Седмокласници 2020/2021 - Тема 2

• 35 866
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит рожденик на Кали!
Да е жив и здрав и нека късмета го съпътства винаги и навсякъде!

# 181
  • Варна
Честит тиин Кали, на патерици. При нас е седмокласник с петокласничка. Почнахме индивидуални посещения, отказва школите. Обнадеждаващи входни нива.
По колко пъти седмично ходите на уроци по БЕЛ и математика? По мат. каза , че можело през седмица, по  БЕЛ иска 2 пъти по 1,5 часа седмично. Един път седмично по 1-1.5 часа според мен са достатъчни. Как мислите вие?

# 182
  • София
Neri, моята госпожица ще ходи на курс. Той е един път седмично, в неделя. Тогава са и двата предмета - 3 учебни часа математика и 3 учебни часа БЕЛ.
Този вариант вече е изпробван и при нас е успешен.

# 183
И при нашите са веднъж седмично и двете школи - по 3 учебни часа!

# 184
  • В светлината на слънцето
Още нищо не е започнал. С тази нова заповед на министъра за ДО за школите хич не знам как ще се получи. Иначе по план трябва да е в събота на курс по мат и 1 път учител по мат у дома, по бел е по сложно - още не знам колко ще ходи, но на първо време ще е повечко, понеже има нужда. С учител ще работи, няма да е курс. Само започна английския, но то е преговор.  Не че има нужда, защото кара интензивен курс целия юли. Ама е начин поне за час два пъти в седмицата да го въдворя на стол, а не на колело. Сумтя, орева всичко, накрая отстъпи срещу нова прическа. Та ще ходи от утре. На другите ще затръгва постепенно. С учителите няма да е проблем, курсът ме притеснява. Дано е присъствен.

# 185
В класрум са се активизирали учителите нещо Wink 6 покани има за нови групи-седмокласни. Поне видяхме новите учители по какво са и как се казват Simple Smile

Ходих на РС на школата по БЕЛ - присъствено в малки групи ще е! Което е чудесно. Математиката - утре е на преговорен урок. От АЕ още нямам инфо Simple Smile

# 186
  • София

По колко пъти седмично ходите на уроци по БЕЛ и математика? По мат. каза , че можело през седмица, по  БЕЛ иска 2 пъти по 1,5 часа седмично. Един път седмично по 1-1.5 часа според мен са достатъчни. Как мислите вие?
На индивидуални уроци ще е. Другата седмица започва преговор. А като започне уч. година ще ходи 2 пъти по 2 часа БЕЛ и 2 пъти по 1,5 математика

# 187
  • Plovdiv, Bulgaria

На индивидуални уроци ще е. Другата седмица започва преговор. А като започне уч. година ще ходи 2 пъти по 2 часа БЕЛ и 2 пъти по 1,5 математика

Боже, 2 пъти  по БЕЛ и 2 пъти по Математика не е ли много?

# 188
  • София
Не знам дали е много, тепърва ще разберем, но такава била практиката на учителите.
 Дали ще ходи веднъж седмично в събота или неделя по 3-4 часа по предмет ( както е в курсовете), или ще е разделено на два пъти в седмицата, не виждам разлика.

# 189
Rodiva ,
Добре дошла и успех на седмокласничката! Ще се справи- не се тревожи!

# 190
В нашето училище са събрали всички кошчета за боклук от стаите. Директорката е казала, че е по заповед на МЗ. Децата трябвало да си събират отпадъците в пликче и да си ги изхвърлят някъде след учебния ден, или да си ги носят вкъщи Astonished
Някой чувал ли е за подобна заповед? Звучи ми налудничаво...

# 191
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Sad какво ли няма да измислят сега...
в нашето училище децата са на блокове и целодневно обучение. не знам как ще стане с маските... Sad
смятам, мисля... поне 5-6 на ден трябва да има.
и то ако не се налага извънредна смяна защото е паднала или защото е пипнал отвътре.

# 192
Добри, а ако му напълниш едно малко шише с пулверизатор със спирт/май в Джъмбо съм виждала/, за да дезинфектира маската, дали ще е удачен вариант? Аз замислям нещо подобно за нас.

# 193
  • София
Според мен е удачен вариант, но въпросът е как ще действат децата. Аз като гледам моят колко е небрежен, как не му пука, повтарям някои неща от началото на ИП и пак прави нещата по старому. Не знам как ще е. Аз че ще му сложа и маски, и дезинфектант, и антибактериални кърпички, ще му сложа, ама той дали и как ще ги ползва...

# 194
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с тая мокра маска как ще стои след това цял ден? Sad
ще опаковам индивидуално десетина броя, ще дам инструкции и ще стискам палци да се сеща да ги сменя и така.
и часовете по английски и немски ме притесняват, и физическото в салона...
по английски не са по паралелки, а по ниво на владеене на езика.
за втория чужд език  - немски и испански, има пак сборни класове и всички паралелки се делят на две групи.
Sad

Общи условия

Активация на акаунт