Седмокласници 2020/2021 - Тема 2

• 35 622
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • В светлината на слънцето
Cropp, HM, спортни магазини, евентуално New Yorker. Последните не са с особено добро качество, но има и попадения. Наскоро отвориха в Сердика Koton, откъдето съм купувала страхотни неща, но не в бг варианта. Тук се ужасих - все едно е вехтошарски магазин, нищо общо с марката. За съжаление затвориха Forever 21, който имаше добри тийнски неща - не всичко, но си имаше някои.
А за дънки конкретно може да се види и в Kenvelo.
По принцип Cropp е хитът сред тийновете за всичко.
Моят откак стана ученик и дънки почти не носи. А в ранна възраст само с дънки ходеше. Сега друг тип панталони си избира, понеже са му по-удобни. И анцузи не ще, даже и за домашно ползване.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 09:31 от lulumba

# 601
  • София
Аз вече купувам основно от Gropp i House, отгоре са му все широки, но го докарваме на дължина. Плюс това ми е казал, че панталон без джобове с цип няма да обуе, сещате се, там да стои заветния телефон.

# 602
Cropp са яки да, обаче само за софиянци, при нас ги няма Sad
Mrs.Jones,  и анцуга ни е с джоб с цип Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 10:05 от vox

# 603
  • В светлината на слънцето
Аааа, циповете и при нас са задължителни.

# 604
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз вчера взех страхотни дънки от аутлета на Уайкики в Пловдив. Едните мъжки, но малък номер за 7 лв., другите -10лв. детска номерация за ръст 1,70. Наистина са страхотни. По-рано този месец купих на такива цени и на големия ми син и половинката, а те си обичат качеството. Просто тези им паснаха и им харесват.

# 605
Благодаря на всички!  С неохота ще трябва да посетим мол:confused:

# 606
Докато сме на шопинг вълна се сетих да споделя, че в сайта на Обувки.бг за някои модели има 30% намаление. За моя радост маратонките, които искаше младежа ги намалиха и в още в петък ги поръчах https://www.obuvki.bg/snik-rsi-new-balance-ml574gre-t-mnosin.html

# 607
Ох, обувките. Засега има маратонки, но ще търся за зимата дамски боти/ботуши 43 номер. Но искам да пробва на място. За София. Ако някой мерне нещо този номер и ниско, а не на висок ток, да дава знак, ме е доста трудно с големите номера.

# 608
  • София
Дамски 43 номер само в Дайхман съм виждала в БГ, аз лично купувам от Амазон.

За дънки - онзи ден ходихме за това, намерихме в De Facto, от мъжката серия, намлени на 25 лв. Имаше хубави анцузи, худита. Отнесохме и едно готино худи от Бершка (там пък дънките са само слим Sad ) Вече официално е в мъжката номерация, което хич не ме радва, че цените стават по-големи. Трябва да намеря и някакви кожени кецове, 44 номер.

# 609
Аз пък не знаех, че в Бершка има мъжко 😀 а джинси за момче 170 дали могат някъде да се намерят?

# 610
Моят син отказва да ходи по магазини, направо в чудо се виждам вече. Преди няколко дни поръчах от Фешъндейс 3 чифта дънки от мъжката номерация- 29н. , оставям, който му стане/ пасне и другите ги връщам. От Ризърв съм му купувала също дънки, ако не му станат- връщам и така . За якета същата схема- поръчвам- връщам/ оставям.

# 611
Колкото и да мрази да ходи по магазините, без да пробва не купувам! А вече няма с какво да ходи - по бермуди е на училище...

# 612
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма да е студено. тази година зима няма да има Sad нямало защо да търсим дълъг панталон!

Господи, дай ми сили!

# 613
  • София
Аз пък не знаех, че в Бершка има мъжко 😀 а джинси за момче 170 дали могат някъде да се намерят?

Ми имаше в този. Аз не бях никога влизала, ама бях като на разузнавателна акция в мола - да разбера какво къде има, та така и открих този магазин De Facto (турски е май), че и моите мъже мразят да ходят на шопинг и трябва да знам къде да се ходи целево, щото нали искаме нови дрешки, ама ако може да не се ходи по магазините.

Това за връщането от Фешъндейс и Ризърв лесно ли става?

Така, докато живеехме в Белгия, си пазарувах от Амазон обувки, че връщането беше толкова безпроблемно. Сега ми е много мъчно, че не мога Sad

# 614
Във Фешън дейс попълвам заявка за връщане от профила си, на следващия ден идва куриер и я взима и до седмица ми възстановяват сумата по сметката. А в Ризърв, направо в магазина, от който съм купила.

Общи условия

Активация на акаунт