Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 318
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
  • София

Някой ако ползва сух брокат, може ли да ми каже с какво го обърква преди нанасяне? База или топ?
Аз го поръсвам върху не изпечен топ и ако искам да е гладко отгоре, след изпичане нанасям по дебел слой прозрачен гел или реинфорс и съответно топ накрая. Смесвала съм го и с гел или топ, но нанасянето така ми беше по трудно и резултата е същия.
[/quote]
А, по едър брокат, като стъкълца има вътре? С поръсването не ми се получава, а с разбъркване с топ-изпичане-и пак топ, ми се отдръпва последният слой топ.

# 376

Някой ако ползва сух брокат, може ли да ми каже с какво го обърква преди нанасяне? База или топ?
Аз го поръсвам върху не изпечен топ и ако искам да е гладко отгоре, след изпичане нанасям по дебел слой прозрачен гел или реинфорс и съответно топ накрая. Смесвала съм го и с гел или топ, но нанасянето така ми беше по трудно и резултата е същия.
А, по едър брокат, като стъкълца има вътре? С поръсването не ми се получава, а с разбъркване с топ-изпичане-и пак топ, ми се отдръпва последният слой топ.
[/quote]
По-едрия брокат тип стъкълца го поставям/намествам с тънка четка. Вземам ги с мокра от топ четка, намествам ги върху неизпечен топ и пека. Пробвай да ги сложиш върху неизпечена база, за да не ти се отдръпва топа после. Дъщеря ми даже го слага върху лепкавия слой на изпечен продукт и пак става.

# 377
Лара Морано и Евгения един и същ човек ли са? Кой е мъжа, който цитирате всъщност? Въпросната Лара си спомням, че обясняваше за лиценза на Коди за България, че едва и е истински.
Предполагам, че е мъжа от този клип
https://www.facebook.com/CosmeticsBioLTD/videos/2562455253835483/
Интересното е, че в брошурите им (бях я снимала) има състав на Коди, но не и на техните лакове!
Dj Теди Джорджо Joy Joy Joy

# 378
Не е DJ Теди Джордж, а DJ JERRY

# 379
  • на брега на морето
И аз виждам зор с оформянето на ноктите. Особено като са по- къси. Като почнат да израстват- само " прелакирвам", без да се занимавам да режа и оформям.

# 380
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да докладвам за базата на Сикретли, върху която пише 2, и топ-а. 15 дни не мръднаха. Припомням, че реших да експериментирам без да пазя нокти, та си беше - спирт, фрешър на Коди, база, цвят по 2 и топ. Махна се много бързо с някакъв разтвор за гел лак, купуван от обикновен магазин за почистващи препарати ... пише, че е Форте и е 100% ацетон. Ноктите ми от година не са изглеждали по-добре ... Не знам какво да си мисля ... Тази година ползвах Алесандро белеща се база и все имах повличане, започна и спонтанно разслояване на нокътната плочка. Това е втория път с небелеща се база (първият ползвах Дама) и ноктите и без лак са ми твърди, здрави и без разслоявания ...

# 381
  • София
Почти безобидн@ може ли линк към тази база?

# 382
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Почти безобидн@ може ли линк към тази база?
Това е базата, но ги купих от тук на промоция с топа по минус 50% (за по 16 лв.)... сега пак за 33 лв. всяко Sad

https://emocosmetics.com/baza-gel-lak-secretly-rubber-base-gel-2 … hybrid-15-ml.html

# 383
  • Пловдив
Колко време печеш базата? Два слоя ли сложи?

# 384
Колко време печеш базата? Два слоя ли сложи?
Един слой сложих и база и топ. Пекох по 60 сек. в SunOne.

# 385
Аз също си ги бях взела с 50% отстъпка, доволна съм. Редувам белеща с разтворима база, както и обикновени лакове, с тях се справям по-бързо, а време все липсва.
Търся си нова течност за сваляне, някоя по-добра и не чист ацетон. Нещо да препоръчате?

# 386
  • Варна
https://emocosmetics.com/baza-gel-lak-secretly-rubber-base-gel-2 … hybrid-15-ml.html

Ето я базата на Сикретли. И аз много я харесах. Нося я вече 2+ седмици. За това време съм ремонтирала един показалец защото се отвори отпред. При мен обаче е върху каре от Алесандро.  Пълен протокол: Скрабфрешер/най накрая се докопах и до него/, микросел,Алесандро,два слоя Сикретли с изравняване,два слоя цвят и топ Гелиш.
Признавам си обаче,че се сдобих с нея случайно след споменаване тук в темата. Отворих сайта и базата беше намалена на 16.50. За мен е нормален каучук  и е огромно шишище,което няма свършване при моето лакиране два пъти месечно,че и по-рядко. Следващото за тест е протеиновата база на Индиго/Мелина е виновна Heart/.

# 387
А Алесандрото на цял нокът ли го слагаш? Не виждам рейнфорса в протокола 😀

# 388
За какво ѝ е рейнфорс с два слоя база?
Аз имам тази база и чистата (тази без 2ка в надписа) не намирам разлика.
За момента са ми фаворити.
Мисля да си взема още няколко телесни/млечни цветове (или цветни бази), но се чудя дали на Макс,Александра или Сикретли 🙃

# 389
Не е DJ Теди Джордж, а DJ JERRY
Като ученичка имах чалга период ,та този не пееше ли с Малина и други чалгарки? За да не е спам да попитам спайдър гел и фолио за отпечатване от къде си намирате,защото в Прити зоун и Нейлс.бг нямаха в наличност? От Алито ако поръчам свестни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт