Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 706
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Очевидно този е доста по-едър
Не е едър, само така изглежда на снимката, заради отблясъците. Пък и за маникюр също има и по-едър. Не е супер ситен, но не е и на едри люспи.

# 121
Опитай и сподели впечатления и опит Grinning

# 122
Дами тази сутрин претърпях малък инцидент, докато разхождах кучето си ( делматинец) , пред нас видях един питбул без стопанин, не беше близо, но не беше и чак толкова далеч, виднага щом го видях, се обърнах и започнах да вървя бавно, защото знаех, че започна ли да тичам може да придизвикам питбула, но този питбул започна да лае и да тича след нас, след което  моето куче с цел защита се обърна и тои да лае, започнах да го дърпам и да бягам, но се случи така, че се озовах на земята,добре че в този момент се появиха двама мъже и ми помогнаха, изгониха и питбула, доста е охлузено, мазах с йод и кислородна вода, може ли нещо да се случи на гела от йода и кислородната вода?

Нищо няма да му стане на гела, може да се оцвети лака от йода, но това не е толкова важно... Важното е да се оправиш😘

# 123
Дами тази сутрин претърпях малък инцидент, докато разхождах кучето си ( делматинец) , пред нас видях един питбул без стопанин, не беше близо, но не беше и чак толкова далеч, виднага щом го видях, се обърнах и започнах да вървя бавно, защото знаех, че започна ли да тичам може да придизвикам питбула, но този питбул започна да лае и да тича след нас, след което  моето куче с цел защита се обърна и тои да лае, започнах да го дърпам и да бягам, но се случи така, че се озовах на земята,добре че в този момент се появиха двама мъже и ми помогнаха, изгониха и питбула, доста е охлузено, мазах с йод и кислородна вода, може ли нещо да се случи на гела от йода и кислородната вода?

Нищо няма да му стане на гела, може да се оцвети лака от йода, но това не е толкова важно... Важното е да се оправиш😘

Благодаря ти ❤️ще се оправя, не е нещо сериозно, като си помисля, че можеше да бъде много по лошо...

# 124
Опитай и сподели впечатления и опит Grinning
Не се стърпях, опирах:grinning:
Върху неизпечен топ поръсено, изпечен, процедурата повторена и запечатано с по-дебел слой прозрачен изграждащ гел,за да е гладко. Предполагам, че ще стане и с реинфорс гел. Резултата е потресаващ, но камерата не може да улови реалните цветове. Мисля, че по нищо не отстъпва на броката за маникюр, а дори и на брокатен гел лак.

# 125
  • Варна
FBID, благодаря за споделеното. Обаче не става ли много дебело -2слоя топ с брокат и 1 слой гел? Иначе изглежда супер.
Аз редовно ползвам на детето брокатите, както и то моите за направа на желе /слайм/ Simple Smile)))

# 126
Добре се е получило с брокатите Hands Plus1

# 127
FBID, благодаря за споделеното. Обаче не става ли много дебело -2слоя топ с брокат и 1 слой гел? Иначе изглежда супер.
Аз редовно ползвам на детето брокатите, както и то моите за направа на желе /слайм/ Simple Smile)))
На мострата не мога да преценя дали е дебело, като го направя на ноктите ще споделя,но мисля, че и с един слой топ или база и брокат ще се получи прилично.

# 128
  • София
Ето това сътворих за почивката, като го измислих в движение. 😁 Първо, обаче сложих бял лак, беше ужасно и установих, че туко що сложен лак се сваля адски трудно!
На краката е кавър база на Фокс, на ръцете е кавър база на Коди.
Скрит текст:

# 129
Valentina, дори и да се оцвети леко, ще избледнее. Не се притеснявай. Добре, че всичко е наред Simple Smile

# 130
Момичета, помня, че някои от вас ползваха гел лакове на полската марка Claresa. Може ли да споделите впечатления? Интересувам се от цветните гел лакове, основа, топ лак и полигел.

Също така споделете и за други полски марки, които харесвате (Neess помня, че някои от нас го харесват), на Silcare от кои продукти сте доволни?

# 131
  • Пловдив
Да се похваля, че вече имам лампа

Сега ще трябва да поръчам другите консумативи и се надявам скоро да се похваля с първи маникюр.

# 132
Момичета, помня, че някои от вас ползваха гел лакове на полската марка Claresa. Може ли да споделите впечатления? Интересувам се от цветните гел лакове, основа, топ лак и полигел.

Също така споделете и за други полски марки, които харесвате (Neess помня, че някои от нас го харесват), на Silcare от кои продукти сте доволни?
Аз ползвам на Claresa. Доволна съм много, покривни, лесни за нанасяне, не стоят на четки. Това за цветовете, последно си купих цветната им база-не съм доволна, трудно се самонивелира, доста се сгъсти след първото ползване и се изнервих последния път. Може и старика да съм я купила. Иначе държи добре. За полигела съм чувала добри отзиви, но не съм го ползвала. С две думи от опит препоръчвам цветовете.

# 133
Здравейте момичета ,  Flowers Hibiscus
кои са основните правила ,които трябва спазваме за да НЕ унищожим собствените си нокти???
Не слагам никакъв гел лак от около три месеца.
 Ноктите ми бяха в трагично състояние и догато израстваха се огъваха и чупеха непрекъснато. Тънки като вестник! Sad
Сега ще започна отново с гел лака  , но не искам да ми се случи същото ....
Благодаря предварително

# 134
  • Варна
Здравейте момичета ,  Flowers Hibiscus
кои са основните правила ,които трябва спазваме за да НЕ унищожим собствените си нокти???
Не слагам никакъв гел лак от около три месеца.
 Ноктите ми бяха в трагично състояние и догато израстваха се огъваха и чупеха непрекъснато. Тънки като вестник! Sad
Сега ще започна отново с гел лака  , но не искам да ми се случи същото ....
Благодаря предварително

Аз за себе си спазвам тези правила:
Не пилиш с ел. пила
Не режеш кожи
Киснеш в лимон/лимонтузу и мажеш с масло - това ще ти помогне много за меките нокти
Почистваш добре преди нанасяне на покритие
Ползваш качествена база с каре отдолу
Сменяш покритието на 2 седмици

Общи условия

Активация на акаунт