Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 281
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
Мелина 821 ми е най-любимия цвят ❤ Доста често съм с него , а когато търся по-различен нюанс комбинирам или с Клариса цвят Кари или  gelfavor 01.
Сега отново съм с 821
Скрит текст:

Разкошно е. Това 821 на колко слоя е без да прозира?
Благодаря, на 2

# 436
  • Light of Zartha
Здравейте, госпожо,
може ли да кажете какъв изграждащ гел ползвате?

С риск да ме разкостят, аз ползвам гела на Sina/Lina. За мен той "работи" добре, но далеч,не е най-добрият вариант. Аз съм свикнала с него, но се самоизравнява трудно и може да не се хареса на друг.

# 437
Здравейте. Не съм голям експерт по маникюра, макар че си го правя сама с лампа от няколко години вече...
Та имам такъв въпрос: Въобразявам ли си или някои цветове са по-дълготрайни от други?!
Имам различни лакове, но само от две марки: Gelish и MI-NY, като напоследък купувам все от вторите, понеже имам удобен магазин до нас. Ами май не е толкова до марка, а до цвят? Последното ми червено счупи рекорда по издържливост, а с други не е било така. Кажете въобразявам ли си или да започвам да засичам с таймер колко ги пека, понеже не съм до секундата прецизна. Simple Smile))))

# 438
  • Пловдив
Момичета  в бързината на една ръка съм сложила един пласт гел лак, има ли начин без да свалям всичко да поправя грешката си?

# 439
  • Варна
Хубаво обезмасли,сложи си още един слой цвят и запечатай с топ. Редовно сменям цвят като ми писне по тоя начин или правя декорации върху готов маникюр. Днес сложих лепенки пак така.

# 440
  • Пловдив
Благодаря!❤

# 441
А свалянето така по трудно ли е от обикновено?
Защото се наслоява няколко слоя топ и лак?

# 442
  • Варна
За свалянето не знам-аз съм с белеща база и е все тая. Когато съм без пиля така или иначе до база и после кисна ако искам да сваля всичко.

# 443
Момичета, някоя от вас пробвала ли е гел лаковете на Hi Hybrid? Ако да, може ли да споделите мнение?

Принцесата, коя белеща база ползваш?

# 444
  • София
Здравейте, прекрасни дами,
Ровейки си из сайтовете ми попадна ей това:
https://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938115213/

Някой ползвал ли го е и за какво точно служи? Уж база, уж гел, уж изгражда - обърках се. Flushed

Доста се коментира като сполучлива и препоръчителна базата на Сикретли. Но (вероятно съм пропуснала, защото не съм изчела всички теми) бих искала да споделите дали сте ползвали цветове и топ - за предпочитане лъскав, нямам претенции с или без лепкав слой.

При мен проблемът са меки и разслояващи се нокти, огъващи се и лесно чупещи се. За момента гел лак ми държи около 2 седмици (направен при маникюрист или в домашни услоивя). Базите, които ползвам са на CND, Bluesky ръбър база и на Jessie, като че ли на мен най-много ми пасва Блускай. Цветове имам на Блускай, Jessie, SNB и няколко на Canni. За домашни условия ще ползвам, но ми се иска да си купя наистина качествени продукти. Позната маникюристка ми препоръча и Mack, но все още не съм ги ползвала.

Бих искала да ми преоръчате марки, които са (относително) безвредни, да мога да си ги купя като непрофесионалист (CND, например, в България не мога да ги купя), да са качествени и относително покривни.

Хубави събота и неделя!

# 445
Къде се изгубихте? 😄
Аз идвам с един маникюр, който направих вчера на една приятелка. Има какво да се желае разбира се. ( много ми е трудно да лакирам друг освен себе си, но тренирам най вече на мама😄)

Вечер ми пристигнаха още фолиа, четките и още лакове. Не знам къде съм бляла като съм поръчвала лаковете, но съм си поръчала 15мл 🤷.

# 446
  • на брега на морето
Надито, хубав е!:hugs: Кое е червеното?
Аз тези цветчета ги нарисувах още във вторник, но чак сега имам време да кача снимки. Пак да напиша- за 1- ви път рисувам по маникюра си, и с лявата ръка на дясната ми беше трудно, затова листенцата са такива " дебели" на дясната ръка. Реших, че ми се искат сини цветя, но може би въпреки всичко- с червени върху този нюанс на розовото е по- удачно.

# 447
А150 ROHWXY Gel Polish

https://www.aliexpress.com/item/1005001381226935.html?gps-id=pcS … ForYou_87178472.0

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 22:50 от nadito0o

# 448
Здравейте, прекрасни дами,
Ровейки си из сайтовете ми попадна ей това:
https://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938115213/

Някой ползвал ли го е и за какво точно служи? Уж база, уж гел, уж изгражда - обърках се. Flushed

Доста се коментира като сполучлива и препоръчителна базата на Сикретли. Но (вероятно съм пропуснала, защото не съм изчела всички теми) бих искала да споделите дали сте ползвали цветове и топ - за предпочитане лъскав, нямам претенции с или без лепкав слой.

При мен проблемът са меки и разслояващи се нокти, огъващи се и лесно чупещи се. За момента гел лак ми държи около 2 седмици (направен при маникюрист или в домашни услоивя). Базите, които ползвам са на CND, Bluesky ръбър база и на Jessie, като че ли на мен най-много ми пасва Блускай. Цветове имам на Блускай, Jessie, SNB и няколко на Canni. За домашни условия ще ползвам, но ми се иска да си купя наистина качествени продукти. Позната маникюристка ми препоръча и Mack, но все още не съм ги ползвала.

Бих искала да ми преоръчате марки, които са (относително) безвредни, да мога да си ги купя като непрофесионалист (CND, например, в България не мога да ги купя), да са качествени и относително покривни.

Хубави събота и неделя!
Фибростъклото на SNB е изграждащ гел, с който може да се изгражда по-дълъг нокът, но може да се използва и вместо основа. За меки и огъващи се нокти бих препоръчала да се насочите към гъвкава основа. Аз имам същия проблем и в момента постигам много добри резултати с телесната основа на SNB - тя също е гъвкава
 https://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938116051/

# 449
Моят втори опит:

Общи условия

Активация на акаунт