Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 696
  • 770
  •   1
Отговори
# 180

До дъно скъсени ,но все пак е нещо. Реших да пробвам ултрабонда, малко се изхвърлих сложих два слоя ,като всеки пекох по 30 сек. Ваденката я  сложих върху топ и я запечатах с база и после пак топ! За сега гоня трайност , а как ще махам не се знае Joy

# 181
Ваденката като се сложи върху лака може ли да се мести? Аз като слагах преди върху обикновен лак мокрех лака и си я местеха докато я позиционирам. Върху гел лака същата ли е процедурата?

# 182
Да може , същото е като с обикновен лак, даже на мен сега ми беше по-лесно. Важното е като я наместиш да я изсушиш, аз ползвах салфетка, след това само запечатваш Simple Smile

# 183
  • Sofia
Като казахте ваденки пече ли се в лапма след поставянето им т.е преди топ лак?

# 184
Не , слагаш ваденката, запечатваш с топ и тогава печеш!

# 185
Моите ваденки се залепят и не е възможно допълнително наместване върху лака.
Слагам ги върху лепкавия слой на цветния лак, нанасям топ и пека.

# 186
  • на брега на морето
Да, зависи от ваденките. Някои могат да се местят/наместват върху нокътя, други- залепват веднага ( и двата вида са от водните стикери). И аз слагам върху лака, подсушавам, база по ръбчето на нокътя ако е ваденка по целия нокът, пека, топ, пека. Ако е малка ваденка по средата на нокътя- само топ.

# 187

Отказах се от лепенките за френски. Директно с четката на лака, но по-внимателно и стана нещо 😀 Изпочупих предните от местене на секции и сега на ново.

# 188
Аз изрязах ноктите до дъно. Нюд с ваденка и камъче
Скрит текст:

# 189
  • на брега на морето
Парт оф Ми, Марсия- супер са ви маникюрите!:hugs:
Аз като писах за почивката вчера и реших спонтанно и аз да си направя една. Не че им има нещо, но по- добре по- рано отколкото късно. Аз иначе махам лак и на другия ден се лакирам, т.е. правя едни нон- стоп пасове. И аз си орязах ноктите до дъно( свидеше ми, ама карай, пак ще ги " отгледам " по- нататък). Мисля около седмица почивка на ръцете, и на краката.

# 190
Момичета, които поръчвате от Алиекспрес, има възможност за избор откъде да изпратят артикула, например Китай и Русия. Кое е по-добре да се избере? Още съм нова там, благодаря на отговорилите!

# 191
  • София
Да ви помрънкам, че и аз съм с изрязани до дъно нокти. Два от ноктите на дясната ми ръка се разпластяват и лющят. С гел закрепявам положението, но ме е страх да не се подпъхне някоя бактериална гад между пластовете, а и е добре да се почива и работи в насока заздравяване. Давам им месец да пораснат, че искам златист маникюр за маратона през октомври Simple Smile

# 192
  • София
Дойдоха ми от Коди млечно бели, които бях поръчала, и още няколко лака от Али на ГДкоко.
Белите на мостра няма да се виждат, другите ще ги покажа, още чакам от Али, бели и златно розови.
Днес реших да сваля лака на ръце и крака след морето и... лошо, на палците на краката имам отлепване на ноктите 😔, а на дясната ръка повлекох нокът. 😭 Скоро няма да мога да покажа млечно белите!

# 193
Момичета имам въпрос към тези ,които заздравяват нокти с лимон как точно го правите?В смисъл един лимон се изстисква и в сокчето се топят няколко дни и се държи в хладилник или всеки ден се рече парченце и се капе по ноктите?

# 194
  • на брега на морето
Лъки мама, Харпакайк- лоша работа. Дано се оправят по- бързо ноктите ви! Ще израстнат- ще се оправят, няма сташно.
Стела Роуз, аз изцеждам в малка чашка от лимона и си топкам подред пръстите. Някой път си ги правя и с оцет. Не съм особено редовна да знаете. Blush Изчеждам малко лимон, колкото за 1 ден да има. На другия ден мога да изцедя пак, ако зная, че ще имам възможност да си ги топя.

Общи условия

Активация на акаунт