Покажете си детските стаи - тема 27

• 52 605
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Готови сте вече! А радиаторът защо е изместен?

# 511
Готови сте вече! А радиаторът защо е изместен?
Не е.Снимах под ъгъл.

# 512
Не е под прозореца. Така ли си е бил?

# 513
Не е под прозореца. Така ли си е бил?
Да.

Ето стаята преди ремонта.

# 514
Паркета с ламинат ли сменихте?

# 515
Това не е паркет. Стаята е доста голяма и светла!

# 516
Балатум беше.

# 517
  • Бургас
Здравейте! Чета ви редовно, но дойде време и аз да попитам за мнение. Направих скица, но не е много съразмерна:само горе-долу да добиете представа, защото колкото повече мисля, толкова повече блокирам. Скицата е изцяло по желание на дъщеря ми. Много държи на ъгловото бюро. Размерите на стаята са 4,40x3.40м.

# 518
  • Пловдив
margo**, аз не бих сложила бюрото или леглото срещу климатика, но от другата страна на прозореца мястото е малко.

# 519
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
може да обърнете леглото, за да има повече пространство Simple Smile за танци

и огледална врата на гардероба

# 520
Отзиви за мебели Мондо , Виденов и Чилек?

# 521
Здравейте! Чета ви редовно, но дойде време и аз да попитам за мнение. Направих скица, но не е много съразмерна:само горе-долу да добиете представа, защото колкото повече мисля, толкова повече блокирам. Скицата е изцяло по желание на дъщеря ми. Много държи на ъгловото бюро. Размерите на стаята са 4,40x3.40м.

Какви са размерите на съответни мебели? Само на леглото виждам. Стаята ми се струва малка за всичко, което искате да сложите - т.е. всичко ще влезе, но няма да има пространство. То и малко въпрос на вкус, де. Не обичам помещения с много мебели.

Според мен на една лист на малки квадратчета (или големи) разчертайте стаята с мебелите и размерите им в намален мащаб. Така ще стане ясно къде колко място ще остане и къде какво ще се събере.

# 522
  • Бургас
Благодаря Ви за отговорите! Леглото в момента е така разположено, но в ъгъла/където съм писала ъглов гардероб/. И мен най-вече ме притеснява духалката от климатика. Обаче в интернет снимките с така разположени легла са толкова красиви....... че иди се разправяй.Simple Smile Ще опитам да оразмеря скицата, но според мен единственото пространство което ще остане е в средата на стаята.

# 523
margo Климатикът е по-добре да е над бюрото. Ламелите се вдигат нагоре да не духа в детето. За леглото също е по-добре климатика да е на същата стена. И последно климатик над висока мебел е неефективен. Датчикът за температура се лъже и стаята не се отоплява/охлажда добре.
Имам монтиран така климатик в родителска спалня точно заради въздушния поток - да не е към леглото.

# 524
  • Пловдив
Мебел като леглото, която стърчи и се заобикаля по подразбиране поставям до стена. Особено в многофункционална стая като детската. Ама това съм аз.
Затова клоня към вариант леглото да остане там където е, бюрото под климатика, но няма да е ъглово, до него Тв, модул/ библиотека. А голям и просторен гардероб срещу тях.

Общи условия

Активация на акаунт