За зелените лампи в нашия живот

• 9 209
  • 325
  •   1
Отговори
# 165
Нямам идея. Никаква... Simple Smile  написах кои са моите "зелени" лампи. Като никак не е задължително те да са зелени и за друг...

# 166
  • Linz
Малко лирическо отклонение... Избирателната любов, условната любов, не е точно любов. Даже въобще не е любов, а нейната противоположност- егото.

Как се държат добрите мъже? Тези, които обичат, които уважават, и не са насилници?
Добрият човек (не само мъж) си личи във всяка дума или жест. Нужно е да можеш да слушаш и да чуваш отвъд думите- тогава много бързо ще го познаеш. Тези които обичат и уважават можеш да ги познаеш по-лесно в отношението към другите, а не към теб- тогава са истински. Особено в отношението към по-слабите и зависимите (като децата и животните)! Такъв мъж се интересува от теб, задава въпроси и слуша много внимателно, и по-малко говори за себе си (и особено да се самоизтъква). Той те изучава по същия начин, както и ти него, за това най-важното е да бъдеш себе си. Ако е наистина добър, вегнага ще усети фалша.
Добрия мъж няма да остави никакви съмнения у теб, абсолютно никакви!

Не ти трябва лепка. Търси баланса. Всичко извън него, неизбежно в един момент се превръща в проблем.

# 167
Нямам идея. Никаква... Simple Smile  написах кои са моите "зелени" лампи. Като никак не е задължително те да са зелени и за друг...

Помислих, че някой ти е обещал, че всички мъже ще играят по твоята свирка и нещо си се разочаровала.

# 168
“Не ти трябва лепка. Търси баланса. Всичко извън него, неизбежно в един момент се превръща в проблем.”

Потвърждавам.

Ако някой не може да диша без мен, това е огромна червена лампа.
Имах лепка-психопат, едвам се отървах и още подскачам ако някой иска да е постоянно с мен.

# 169
  • Агент под прикритие
Само дето в практиката лепката е обикновено човека, който напира за ангажимент, а не този, който не търси такъв (който пък в общия случай е мъжа)... Grinning

# 170
А, съпруг беше даже..))

# 171
Темата леко се измества. Нека задам така?

Как се държат добрите мъже? Тези, които обичат, които уважават, и не са насилници?

Добрите мъже - те са галантни,вежливи,загрижени за твоя комфорт и не само..Такива са и към заобикалящия ги свят.Хора от,които не зависят
.На мен лично, винаги ми прави впечатление Как се отнасят към персонал или се държат в извънредна ситуация.Как реагират.

# 172
Моя е добър. Дори много добър и на всичкото ме търпи.

# 173
  • Linz
Обикновено мъжете бягат от ангажимент с прилепчиви жени. Вероятно това е най-честата причина да се измъкват от обвързване.

# 174
Ех , че нямам много време тея дни , но !...
мненията/позицията  на labrex и Phoenix Wright ,са като цитат на моите мисли
Жребче , въпреки , че често позицията ми съвпада с твоята , не разбирам, защо постоянно хиперболизираш и се заяждаш / в случая, визирам поста ти на езиковед /

A.Qwertyui, по ми прилича на власт и контрол ,отколкото на обич това , но щом си намерила такъв човек , значи той е имал нужда от такъв като теб и всичко е наред

akoiskash-vqrvai , всеки е личност , никой няма копие на щенията си , колкото и да не им се иска на някои , е нужно да уважаваме половинките си , освен като изпълнители на нашите нужди и като личности с такива

# 175
Отношението като към половин човек само по себе си е неуважение Simple Smile
Пак се сетих за една дама тук, за която партньор е обидно, защото идвало от сексуален такъв. Simple Smile

# 176
  • София
Дрънче, като си права, си права.
"Добрите" мъже бягат от "половинчати" жени. Тъй че ако си половинка, третинка или седминка, вероятността тоя, когото оценяваш, да е добър, е нищожна. Има и такива случаи, разбира се.

# 177
Бе те мъжете не бягат от нищо,което ги привлича:)
На първо четене..
Ама друго е Simple Smile
Не да привлечеш мъж,а да познаеш и изградиТе..

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 22:48 от Рози и Бодли

# 178
  • Пловдив
 Е, най-готино е тогава, когато човекът насреща не прави опити да те променя изоснови по свой вкус, защото често след това въпросният не е доволен от постигнатото по този начин.

# 179
  • София
Бе те мъжете не бягат от нищо,което ги привлича:)
На първо четене..
Ама друго е Simple Smile
Не да привлечеш мъж,а да познаеш и изградиТе..
А според мен много неща се усещат на първо четене още. И всичко е някак навързано. Това важи и за червените лампи. Ако си еди- каква си, то привличаш еди- какъв си.

Общи условия

Активация на акаунт