Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за продуктите на Jessie?
Какво представлява „карре“ при лакиране на нокти?
Какви са мненията за лаковете Pretty?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за продуктите на Jessie?
Мненията за продуктите на Jessie варират. Някои потребители смятат, че основите и топ-коатовете са приемливи, но цветните лакове имат различни нива на качество. Един е рядък и непокривен, друг (бял) е капризен и труден за полимеризиране, докато останалите два са приемливи. В сравнение с други марки като Venusia и GD Coco, Jessie се счита за по-скъпа за предлаганото качество.
-
Какво представлява „карре“ при лакиране на нокти?
- Терминът 'карé' в контекста на лакирането на нокти се отнася до процеса на прилагане на различни слоеве продукти за гел лак. Обикновено включва прилагане на обезмаслител, основен заздравител, основа, цветно гел покритие, топ и други продукти според желания ефект и техниките за лакиране. Терминът "карре" се отнася до тънък слой обикновен топ лак, който се нанася върху нокътя преди нанасяне на гел лак. Това позволява по-лесно отстраняване на гел лака при премахване.
-
Какви са мненията за лаковете Pretty?
-
Какво представлява KodiProfessional.pro и има ли потребители, които са поръчвали от него?
-
Какви са мненията за лаковете на Прити?

Здравейте, може ли да ми кажете дали тези UV лампи са добри за печене? Искам да си поръчам добра печка, само, че не мога да разбера каква е разликата между тях.
. Всяко едно от тях за мен е от значение тъй като до сега не съм си правила сама маникюр в домашни условия, а много бих искала.