Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 059
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Ехаааа Heart Eyes
Тета, много благодаря!!
Препращам за одобрение и като е готова стаята, ще кача снимки Simple Smile

# 676
https://stol4e.bg/bg/raboten-ofis-stol-danny-mesh-sin/p4709.html
Такъв https://stol4e.bg/bg/raboten-ofis-stol-armo-7033-mesh-siv/p4222.html  
има синът ми - удобен му е и на мен също. Ползвам го от време на време Simple Smile. Подлакътниците се сгъват.
Този е нашият: https://www.emag.bg/ofis-stol-carmen-7033-sin-cheren-ljuleesht-3 … 224/pd/DTML13MBM/

# 677
  • София
Или ме насочете какво конкретно е хубаво да се търси в едно бюро за малко дете.
Благодаря.

Едно от нещата, които е добре да ги има за детско бюро (особено до втори клас), е възможността за регулиране на ъгъла на плота и наклона и дълбочината на седалката на стола. Препоръчително е от гледна точка на превенцията на гръбначните изкривявания, защото, докато детското зрение още е в период на развитие, децата се привеждат над листа/книгата, а подходящият наклон на плота и стола ограничава неправилното положение на гръбначния стълб. Обаче проблемът е, че ергономичните бюра и столове са много по-скъпи от другите. Впрочем, през amazon е доста по-изгодно, отколкото тук

# 678
Благодаря на всички. Не се бях замисляла за подходящ наклон, наистина е логично. Продължавам с търсенето.

# 679
  • Варна
Това с наклона наистина е хубаво и удобно и щях да поискам и нашето бюро да е такова, но за съжаление при нас има неща, които трябва да стоят върху плота и не е ок да се накланя. Сега гледам, че има и такива, на които само част от плота се накланя, но когато търсих не видях такива и се отказах в крайна сметка.

# 680
Искам да купя за детската стая легло 200/120, което отдолу да има извършващо се легло (сандвич). Оказва.се мисията невъзможна да се намери такова готово, дали сте виждали някъде нещо подобно или да ми препоръчате фирма за изработка?

# 681
  • Велико Търново
След много, много перипетии, смяна на мнението, локдауни и бла бла бла, най-сетне поръчахме мебелите за стаята на сина ми.
Сега се издирва стол за бюрото - удобен, по възможност с мрежа на гърба и тъмносин цвят.
Ако имате идея къде има такова животно, моля споделете с мен, че имам месец, за да го намеря
Аз съм се влюбила в този за нашата детска, но ми е малко скъпичък. В Офис 1 ги има.

# 682
  • София
https://www.esteta.bg/bg/Ofis-stol-ART-WHITE-sin
Препоръчвам ги (мисля, че 5 цвята бяха, нашите са този цвят и сиво)

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 23:19 от Desem

# 683
  • близо под тепетата
Много хубава тема. Записвам се да следя за идеи Blush
В процес на ремонт сме и правим детска стая за момичета - на 6 и бъдещо новородено ( Innocent ) Стени и таван в бяло, дограма златен дъб, а искам мебелите да са в бяло.
Тепърва паркет и врати ще избираме, и лошо ми става Sweat

# 684
Много хубава тема. Записвам се да следя за идеи Blush
В процес на ремонт сме и правим детска стая за момичета - на 6 и бъдещо новородено ( Innocent ) Стени и таван в бяло, дограма златен дъб, а искам мебелите да са в бяло.
Тепърва паркет и врати ще избираме, и лошо ми става Sweat

Няма ли да стане прекалено бяло Confused Ние също сега започваме да правим стаята за две момчета. Единия на 1г10, другото още не се е родило Grinning Ние ще заложим на бял таван, много светло сини стени и бели мебели. Обичам шареното за детска стая, но ще е само в декорацията и играчките 😊

# 685
  • Пловдив
Нашата английска детска стая(9м2) беше бяла и съм я показвала.Децата бяха много малки .Направихме я ,когато голямото дене бе на 2 години и се използва докато навърши 5г .Играчките им бяха много шарени и връщайки се назад в онзи период,пак бих я направила бяла с бели мебели.

zvezdichka,звучи ми чудесно.Бих посъветвала светлосиньото да е в сиво -синята
 гама,пак е много светло и пастелно,но е малко по-мъжко Simple Smile.
Освен с бяло си отива много с дърво и черно като аксесоари,кошове за играчки.
Дано,до другата седмица да съм готова със синкавата детска за да ви я покажа.

# 686
  • Пловдив
Не мога вече да редактирам предишния пост,затова пускам нов.Горе-долу  понаредих стаята на малкия.
 Отказах се от едни рафтчета,защото ММ с мъка го убеждавам за пирони,а като опре за дюбели все ми се натъртва,че при следващата промяна аз ще  китосвам и боядисвам дупките.
 Снимам стените на половинки,защото стаята е и голяма и много висока(340см във високата част) и последния път като снимах момичешката в цял размер  някак пространството се изкриви и се получи много различно.

От къщичката на леглото също се отказах,защото вече 2 месеца чакам да доставят интериорен шперплат с определена дебелина и вече ми писна.Дори детето забрави вече за нея Simple Smile

# 687
Много е хубава стаята. Единствено малкото легло бих сменила с по- голямо и някак по- момчешко, но нямам идея колко е голямо момчето ти.

# 688
  • Пловдив
Леглото е 90×200,онова същото от английската снимка.Сложила съм му икейската дървена преградка с щипка,за за не пада,но не се вижда от олекотената завивка.Снимах отгоре и вероятно затова изглежда по-малко.Щях да го сменям, но е сандвич и често нощуват гостенчета  или аз спя там,когато е болен.
Обитателят е на 5 Simple Smile

# 689
Бюрото икейско ли е? Харесала съм подобни, по-минималистични.

Общи условия

Активация на акаунт