Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 305
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
При мен всички пратки от Али пристигат в рамките на месец. Най-много чакам по месец и половина. Имам и рекордно бързо пристигнали за по-малко от 3 седмици. Тракинга понякога мами, пристигали са ми неща в пощата, които от проследяването дори не показват, че са в България.

# 421
  • София
Здравейте. Тъй като нещо с маникюристката ми трудно се разбираме с часовете, обикновено дава за след месец и то записан от днес та за два месеца напред. Както и да е. Обмислям сама да се правя.

Какво ви е мнението за този комплект за начинаещи? Преди време бях пробвала с разни китайски боклуци, нямаше никаква трайност. По време на пандемията пък си взех комплект с Поли гел, но определено не е моето. Просто искам хубав, траен маникюр.

# 422
  • На плажа
Lucky@Mamma - ами то фолиото според мен има само една възможна страна. От другата няма принт...
Иначе мерси за съвета, и аз предполагам че много пекох, ще пробвам с 30 сек.
Страната,която е без принт към нокътя,принта трябва да остане отгоре.Все едно го залепваш.

# 423
При мен всички пратки от Али пристигат в рамките на месец. Най-много чакам по месец и половина. Имам и рекордно бързо пристигнали за по-малко от 3 седмици. Тракинга понякога мами, пристигали са ми неща в пощата, които от проследяването дори не показват, че са в България.
Днес получих два лака и един топ на Веналиса, точно 20 дни! Blush

# 424
  • Light of Zartha
Момичета, дайте ми идеи как да заместя така да се каже брокат/камъни. Харесала съм си това и привечер ще сменям маникюра, но нямам сини камъчета.

Снимката е от интернет, не е моя.

# 425
Момичета, дайте ми идеи как да заместя така да се каже брокат/камъни. Харесала съм си това и привечер ще сменям маникюра, но нямам сини камъчета.

Снимката е от интернет, не е моя.
Със син лак направи точки по средата на листото , би трябвало да стане! После покажи резултата Simple Smile

# 426
Със син лак направи точки по средата на листото , би трябвало да стане! После покажи резултата Simple Smile
За релеф и триизмерен ефект може да се добавят капчици топ или изграждащ гел върху цветните точки.

# 427
  • Light of Zartha
Хмм и аз мислех нещо в комбинация с гел, но не бях сигурна. Значи ще пробвам и ще покажа! ❤️

# 428
  • София
Мелина 821 ми е най-любимия цвят ❤ Доста често съм с него , а когато търся по-различен нюанс комбинирам или с Клариса цвят Кари или  gelfavor 01.
Сега отново съм с 821
Скрит текст:

Разкошно е. Това 821 на колко слоя е без да прозира?

# 429
  • Бургас
Аз гледах някъде, ако имаш синьо фолио, капни няколко капки в желаният размер топ или база на него. Полимеризираш и отлепяш, после си ги лепиш като камъчета, така да се каже, дано си ме разбрала

# 430
  • Light of Zartha
Ами аз съм готова. Според мен се получи.

# 431
Получило се е чудесно Hands Clap

# 432
  • Light of Zartha
Благодаря! ❤️❤️

# 433
Кой е по-издръжлив на надраскване? Топа с лепкав слой или този без?

# 434
Здравейте, госпожо,
може ли да кажете какъв изграждащ гел ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт