Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 686
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, които поръчвате от Алиекспрес, има възможност за избор откъде да изпратят артикула, например Китай и Русия. Кое е по-добре да се избере? Още съм нова там, благодаря на отговорилите!
В Алито от Русия за България не са възможни доставки, мисля.

# 196
В ябълков оцет съм топила,но с лимон ръцете ми ще миришат приятно.

# 197
  • Русе/Germany
Днескашното мазало 😁
Как правите тия тънки черти на върха на накътя? Моите не станаха изцяло равни, но дет се вика "От самолет не личи" 🤷‍♀️
Опитах с лак на палеца (на възглавничката) и така да завъртя, но не стана изобщо равно и хубаво.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 18:49 от Babydream©

# 198
Днескашното мазало 😁
Как правите тия тънки черти на върха на накътя? Моите не станаха изцяло равни, но дет се вика "От самолет не личи" 🤷‍♀️
Опитах с лак на палеца (на възглавничката) и така да завъртя, но не стана изобщо равно и хубаво.

Кой е броката?

# 199
  • Русе/Germany
Обикнонен лак 😏

# 200
Много добре се е получило Heart Eyes

# 201
  • Варна
Baby dream, много ефектен маникюр. Браво!
Моите нокти постоянно се разслояват, вече въобще не обръщам внимание. Иначе не са тънки и меки, не се чупят.
Предполагам има връзка и с Хашимото, с което съжителствам от няколко години. Гледам да не ги пускам дълги и не правя почивки от гел лак, от има няма 5-6 години.

# 202
  • Русе/Germany
Благодаря ви ❤️

# 203
Ето това сътворих за почивката, като го измислих в движение. 😁 Първо, обаче сложих бял лак, беше ужасно и установих, че туко що сложен лак се сваля адски трудно!
На краката е кавър база на Фокс, на ръцете е кавър база на Коди.
Скрит текст:
здравей искам да те попитам ти доволна ли си от базата на Фокс и наподобява ли тази на Коди😘

# 204
  • София
liligas, тези двете бази са различни, но съм доволна и от двете! На Фокс е по-рядка и прозрачна, на Коди е гъста и покривна. 🙂

# 205
  • Русе/Germany
Споделям ви едно бързо уроче Simple Smile
Много ефектно и красиво https://www.facebook.com/elenatnikolova/videos/2804796833171855/ … =nqGx3WbtKyTyhzwe

# 206
Здравейте, моля за помощ искам да си взема печка за гел лак за вкъщи понеже нямам време всеки път и няма и часове всеки път а на мен си ми е приятно вечер да си седна и да си отделя време. Спрях се на тази
 https://www.olx.bg/ad/novo-uv-led-lampa-za-nokti-manikyur-gel-la … 2.html#5eb3919d46

може ли мнения и да ме насочите ще ползвам блу скай

# 207
Лампата е добра , но ми се вижда голяма за дом.употреба . Колкото до блускай,ползвам базата и обезмаслителя доволна съм!

# 208
  • Русе/Germany
Лампата е почти 3 пъти по-скъпа от същата в Алиекспрес 😏
Иначе е добра.
За Блускай не мога да кажа нищо.

# 209
Аз не вярвах на отрицателните мнения за Блускай. Подариха ми тяхната база, на моите нокти не седи. Доволна съм от базата на Коди. Но трябва да си вземеш малката разфасовка, т. к. лесно се разваляла. При мен си е наред, вече четири месеца. Лакирам се далеч от прозореца, подозирам, че това може да спомага за съсипването и.

Общи условия

Активация на акаунт