Всичко за всички марки гел лакове - 31

• 31 417
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
  • на брега на морето
https://www.ebay.com/itm/Professional-Acrylic-System-100ml-Soak- … bb22-01c87c3d8582
Венислава, ето. Hug Поръчвала съм я от ибей. Не зная дали има и в али. Можеш да копираш името и да видиш.

# 556
  • София
Искам да ви се похваля, колко съм впечетлена и очарована от Indigo nails! 😊 Вчера си писах с тях във фейсбук, разпитах за базата и цветовете, и получих страхотно мило отношение, отговориха ми подробно за всичко, без да им "вадите думите с ченгел"! И днес отивам да си взема базата, а вътре и подарък 1 лак + много мила, ръчно написана бележка + каталог с цени на всичките им продукти! До тук ме спечелиха, нищо че са им скъпички нещата. 😁
 Сега остава и базата да пасне на мойте нокти!

BeStone, пасти да ядат с техните красиви шишенца! Никога няма да взема пак нещо от тях!

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 14:30 от Lucky@Mamma

# 557
Ехе! Така се печелят клиенти, много държа на нормалното и човешко отношение, ако пък клони към мило и учтивo (което за съжаление вече е рядкост) I’ll be like, take my money!!

# 558
Извинявам се за малко тъпия, може би, въпрос,но тази протеинова база на Индиго белеща ли е? Става ли за изравняване и апекс?

# 559
  • София
Извинявам се за малко тъпия, може би, въпрос,но тази протеинова база на Индиго белеща ли е? Става ли за изравняване и апекс?
Виж на предишната страница, почти цялата е за нея. 😀

Сетих се, да копирам какво ми пратиха:

PROTEIN BASE REMOVABLE
Основни характеристики
• Съдържа протеини от жожоба
• Полугъста консистенция
• Твърда, но еластична едновременно
• Изглажда несъвършенствата на нокътната плочка
• Възможност за изграждане на Apex
• Удължаване на свободен край до 3 мм
• Възможност за поправка на счупен нокът
• Толкова силен, че може да се използва като база при гел маникюр
• Не се разтича към кожичките
• Може да се носи самостоятелно

Консистенция: полугъста
Лепкав слой: да
Полимеризация: Multi LED: 30 секунди | UV: 2 минути
Разтворимост: да
обем: 7 ml, 13 ml

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 22:53 от Lucky@Mamma

# 560
Може ли да препоръчате добър лакочистител (ако така се казва) за сваляне на гел лак?
Ако свалям гел лак направен от маникюристка е голяма мъка...

# 561
Колко вата е добре да ти е лампата. Аз още съм в чудене и не знам колко вата да взема. И моля ви обяснете ми каква трябва да е UV или LED. Много жестоко се обърках вече в избора на лампа

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 14:42 от Blonddie

# 562
  • Варна

Есенен дизайн. Beutilux 052, печат.
Цветът не покри много добре, дори и на 3 слоя. Не ми се е случвало с други техни цветове.

# 563
  • Paris, France
Колко вата е добре да ти е лампата. Аз още съм в чудене и не знам колко вата да взема. И моля ви обяснете ми каква трябва да е UV или LED. Много жестоко се обърках вече в избора на лампа

В първия пост, на първа страница е обяснено подробно какво да се гледа като се купува лампа ако искаш да изпича всички продукти прилично. Новите лампи са всичките УВ ЛЕД, комбинирани, така че изпичат продукти и за УВ и за ЛЕД.

Sun X5 max е хит в последно време. F6 е хубава, но внимавай да има 39 лампи вътре, че има и  с 24.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 12:50 от Nevena Virolan

# 564
  • София
Голям зор да пробвам базата на Индиго, затова лака ми няма никаква идея, 😄 в движение го измислих и не ми харесва много, и този брокат ми идва в повече! 😁
Но базата е чудесна, нанася се много приятно, самоизравнява се много добре, с една топната, изцедена четка минавам цялата ръка! Реших направо и цвета да пробвам, но се позатрудних с нанасянето. Изглежда много плътен, но е на 3 слоя, много е гъст и трябва да се изчака да се изравни, че стои на четка в първият момент. На мострата е с дебел слой и 2 слоя бяха достатъчни.
Остава да видим трайността.
За първи път си слагам и топ на Gelure, направо и него да пробвам.

Скрит текст:

# 565
Lucky@Mamma, то целия маникюр си е експрериментален с нови продукти, да кажеш как се държат после.
Аз мека Мара също поръчах база на Индиго, само че от другата серия,  Whitemin, млечно бяла е, довечера ще я пробвам и ще кажа как е, надявам се и аз да остана доволна!

# 566
  • София
malechka__, да, ако има проблем, да видим как ще установя от какво е! 😆
А, забравих, че и за първи път сложих рейнфорс на ГДкоко, и той ми хареса като консистенция и четка.
Щом ще слагаш цветна база, да ти препоръчам, отдолу да сложиш обикновенна един слой. После кажи и тази база как е! 😊

# 567
А защо да слагам обикновена, мислех направо тази, един слой тънко и един слой малко да направя апекс.. Тези бази даже ги водят с някакви витамини и минерали, които заздравят плочката и мисля, че ако под тях има друга база няма да има ефект върху нокътя от полезностите на базата.

# 568
И на мен са ми казвали, че е добре първо да се нанасе обикновена каучукова база, а над нея кавър база. Една от причините е да се избегне оцветяване на нокътната плочка, а и защото каучуковата база е по-издържлива.

# 569
  • Варна
Lucky@, как се води този цвят на Индиго?
Много ми хареса...

Общи условия

Активация на акаунт