Седмокласници 2020/2021 - Тема 2

• 35 620
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Моят син не искаше да ходи по магазините с мен. На 15.09 реши, че ще пазарува с приятели - върна се само с чифт маратонки. Ядосах се и на другия ден се "метнах" до България МОЛ - взех анцузи и горнища от sport vision, няколко чифта дънки и анцузи от Rezerved, в Уайкики не му допадат. Тези, от Rеzerved, много му харесаха, чак ме изпрати и още да купя. Но в Сердика  МОЛ нямат богат избор.
Cropp го харесва заради някакви странни панталони, забравих им името...
Иначе сме поръчвали от Modivo тениски/когато има намаления/. Случайно купих тениски и къси панталони от Kinderland/ имат физически магазин само в The Mall, може и онлайн/ - само тениските се одобриха и то не всички

# 616
beb4o_fb, много смело да го оставиш да пазарува сам Simple Smile Аз не съм толкова богата, за да рискувам Simple Smile Харесва си най, най-скъпите неща и като нищо ще изхарчи целия бюджет за едни маратонки например Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 18:02 от MollyBy

# 617
  • София
MollyBy, инструктиран е от баща си за кое каква сума може да похарчи, съобразява се и затова така действаме...не, че не се притеснявах, но беше разумен. Винаги първо звъни, за да съобщи сумата и тогава купува, ако му разрешим.

# 618
  • На морето!
И моят син ходил в мола на 15ти, купил си чорапи.
Иначе дрехи, освен всичко изброено, сме купували и от Зара, мъжката номерация С, а напоследък и М.
В Спорт депо също има много добри намаления на маратонки.

# 619
  • София
Още един глас за Фештндейс. Лесно става връщането. Недостатък е, че не могат да се мерят обувките при получаване. Може да ги видиш и огледаш, но трябва да ги вземеш и мериш в къщи, ако не стават връщаш.
От Обувки.бг не съм врръщала.
И от двете места обаче съм купувала само познати марки и няма проблеми с неставане.

# 620
  • София
на родителската среща говориха за организацията на НВО и казаха, че има промени за провеждането на това по математика - до сега е било на два етапа, а сега щяло да е на един.
уж записах, а не си намирам запискте.
и не мога да си спомня подробностите. Sad

Моля те, ако намериш сподели, щото единственото, което аз разбрах на РС-то беше, че учителката (от училище) по математика с НВО няма да се занимава, който иска да си решава каквито си намери тестове, тя за това нямала време... Та - никаква информация. От курса имат предвидени 3 или 4, не съм сигурна, пробни теста, ама... имайки предвид тези от миналата година не съм твърде обнадеждена. Обратна връзка 0 беше тогава, последните даже не го карах да ги прави, щото какъв е смисълът? Като не се обсъжда резултата...

Санака, не минава хич бързо, но понякога след повръщане може да е ок да напише нещо, колкото да не е с 0 точки. Затова все питам за това излизане до тоалетна.

Ако поне квесторите се инструктират от самото училище, е малко успокоително.

Едва ли, но можеш да пратиш затварящ се плик - като тези в самолетите.

# 621
  • София
Да нямат предвид, че ще е един изпит с две части, а не два модула, но пък това не е ново? ... (почесващо си главата човече)

Ние още нямаме обявена РС, усещането ми е, че ще е онлайн, пък да видим.

Нашите са с нова учителка по математика, май е без никакъв опит - пуснаха я в дълбокото със 7класници, но се надявам в училището ще я подкрепят. Нямам мнение, решава девойката задачи, дано се справят всички дружно - и децата, и тя. Летвата и очакванията са високи, имаха страхотна учителка по математика, която се пенсионира.

# 622
Разликата, която беше коментирана от отговорните лица е, че преди модул 1 беше НВО, а модул 2 - допълнителен модул за кандидатстване. Сега изпитът е единен в смисъл, че двете части са и НВО, и служат за кандидатстване. Но пък на практика може да се кандидатства и без тях, друг въпрос за къде стигат максимум сто точки.

# 623
  • Пловдив
На моите купувам основно он-лайн. Ако не стане/не хареса на номер 1 остава за номер 2. Почти нямам грешки. Но вече и двамата са с 44 номер, та е малко рисково с обувките.
На набора якета съм му взимала от Теодор на 70% намаление. Леки и топлещи са - изкара миналата година само с техните. Обувки основно от Спортдепо и Дайхман. Дрехи от Уйкики - аутлета в Пловдив. Имам страхотни попадения там.

# 624
  • София
Добро утро!
Спешно се налага да купуваме дънки и анцузи, моля за идеи от къде купувате за вашите синове. Височина: 170 см...
Предварително благодаря!

Предвид височината... откъдето и за тати... 170 може да не е супер висок мъж, но изобщо не е необичайно.

уайкики. купували сме дънки и чиноси. май не си спомням да съм виждала карго панталони.
има три ширини - слим, нормал и стрейт (последния път стрейт имаха друго име, но пак бяха същите - прави).

на него не му стоят добре модерните модели с ултра тесни крачоли от коляното надолу.

Simple Smile благодаря за "тера нова". ще ги проверим. 
не знаех, че там има нещо за деца. но пък и нашия вече е в мъжките номерации. Simple Smile

Ще се учудя, ако има изобщо някой, на когото да отиват...

Лятото като му купувах панталони гледам - модели момчешки (водят се) - отвсякъде женски. За сметка на това 'момичешките" са унисекс, по-скоро момчешки (ако не беше грешната посока на закопчаване)... Ходи ги разбери.

# 625
  • В светлината на слънцето
Да похваля набора. Днес, след два поредни мача, завършиха първенството (то по принцип приключва напролет, ама заради ковида, останаха няколко неиграни срещи). Та след мачовете, последвало и награждаване. С бронз са в своята възрастова група. Имаме си медал.Blush

Ооо, да, Бершка съвсем ги забравих, както и Страдивариус. Имат хубави неща. А Де Факто в бг ми е на едно ниво с Котон - жалка работа и нищо общо с онова, което е извън бг. Имам усещането, че тук си изсипват непродадените боклуци от 80-те години.

# 626
Браво на детето, Lulumba! Това на какъв спорт беше?

Аз харесвам слим панталони, ама не знам дали на децата им стоят добре...Нашия основно със спортни панталони ходи Simple Smile За първия учебен ден има един, който изглежда официален (с италиански джоб, син) но е с ластик в кръста Simple Smile Все глада да му е максимално удобно!

# 627
  • София
Добрутро и успешна седмица. Изпратих домочадието на училище и сега се опитвам да се събудя. Днес е входното по МАТ на седмокласника, подозирам и по физика, ама той упорито не преговори уикенда.

Слим дънки ми харесват, ама за слабички като малката ми. Батко й обаче хич не е за такъв тип дънки и честно казано недоумявам защо масово се продават само такива, даже ултра слим (за момчета и мъже!).

Разгледах Фешъндейс, ще го тествам този сайт, спечели ме с безплатното връщане. Харесаха ми кецове за сина, 44 номер е, ще поръчам скоро.

# 628
Добро утро
Поздравления за успехите на младежите на lulumba и Рали
Моят е много слаб и само такива дънки му стоят добре, 46 кг на 165см, направо си е скелет
добре , че са и регулируеми
то не знам и дали са слим де
нещо такова
Скрит текст:

# 629
  • София
Добро утро, дами. Успешна и ползотворна да е седмицата за всички нас!
lulumba, браво на момчето ти, нека продължава с успехите и в спорта, и в училище!
На мен също ми харесват дънки-слим, на моите момчета им стоят добре. За госпожицата не важи това - не носи категорично дънки, само клинове и къси панталони/предполагам, че това й е навик от танците/. Харесвам и анцузи-слим - тези, които са с тесните крачоли, с широк борд отдолу, на почит са в нас.
Всички са на училище, наборът започва ударно седмицата с първи час математика-входно ниво. После имали и по АЕ. Преговор по нищо не прави, над нещата е Stuck Out Tongue Winking Eye
Забравих да напиша, че в тези Ризървд видях и дънки с ластик на колана. Там има и от тези ултра спим- не са ок за моя син.
ПП: The Invisible, мерките на сина ми са същите, дънките, които одобрява - като на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт