Майски щъркелови доставки 2021

• 37 738
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Аз забелязвам, че с първата бременност се притеснявах доста повече. Сега съм се оставила на течението, понякога даже забравям. Добре че съм си записала кога е първият преглед Grinning Догажда ми се от време на време, но от вчера започна да ме боли главата и ако е като първия път - горкото аз Grinning

denydeleva, стискам палци всичко да е наред!

# 166
  • София
Аз забелязвам, че с първата бременност се притеснявах доста повече. Сега съм се оставила на течението, понякога даже забравям. Добре че съм си записала кога е първият преглед Grinning
Искрено завиждам Joy

# 167
Има ли ФБ група,тъйкато тук ми е доста трудно да следя темата?

# 168
Добър вечер,
При мен нещата не се развиват никак добре. Днес бях на преглед и се оказа, че изоставаме с една седмица. Миналата седмица се видя сакче и всичко си отговаряше на седмицата, днес след 7 дена сакчето е нарастнало само с 3мм и не се видя ембрион. В 6+4 г.с. съм.
Имам доста силни болки от време на време, нямам кървене, но пия дуфастон и сигурно той забавя нещата. Миналата седмица пусках кръвни през два дни и се удвояваха перфектно, но явно малко след това е спряло да се развива.😭
Няма да пиша повече за да не ви разстройвам. При мен за втори път се случва тази година.
Стискам палци всичко да е на ред при вас. Лека бременност и успех до финал.

Дани кураж от мен ! Надявам се да е било рано да се види , зависи от много неща 🙏 имаше ли жълтъчното мехурче? При мен в 6+2 видяхме само мехурчето

# 169
Добър вечер,
При мен нещата не се развиват никак добре. Днес бях на преглед и се оказа, че изоставаме с една седмица. Миналата седмица се видя сакче и всичко си отговаряше на седмицата, днес след 7 дена сакчето е нарастнало само с 3мм и не се видя ембрион. В 6+4 г.с. съм.
Имам доста силни болки от време на време, нямам кървене, но пия дуфастон и сигурно той забавя нещата. Миналата седмица пусках кръвни през два дни и се удвояваха перфектно, но явно малко след това е спряло да се развива.😭
Няма да пиша повече за да не ви разстройвам. При мен за втори път се случва тази година.

Дани кураж от мен ! Надявам се да е било рано да се види , зависи от много неща 🙏 имаше ли жълтъчното мехурче? При мен в 6+2 видяхме само мехурчето

Имаше жълтъчно мехурче, но сакчето е нараствало само с 3 мм за 7 дни. Док. каза, че най-вероятно е спряло да се развива. Във вторник ще видим дали расте или ще се наложи да го махаме. До тогава продължавам с терапията и се надявам това забавяне да се дължи на късната овулация.
Благодаря ви за подкрепата момичета!

# 170
Добър вечер,

Имаше жълтъчно мехурче, но сакчето е нараствало само с 3 мм за 7 дни. Док. каза, че най-вероятно е спряло да се развива. Във вторник ще видим дали расте или ще се наложи да го махаме. До тогава продължавам с терапията и се надявам това забавяне да се дължи на късната овулация.

Дени стискам палци във вторник да споделите добри новини!!! 🍀
И един последен въпрос колко мм беше сакчето на последния преглед?

# 171
Добър вечер,

Дени стискам палци във вторник да споделите добри новини!!! 🍀
И един последен въпрос колко мм беше сакчето на последния преглед?

10 мм, а преди една седмица беше 7 мм.

# 172
# 173
Аааа спираййй секса 😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Ох, и ние правихме секс за първи път, откакто усетих симптоми. Simple Smile Той, мъжът ми, се надяваше и предните дни, но привиквах и психически, и физически. Simple Smile

Случи се да е изморен след цял ден бъхтене и на мен се падна "активната" роля, барабар с оформящото се коремче. Май най-много от него се притеснявах, но го прие нормално. Е, и един-два пъти се случи да пръцна Laughing, но ако сексът ще е забавен, без да е противопоказен, ще сме добре.

Поздрави и усмивки на всички в темата. Simple Smile

# 174
Аааа спираййй секса 😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Ох, и ние правихме секс за първи път, откакто усетих симптоми. Simple Smile Той, мъжът ми, се надяваше и предните дни, но привиквах и психически, и физически. Simple Smile

Случи се да е изморен след цял ден бъхтене и на мен се падна "активната" роля, барабар с оформящото се коремче. Май най-много от него се притеснявах, но го прие нормално. Е, и един-два пъти се случи да пръцна Laughing, но ако сексът ще е забавен, без да е противопоказен, ще сме добре.

Поздрави и усмивки на всички в темата. Simple Smile

😁 Ама колко се радвам, ако знаете. Щото нали обикновено си мислим”само на мен се случва,единствена съм” 😁😁😁
Наистина в крайна сметка важно е сексът да ни доставя удоволствие и да не е противопоказен
И смехът е здраве,не забравяйте! 😊😊

# 175
  • София
Здравейте,  да се похваля с потвърдена бременност вече , 6.6 мм плоден сак се видя, 4г.с. . На 6ти окт съм пак на лекар , дали ще е рано тогава да се чуе сърчицеее . Heart Eyes

# 176
Здравейте и честито на всички бъдещи майски мами! Бих искала да се присъединя към вас, имам си два положителни теста и евентуален термин 27.05.2021.Също така си имам и една госпожица  на цели 10 години (родена юни 2010), която от много време жадува за братче или сестриче.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 19:55 от Syreen_84

# 177
  • София
Връщаме се от прегледа Blush Видя се сакче Heart Eyes отговарящо на 6с.+1
По моя календар уж съм в 5та.Явно е по-напред. На 28ми ще се надяваме да чуем сърчице!

# 178
Здравейте момичета, тихичко и боязливо да се запиша и аз при вас. Според мен съм 5гс+3 дни и днес мина първия преглед, видяхме плодно сакче и жълтучно мехурче. Втора бременност ми е, имаме момченце почти на 5г.
Но се притесних, не трябваше ли да видим и ембрионче вече, а не само мехурче? Със синът ми имам записки, че в тази седмица сме видяли ембрионче. Лекарката каза, че всичко е нормално и няма какво да се притеснявам, но нали знаете .....

# 179
Как хубаво се понапълни темата ...страхотно 🍀 леко бременеене на всичкииии , добре дошли на новите бъдещи майки !!!

Общи условия

Активация на акаунт