Майски щъркелови доставки 2021

• 37 588
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Мирослава, би могло и да не се види и пак всичко да е наред.
Дали да си пусна бонус няколко дни? Много съм страхлива 😂 нямам записан час а само уговорка за около тази дата... също исках да ви помоля ако може някой да ми изпрати покана за фб групата , Miroslava Dimitrova съм и на снимката съм на едни сламени бали .. блаходаря предварителнл

# 106
  • София
Ами, както прецениш. Възможно е и да се види, но има и доста случаи да не се вижда толкова рано. По принцип, за да си сигурна на 100%, може да поизчакаш малко.

# 107
И аз трябва да чакам до 21.09... тогава би трябвало да съм 7с +3...4. Много ме мъчи утрогестана... 2х4капсули вагинално. Страшно бързо се качват кг от него..... аз по принцип съм си около 53..54 кг.... сега не се меря обаче мн бързо напредвам...... Като изтича, ме пари, чувствам се като некъпана 🤮. Изобщо от всичкото хубаво това ще ми остане най - гадния спомен. Надявам се скоро да ми го махнат ...... и се чудя дали да питам доки до тогава да го приемам орално ....

# 108
  • София
Аз ще се побъркам до четвъртък,тогава ми е първият преглед.Трябва ли да се притеснявам че не ми се гади, а само са ми напрегнати гърдите. Вчера имах лека температура 37,3. Днес нямам.По другата седмица  предстои и нашето сватбено тържество, което беше отложено от юли...и се притеснявам да не ми стане нещо, защото знам че целият ден ще е лудница Cold Sweat

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 21:22 от Hara_8

# 109
Вчера бяха 6 седм. + 3 дни. Simple Smile

Мен ме викат на 17.09 което ми се пада точно 6+3 , но се притеснявах да не е рано за сърдечна дейност и да си създам излишни притеснения. Значи е нормално да се види в този период , благодаряя Simple Smile

Мен ме викат на 16.09. Тогава ще съм 6+4седм. Сигурно ще е много рано за сърчице, но заради задържаният фуликул и заради болките ниско долу искат да ме следят всяка седмица.
Пожелавам на всички чакащи скоро да чуем сърчица 💕!

# 110
И аз трябва да чакам до 21.09... тогава би трябвало да съм 7с +3...4. Много ме мъчи утрогестана... 2х4капсули вагинално. Страшно бързо се качват кг от него..... аз по принцип съм си около 53..54 кг.... сега не се меря обаче мн бързо напредвам...... Като изтича, ме пари, чувствам се като некъпана 🤮. Изобщо от всичкото хубаво това ще ми остане най - гадния спомен. Надявам се скоро да ми го махнат ...... и се чудя дали да питам доки до тогава да го приемам орално ....
2х4 през устата е още по - зле. Жестоко пада кръвно и ще сте цял ден на легло, понеже ще ви е адски зле.

# 111
Момичета, според вас за проследяване на ЧХГ с поредни изследвания, трябва ли да са в една и съща лаборатория? Вече имам едно изсл. - над 1400, но не се вижда на ехогр. и трябва да повторя. Би трябвало да съм в 6 г.с. и доста се притесних.

# 112
Момичета, според вас за проследяване на ЧХГ с поредни изследвания, трябва ли да са в една и съща лаборатория? Вече имам едно изсл. - над 1400, но не се вижда на ехогр. и трябва да повторя. Би трябвало да съм в 6 г.с. и доста се притесних.

Според мен дори да е в друга лабораториа и има отклонение , то ще е минимално ....а пък ще видите нарастването на ЧХГ-то . Може да сте имали късна О и затова все още да не се вижда .
Успех и чакаме добри новини

# 113
Според мен дори да е в друга лабораториа и има отклонение , то ще е минимално ....а пък ще видите нарастването на ЧХГ-то . Може да сте имали късна О и затова все още да не се вижда .
Благодаря! И аз на това се надявам, но на заден фон си вървят и кофти мислите, колкото и да ги потискам. А и днес съм с ужасно главоболие.
Ако правилно разбрах, утре като изследвам ЧХГ, трябва да се е удвоило.

# 114
Благодаря! И аз на това се надявам, но на заден фон си вървят и кофти мислите, колкото и да ги потискам. А и днес съм с ужасно главоболие.
Ако правилно разбрах, утре като изследвам ЧХГ, трябва да се е удвоило.

От 48 до 72 часа след първото изследване трябва да се е удвоило да . Кога правихте първото с 1400

# 115
Желателно е да са в една и с разлика 48ч
Аз съм правила в две различни и нямаше проблем. То ако расте е без значение къде ще се направи Simple Smile

# 116
От 48 до 72 часа след първото изследване трябва да се е удвоило да . Кога правихте първото с 1400
Първото изследване направих вчера, 12.09, преди обяд. Д-ра каза след 48ч. и мисля да е утре сутрин, преди работа.

# 117

Аз не издържах и днес ( 4г.с + 4) отидох Simple Smile Мечтаната 6мм точица
Честита точка 🍀❣🍀

Аз съм на 14.09 на преглед. Тогава ще съм почти в 6г.с. (🍀)

Чакам хубави новиниии 😋

# 118

5г 5 д със сърдечна дейност
След 2 седмици съм отново на преглед

# 119

5г 5 д със сърдечна дейност
След 2 седмици съм отново на преглед

Честитоооо 🍀🍀🍀
Само да питам дали не е 6+5 понеже ми се вижда ,че на снимката пише така?

Общи условия

Активация на акаунт