Нормално ли е мъж да не иска твърде много секс?

• 18 620
  • 237
  •   1
Отговори
# 60
Ако започвам всеки пост със "според мен" подозирам, че ще е леко досадно.
Пък и какво лошо има да се учиш от грешките на другите, направени докато следват съветите ти.

# 61
Нищо. Потупвам те другарски по рамото и започвам да се старая да вляза в твоето  нормално.

# 62
Като бяхме по-млади с бившия ми, правили сме го да кажем 2-3-4 пъти в седмицата, понякога по-рядко, но никога не сме прекъсвали за повече от месец, освен около бременностите и ражданията. После, когато той навърши 40 г. при него нещо хормоните взеха да играят, взе да иска всеки ден, че и по два пъти. При моето натоварено ежедневие обаче, идваше ми too much. Натоварващо и изтощително, вместо да е приятно.
Авторке, разбирам го твоя мъж. Обаче ако за теб това е сериозен проблем, не знам какво да те посъветвам. Не върви само заради единия секс да си развалиш хубавото семейство, особено щом човекът е читав! И друг да намериш, той пък ще има други кусури, с които ще ти е трудно да направиш компромис.

# 63
  • София
Аз ежедневието си го редя и без съвети. Притеснителното е как се раздават на чужд гръб. Понеже много обичате да се разхождате в чужди обувки, остава само да влезете в чуждите къщи и да им заживеете животите.

П.п. В духа на коментара ти, Лъвице, бих отговорила така - дефицитите, уважаема, много, много често са в нас самите Simple Smile

Всеки сам си избира и нарежда ежедневието. Дали ще се вслуша в чуждо мнение си е негова работа, но да влезе в тема, в коя авторката търси точно това - мнение и съвет, и да очаква такова да не бъде дадено, е меко казано странно.

А дефицитите... зависи какви са. Ако си гладен, няма да си повтаряш, че гладът е слабост, и твой личен дефицит, който трябва да преодолееш... нали? Във връзка не си сам и е напълно нормално да разчиташ (подчертавам, не да зависиш, а да разчиташ) на половинката си. Грижата (взаимна) за нуждите на другия е основополагаща в една връзка. Иначе някой в тази връзка е излишен, съответно и самата връзка.

# 64
Така си е.
Аз ако съм бих спряла и малкото секс. И бих му обяснила защо.
То всъщност и не ни трябва мъж, който не го бива в леглото.
Даже и тема за такъв не заслужава да се пусне.

Ама естествено. Жените и мъжете по цял ден живеят само и вдинствено с мисълта как да имат вълнуващ секс вечерта, в 3 посред нощ, сутринта, и ако може - в обедната почивка. При “убийствено ежедневие”, калпави отношения и други, спъващи семейното щастие фактори.
Страшни сте на приказките.
Като чета подобни теми се замислям за всички изхвърлени поради калпавост в леглото съпрузи. По форумните съвети и стандарти - би трябвало да изпревареат по брой дори готованците и синковците на мама.

Виж сега Дренче, ти ако си фригидна и с ниско самочувствие си е твое извращение.
Малко преекспонираш нещата, но имаш нужда от чукане явно. Нещо си жлъчна Grinning
Айде пак да ми отговориш и ти като си толкоз знаеща.
Защо ни е мъж, който прави рядко секс и като го прави жената остава незадоволена.
Защо?

# 65
На нея ѝ бил малко сексът, на него - явно не, или поне не с нея. И понеже не било нормално, тя трябва да го зареже по тази причина.
Елора, много скучен сценарий, бе. Ся, трябва да пусна поне едно селфи в спама.

# 66
  • София
На нея ѝ бил малко сексът, на него - явно не, или поне не с нея. И понеже не било нормално, тя трябва да го зареже по тази причина.

А защо трябва тя да се примири с малкото секс, а не той примерно да се постарае да прави повече? Решения има и други от това тя го да напусне, но определено не приемам едностранно ощетяващите единия за такива.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 09:20 от Лъвица

# 67
Старанието, драга, само по себе си не дава резултати. Защо той не прави едно или друго е въпрос, на който може да ти отговори само той. Евентуално.
Simple Smile

# 68
  • София
Старанието, драга, само по себе си не дава резултати. Защо той не прави едно или друго е въпрос, на който може да ти отговори само той. Евентуално.
Simple Smile

А, точно... сега ще си самоцитирам първия коментар в темата:

Поне аз си мисля, че ако един мъж е достатъчно сексуален, не би стоял с жена, която не го пали, или поне би си търсил и на друго място. По това, което описваш, приказките, че сексът не е най-важното, това, че не търси други жени при малкото секс, който правите, че ползва алкохол, за да регулира продължителността... определено си мисля, че нещо между секса и него куца. Седни, говори с него, разбери. Тези отговори може само той да ти даде. Иначе ще се луташ, ще си сринеш самочувствието, ще си изгубиш годините и накрая пак ще си на кота нула.

Wink

Сядат, намират проблема, от там има ли или не решение, и съответно избират какъв да е изходът.

Не знам колко добър съвет е да го напусне, но да стои нещастна във връзката си е абсолютният еквивалент на този съвет, просто в диаметрално противоположния край на спектъра.

# 69

Селфи не ти иска никой.
Естествено, че е за зарязване.
Ако една жена има нужда от по-чести сексуални контакти, откъде накъде ще я обвиняваш. Нали ти казах, на теб ако не ти трябва секс, другите не са така. Никой не е длъжен да бъде като теб.
Той се е в правото да не прави секс, но тя също е в правото си.
Извод. Разделят се и си намират подходящи партньори.
Ако не си разбрала секса си е важен в една връзка.

Отново да повторя въпроса си, че нещо много го избягваш Grinning
Защо ни е мъж, който прави рядко секс и дори в редките моменти като го прави жената остава незадоволена?

# 70
Не е важно дали ми го искат, а това, че съм недое... и трябва да си намеря мъж. Но, да - защо ми е мъж, след като ти каза, че съм фригидна 😂
От грубия ти изказ и изразни средства мога да направя доста неприятни  изводи за личността ти, Елора. Обаче нито те познавам, нито ми се занимава да ти ровя в чаршафите и отношенията. Съветвам те да не го правиш с другите.
Откъде да знам аз на теб за какво ти е мъж и какъв мъж ти трябва.
Аз авторката не я обвинявам но съм сигурна, че спестява много информация, която очевидно не намира за важна Simple Smile

# 71
  • Пловдив
Или аз не съм достатъчно предизвикателна? Съзнавам, че вината за нещо винаги е двустранна, може би и аз спрях да се старая да го изненадвам в леглото, след като нещата така буксуват...
Дренка спомена нещо много важно и съм склонен да допусна, че в ето това изречение също се корени една от причините нещата между авторката и мъжа ѝ да не са като преди. Защото по описанието звучи така, сякаш наистина са различни и тя го осъзнава.
 Нека не забравяме, че за да се случи едно действие и то по отношение на близост между мъж и жена, то е следствие от желание от страна и на двамата. А взаимното желанието идва, когато и двамата с отношение  знаци на тялото правят да се усеща това от другия и се стараят един за друг, без непременно единият да чака другия да е пръв.

# 72
Не е важно дали ми го искат, а това, че съм недое... и трябва да си намеря мъж. Но, да - защо ми е мъж, след като ти каза, че съм фригидна 😂
От грубия ти изказ и изразни средства мога да направя доста неприятни  изводи за личността ти, Елора. Обаче нито те познавам, нито ми се занимава да ти ровя в чаршафите и отношенията. Съветвам те да не го правиш с другите.
Откъде да знам аз на теб за какво ти е мъж и какъв мъж ти трябва.
Аз авторката не я обвинявам но съм сигурна, че спестява много информация, която очевидно не намира за важна Simple Smile

Ми от твоите постове излиза, че жената не трябва да има претенции за никакъв секс, никакво задоволяване и е длъжна да търпи разни импотентни подобия.
И хайде да не си мерим кой колко е груб, щото ти си била стотици по-груба и даже злобна.

И отново никакъв отговор. Ми то нямаш де. Само си лялаш разни глупости.

# 73
Не ми слагай свои думи и определения.
Благодаря!

# 74
Не ми казвай какво да правя.
Благодаря!

Моите определения са на база твои постове.

Общи условия

Активация на акаунт