Седмокласници 2020/2021 - Тема 2

• 35 629
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
досега който свърши, чака да изтече времето на първия етап. след това всички задно започват втория етап.
сега, които свърши първия направо ще продължи с втория.
така, тези, които бързо решат първите задачи ще имат повече време за вторите задачи.

# 586
Няма такова нещо! Не се впускайте в мечти Simple Smile

# 587
  • София
А как ще стане с преразказа? Четат им нещо в началото и след 2 часа кой каквото запомнил-това е. Grinning Сега ми е смешно, но напролет сигурно няма да се смея много.

# 588
общото е за математиката - за БЕЛ са си три части.
ще питам и пак ще пиша. Simple Smile

# 589
Още когато  пуснаха първия модел, в който пишеше 150 минути се появиха и статии, и мнения на учители, че изпитът вече няма да е разделен на модули. Е, оказа се, че е единен тест, но на части. Даже миналата година съфорумка специално писа до МОН при излизането на модела и получи отговор, че части ще има.
През декември излиза заповедта на министъра с инструктажите. Там ще видим кое как е.

# 590
А как ще стане с преразказа? Четат им нещо в началото и след 2 часа кой каквото запомнил-това е. Grinning Сега ми е смешно, но напролет сигурно няма да се смея много.

Simple Smile Сега се светнах, че може би питането ти е риторично - при цял изпит...Simple Smile)) И иронично...но...реагирах първосигнално. Simple Smile

Четат им текста (или го пускат на запис) Времето за четенето не влиза в тези 90 мин. След това всеки ученик си чете текста 15 мин. Няма право да си води записки. Прибират се текстовете след като изтекат 15мин. и 75мин. учениците пишат преразказ.

# 591
От миналата година задължително е на запис. При проблеми с възпроизвеждащото устройство, директорът трябва да осигури друго такова.

# 592
  • На морето!
Имат право да си направят план и да нахвърлят ключови думи веднага, след като им приберат текста, нали?

За решавато на задачи и писане на домашни се опитвам да не се впрягам. В крайна сметка ако не иска да се напъне няколко месеца за един изпит, какво ще прави после 5 години ако го приемат в гимназия, където се учи на макс през цялото време? Напомням за домашни, плащам курсове и съм предупредила, че при първото несериозно отношение прибирам компютъра, ако не се промени - спираме курсове, школи, сборници и да се оправя сам. Засега това работи при него, ще видим като се натрупа умора и започна да давам допълнително задачи.

Иначе има самочувствие, вчера ми заяви, че каквито и точки да изкара на НВО, нямало да пише на нито едно желание МГ или каквото и да е с профил математика. 🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 23:00 от Rapariga

# 593
След като приберат текста и започнат с писането, могат да процедират както намерят за добре - план и писане на белова; чернова и препис на белова; направо на белова...Както им е лесно и както преценят, че ще им стигне времето.

Моят си беше свикнал и си пишеше задължително чернова и после преписва на белова. Плановете не са му силата Simple Smile

# 594
Добро утро!
Спешно се налага да купуваме дънки и анцузи, моля за идеи от къде купувате за вашите синове. Височина: 170 см...
Предварително благодаря!

# 595
Добро утро!
Спешно се налага да купуваме дънки и анцузи, моля за идеи от къде купувате за вашите синове. Височина: 170 см...
Предварително благодаря!
Вчера взех от HM дънки намалени по 18лв, slim обаче за слаби деца

# 596
Точно такива не искаме:( Той не е дебел в никакъв случай, но модел "слим" му стоят страшно смешно...
Все пак благодаря за идеята.

# 597
Моят носи карго панталони от Теранова си купи последно. От Уайкики взехме долнища на анцуг и тениски тип лакоста.

# 598
уайкики. купували сме дънки и чиноси. май не си спомням да съм виждала карго панталони.
има три ширини - слим, нормал и стрейт (последния път стрейт имаха друго име, но пак бяха същите - прави).

на него не му стоят добре модерните модели с ултра тесни крачоли от коляното надолу.

Simple Smile благодаря за "тера нова". ще ги проверим. 
не знаех, че там има нещо за деца. но пък и нашия вече е в мъжките номерации. Simple Smile

# 599
В Теранова има детско и на малката съм купувала от там. Но синът ми вече не е в детската номерация. Сега са ни риба ни рак Simple Smile като сложим и модните им претенции и става страшно.
 В повечето случаи го оставям да си мери и харесва сам дрехите искам само преди да купи нещо да ми прати снимка на вайбър.

Общи условия

Активация на акаунт