя с него! 🤨 Става на дупки и това си е! Как ли не пробвах, на почистен лепкав, без лепкав, различни марки лакове и не става. А,  много се ядосвям, защото маникюристка ми го е слагала.
Иначе вървяха първо по 45лв., после по 28лв., сега май е първо такава намаление, но ме дразнят, че цветовете ги дават компютърно и няма мостри.

# 217
  • Русе/Germany
alimdar, на дясната ръка опитах с инструмента за точки, където има едно топче на върха и другата старата е тъничка
Ето такова
Добре се получаваше, като изключим, че с лява ръка ми е мъка да правя каквото е да е 😂
Та си мисля, че ще стане добре с повече тренировки. С топчестата страна опитах.

# 218
Да, шишенцата им са много яки, аз имам 1 топ от тях, но така и не можах да се оправя с него! 🤨 Става на дупки и това си е! Как ли не пробвах, на почистен лепкав, без лепкав, различни марки лакове и не става. А,  много се ядосвям, защото маникюристка ми го е слагала.
Иначе вървяха първо по 45лв., после по 28лв., сега май е първо такава намаление, но ме дразнят, че цветовете ги дават компютърно и няма мостри.
Мислех и аз да двбна намаление за топа, защото всеки петък ще го има това 50 процентното на различни продукти, но ме отказа Confused. Иначе цветовете имам привилегията да ги видя на живо, защото съм от Варна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 219
Момичета, какво мислите за лаковете от Али Експрес? Възможно ли е да се развие алергия?
Какво бихте препоръчали за домашна употреба?

# 220
Моите лакове всички са от Али то , важно е да имаш хубава база. Тук се хвалят лаковете на Venalisa, Dg coco, Ur sugar, Beutilux ,Asure и т.н Grinning . За дом.употреба са си супер Blush

# 221
Моите лакове всички са от Али то , важно е да имаш хубава база. Тук се хвалят лаковете на Venalisa, Dg coco, Ur sugar, Beutilux ,Asure и т.н Grinning . За дом.употреба са си супер Blush
Можете ли да препоръчате хубава база, която да си взема?

# 222
  • Light of Zartha
Моята е каучуковата на ur sugar и съм много доволна. Преспокойно изравнявам, правя бомбе, дори понякога минавам само с нея без гел, при положение,че съм с доста дълги нокти.

# 223
Момичета, да сте ползвали продукти на CoKEKOU? Много добри отзиви четох за тях, особено за топовете им и съм на косъм да поръчам от али каучуков или темпериран.

# 224
  • на брега на морето
Аз мога да препоръчам индиго база, протеинова. Ползвам само нея от 3 години насам ( откакто си правя гел лак) и съм си все така доволна.

Общи условия

Активация на акаунт