Седмокласници 2020/2021 - Тема 2

• 35 600
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Ааа, смея се с глас JoyJoyJoy

# 661
  • София
Тези времена всъщност са си едно към едно като в английския. 😁 Нищо особено не виждам аз. Вероятно в доста европейски езици съществуват в подобни варианти.
Да, бе! Я кажи на английски "бил съм се бил напил"! Joy
Ако човек се разрови във вашата тема по времето, когато беше седмокласна, може би ще открие и по-интересни времена на глагола " пия".Joy
И поне десетина спрежения. Laughing

# 662
  • София
..." Щял съм бил съм да съм дошъл, но съм бил бил болен."
Joy

# 663
И при нас текат входни нива, по математика има шестица, което е голямо постижение! По БЕЛ още не знаем резултата. Купила съм книжки с тестове по разказвателните предмети, преди контролно я карам да решава оттам, сега имаше и входни тестове в тях. Естествено съм объркала едната учебна тетрадка по биология и съм закупила такава на грешната Просвета Neutral Face

Едвам успявам да разбера как е минал училищния ден, каквото и да я питам отговора е нищо не правихме, същото, заета съм точно сега. На ден я ни се събират десет минути в една стая, я не Joy

# 664
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
знаете драмата с панталоните, които не трябват, защото зимата нямало да дойде.
е, днес му предложих да плува до училище - бански поне има.
магаре!

# 665
Късметлии сте с аутлет на Уайкики в Пловдив Simple Smile

Фейсбук групата ви, мама Мони, нали е "този страшен седми клас" или е друга?

# 666
Късметлии сте с аутлет на Уайкики в Пловдив Simple Smile

Фейсбук групата ви, мама Мони, нали е "този страшен седми клас" или е друга?
Че е страшен, страшен е , ама не е тази групата Laughing
ето линк
https://www.facebook.com/groups/951846108620884/?notif_id=160084 … ved&ref=notif

# 667
Не! arino пита за групата за която говори мама Мони. Това е сегашната осмокласна група и НЕ е "този страшен седми клас" Simple Smile Но трябва явно мама Мони да каже, защото на мен не ми вярва Wink

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 11:14 от MollyBy

# 668
Не! arino пита за групата за която говори мама Мони. Това е сегашната осмокласна група и НЕ е "този страшен седми клас" Simple Smile Но трябва явно мама Мони да каже, защото на мен не ми вярва Wink
Ако е тази на Дидева, цък https://www.facebook.com/groups/129443854451962/?multi_permalink … ity&ref=notif

# 669
Има някаква грешка. Нямам нищо общо с групата от последния линк.
Скрит текст:
Членувах в нея, мисля, че свърших доста работа там, но накрая я напуснах заради безконтролния прием.

# 670
The Invisible, тази е да. Но не е на Дидева. Нейна е точно "Този страшен седми клас Simple Smile
В осмокласната никой няма да качи пробен тази година, там вече сме на други проблеми Simple Smile

# 671
  • София
За всички, на които географията не е, /или пък е/, страст, пускам нещо за усмихване.
С моето момче вчера се смяхме на това клипче. Старичко е и има
малки разминавания, но като цяло носи добро настроение.

https://www.youtube.com/watch?v=5pOFKmk7ytU&feature=youtu.be

# 672
Има някаква грешка. Нямам нищо общо с групата от последния линк.
Скрит текст:
Членувах в нея, мисля, че свърших доста работа там, но накрая я напуснах заради безконтролния прием.
Извинявам се
За това и се включих в нея, мислех че ти си администратор
А в твоята приемате ли нови членове

# 673
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря, кали!
 довечера е филмовата ни вечер. Simple Smile

# 674
  • София
The Invisible, тази е да. Но не е на Дидева. Нейна е точно "Този страшен седми клас Simple Smile
В осмокласната никой няма да качи пробен тази година, там вече сме на други проблеми Simple Smile

Точно тази е. От нея може само да си свалите ПИ, които сме споделяли докато бяхме 7ми клас. В момента вече сме на друга вълна. Факт Дидева много ни помагаше, но наистина вече не е нейн член (и си има своите основания).

Общи условия

Активация на акаунт