Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 442
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
  • София
На приятелка направих това 🙂 тя си оформя ноктите.
Скрит текст:

# 511
  • Русе/Germany
Здравейте Simple Smile
Изключително доволна съм от белещата база на Джолифин, пак я похваля.
Стоя 25 дни 🙄 исках да я тествам 😁
Днес правих пак с нея, обаче не знам дали ми харесва 😂

# 512
  • Paris, France
Взех си рейнфорс, досега не съм ползвала.
Ще ме затрудни ли при сваляне с накисване?

Не. Ако видиш, че не пада, просто изпитваш до база, но мисля, че няма да се наложи.

Harpalike, влюбена съм в маникюр ти. Казвай бързо как се прави! И линк към продуктите. Страхотно седи.

Отивам да търся Джолифина.

babydream, ако се излъжа да си играя колкото си си играла ти ще ми харесва до догодина. Супер изглежда

# 513
А някой има ли отзиви за цветните каучукови бази на Jessie?

Първата ми база беше обикновена на Jessie и изобщо не ми хареса. Имам и няколко цвята на марката, за мен са ок.
Търся си основа за френски и си харесах от тези бази в един магазин. Най-подходящото, което имам е това

но е прекалено розово, искам по-скоро топло бежово, леко прозрачно. А не ми се занимава да пускам поръчка само за един лак, отделно че няма как да видя реалния цвят.
В някои китайски магазини има лакове на Джеси и бази вместо да поръчваш потърси такъв магазин в твоя град и виж дали има лакове.По 8 лв си купих 2 цветни бази в сайта са 6.50 като сложиш и доставка е същото.

# 514
  • Варна
Lucky@ , може ли и аз да дойда? 🤪

Може ли линк към тази ДЖолифин?
Как се маха, да не свали 1/2 нокът?

# 515
  • Русе/Germany

Може ли линк към тази ДЖолифин?
Как се маха, да не свали 1/2 нокът?
Ето я. Сваля се като белещата на Бонприти
https://www.prettynailshop24.de/p_33994_jolifin-laveni-shellac-p … make-up-rose-12ml

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 20:07 от Babydream©

# 516
  • Варна
Забрави линка...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 517
  • София
Разбира се 😁 доставя ми удоволствие! Даже й казах, да затваря очите този път, че ще е изненада, каквото съм намислила това ще е! 😄
На нея й държи по 3 седмици, на мен си докарам до към 10 дни макс!😒

# 518
  • Варна
Разбира се 😁 доставя ми удоволствие! Даже й казах, да затваря очите този път, че ще е изненада, каквото съм намислила това ще е! 😄
На нея й държи по 3 седмици, на мен си докарам до към 10 дни макс!😒

Много хубаво се е получило! Heart

# 519
  • Русе/Germany
На палеца правих капки с пигмент и да ви кажа се получи добре, но не личи много на черното. На видеото коато гледах е със златно и стоеше супур видимо. Сега ще поръчвам още пигменти 😂

# 520
  • София
Babydream© , да, но там бяха много големи капките! 😁
А, топ сложили накрая, след капките?

# 521
  • Русе/Germany
Babydream© , да, но там бяха много големи капките! 😁
А, топ сложили накрая, след капките?
Не съм слагала топ след това. Слагах 2 пъти, защото първия го сложих и пекох, после сложих пак и пекох 10 секунди за да стане пигмента, та на финала не съм слагала.

# 522
  • Пловдив
Взех си на Коди фрешър, база и топ, минах през Пандата да взема и цвят на Джеси /И самия гел-лак по-тънък слой ли слагате или нормално напластявате?/ и тези дни ще направя сефте в правенето на гел лак.
Някъде в Пловдив мога ли да намеря гел лакове на GDCOCO и Venalisa? Или да издирвам в Алито, гледам има и в базар.

# 523
В някои китайски магазини има лакове на Джеси и бази вместо да поръчваш потърси такъв магазин в твоя град и виж дали има лакове.По 8 лв си купих 2 цветни бази в сайта са 6.50 като сложиш и доставка е същото.
Гледах ги и си харесах, и тук са по 8лв., но ме интересува как са като гъстота, разтичат ли се, трайни ли са. Какво е твоето мнение, доволна ли си? Ще съм ти благодарна ако качиш и снимка.

# 524

Ето и от мен един що-годе есенен маникюр, макар яркото оражнево.
Също така се включвам и с мнение за каучуковата база на Bestone. На мен също не ми хареса. Получи се, не знам как точно да го обясня, но си беше някакво начупване на самият лак, което до сега не ми се беше случвало. Може би на четвътия ден гелът започна да се напуква тук там все едно е стъклен. Доколкото знам, каучуковите бази трябва да са за меки нокти, следователно и да са гъвкави. При тази основа съм напълно убедена, че гъвкавост липсва, щом по този начин се цепи лака. За съжаление съм вече сигурна, че геловете им са съвсем некачествени, но пък опаковката продава, а те определено са създали запомняща се такава.
След постове в тази тема с отвратително държание от страна на фирмата, също така неясния произход и състав - определено не бих купила отново някакъв продукт от тях.
Базата им остава като сувенир в колекцията ми от лакове именно заради красивата опаковка-и до там. Не смятам повече да я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт