Нормално ли е мъж да не иска твърде много секс?

• 18 071
  • 237
  •   1
Отговори
# 180
  • BG
Абе едно да не спиш няколко дни-съвсем друго системно недоспиване. Но това ще ме разберат само хора с деца. Simple Smile
Та затова в моята къща хора, които не ме оставят да се наспя място нямат.Wink

# 181
  • Пловдив
Абе едно да не спиш няколко дни-съвсем друго системно недоспиване. Но това ще ме разберат само хора с деца. Simple Smile
Та затова в моята къща хора, които не ме оставят да се наспя място нямат.Wink
Когато хората, които не те оставят да се наспиш, са децата ти, ги гониш от вкъщи, така ли? Smiley
 А в останалите часове в денонощието, когато не спиш, какво е оправданието да не допускаш мъжа до себе си?

Пък и темата не беше ли за това как булката си го търси, но мъжът се дърпа? Не съм чувал прословутото "женско главоболие" или липса на настроение да са присъщи и на мъжете. Те при нас отминават именно с джиджи-биджи. Жената е лекарство за мъжа, но зависи коя жена. Smiley

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 08:46 от Жребчe

# 182
  • BG
Детето вече порасна и ме оставя да се наспя. Wink Ааа, никъде не съм казвала, че като съм будна не допускам мъж до себе си. А когато се дърпам това означава, че човекът  вече не ме привлича заради поведението си спрямо мен. И обратното според мен е валидно.

# 183
  • Пловдив
Детето вече порасна и ме оставя да се наспя. Wink Ааа, никъде не съм казвала, че като съм будна не допускам мъж до себе си. А когато се дърпам това означава, че човекът  вече не ме привлича заради поведението си спрямо мен. И обратното според мен е валидно.
То и аз не съм писал никъде, че не оставям жената да се наспи, но ти побърза "да убиваш мъже и да ги лежиш" на предишната страница. Wink Ето цитат на думите ти:

Скрит текст:
Цитат
Какво чудно има, че ако човек е зает с работа по 8-12 часа на ден, му остават още 12-16 часа от денонощието за сън, разходки и други неща? Smiley Особено, щом често спи по 4-6 часа.
Ей такъв го убивам и с кеф ще го лежа. Laughing Сън само 4-6 часа и да ме ръчка докато спя? Абсурд! Та ако ще и да е като холивудски актьор!

# 184
  • BG
Мда, личи си когато някой е проспал уроците в училище-четене с разбиране. Пак се почна с дървената философия, хах. Но поне вече ще знам, че като си търся нов мъж, първата ми работа ще е да питам колко часа обичайно спи. Определено! Wink

# 185
Сигурна съм, че с подходящата жена такива мъже стават много сексуални....

Да, имам примери за мъже в различни връзка колко сексуални са били и сега. Да уточня, че мъжът , които визирам е 27г. Да не кажете преди е бил млад, сега не е Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз имам такива примери.... как с една правят 3-4 пъти годишно, пък с друга 3-4 пъти седмично..... В крайна сметка, кой бяга от хубав секс и супер сексапилен/на мъж/жена?
Ами то тогава защо изобщо продължават да са двойка с тази, с която са  3-4 пъти годишно. Или късат окончателно или минават само на приятелски отношения. Това не го разбирам - партньорът ти вече не те привлича, но продължаваш да се влачиш с него. Защо ????

# 186
Тъй като повечето жени говорят за корелацията между етапите на връзката и сексуалността, не виждам какво чудно има.
Разбира се, чудесно е да се съхрани привличането двустранно, но не е често срещано явление. Една приятелка казваше - не можело ли на всеки пет години да сменяме мъжа. Може, естествено, но едва ли  въпрос само на желание Simple Smile

# 187
Тъй като повечето жени говорят за корелацията между етапите на връзката и сексуалността, не виждам какво чудно има.
Разбира се, чудесно е да се съхрани привличането двустранно, но не е често срещано явление. Една приятелка казваше - не можело ли на всеки пет години да сменяме мъжа. Може, естествено, но едва ли  въпрос само на желание Simple Smile
По принцип съм съгласна с теб, но доколкото поне аз разбрах друго се имаше предвид - не охлаждането на страстите при дългогодишна връзка /това и според мен е нормално/, а това дали и при какви условия един мъж вдига самолета - с някои жени можел по няколко пъти на седмица, а с други по няколко пъти в годината.

# 188
Голяма главоблъсканица, нали?
😊

# 189
😊
Да, накара ме да се замисля. То всъщност ако говорим за по няколко пъти в годината, значи трябва да имат дългогодишна връзка, евентуално да са женени. Е, тогава този мъж, който прави секс по 3-4 пъти в годината с жена си /условно казано, може и приятелка да му е/, как знае, че с друга жена може и по-често. Значи изневерява!!! Angry
И за да продължим логическата верига, то е съвсем естествено да правиш секс с някой по-малко познат или по-отскро познат човек по-често, отколкото с партньора си, с когото имате дългогодишна връзка. Следователно, причината не е в жената, а в мъжа, който мърсувайки с други жени му е по-приятна авантюрата с тях, а не компанията на тази, която е избрал за трайни отношения.
Не знам дали ме разбрахте, но и аз се пообърках накрая Laughing

# 190
  • Sofia
Аз от това, което разбрах, някои потребителки с гордост се похвалиха, че мъжо им ги джурка по 5-6 пъти всяка седмица, докато предишната титулярка я е "уважавал" едва няколко пъти годишно. Laughing Това, 'щото тя е била крайно отблъскваща жена, пък те са неотразими.

# 191
Звучи повече като комплимент на гърба на бившата, отколкото като факт.

# 192
Нали?  Но сякаш не е толкоз важно как е сега, а как е било преди настоящата.
Основният по важност въпрос, който трябва да се задава редом с изневерявал ли си е колко често правехте секс.
Simple Smile

# 193
Аз от това, което разбрах, някои потребителки с гордост се похвалиха, че мъжо им ги джурка по 5-6 пъти всяка седмица, докато предишната титулярка я е "уважавал" едва няколко пъти годишно. Laughing Това, 'щото тя е била крайно отблъскваща жена, пък те са неотразими.
Е то точно за тази хипотеза ми беше поста
Ами то тогава защо изобщо продължават да са двойка с тази, с която са  3-4 пъти годишно. Или късат окончателно или минават само на приятелски отношения. Това не го разбирам - партньорът ти вече не те привлича, но продължаваш да се влачиш с него. Защо ????

# 194
  • Пловдив
Скрит текст:
😊
Да, накара ме да се замисля. То всъщност ако говорим за по няколко пъти в годината, значи трябва да имат дългогодишна връзка, евентуално да са женени. Е, тогава този мъж, който прави секс по 3-4 пъти в годината с жена си /условно казано, може и приятелка да му е/, как знае, че с друга жена може и по-често. Значи изневерява!!! Angry
И за да продължим логическата верига, то е съвсем естествено да правиш секс с някой по-малко познат или по-отскро познат човек по-често, отколкото с партньора си, с когото имате дългогодишна връзка. Следователно, причината не е в жената, а в мъжа, който мърсувайки с други жени му е по-приятна авантюрата с тях, а не компанията на тази, която е избрал за трайни отношения.
Не знам дали ме разбрахте, но и аз се пообърках накрая Laughing
Ах, колко е удобно да има някой мъж, който винаги да е виновният за който и да било проблем на мрънкащата жена. Smiley

И аз не ги разбирам тези "съквартиранти с халка на ръката", които условно се водят семейство, а в леглото се боричкат само по няколко пъти в годината. Това си е живо самонаказание.

Питай, например, 10-ина мъже от твоите познати дали ще им е кофти жената в леглото им да им мяука и да си търка дупето в техния самолет (или направо да го хване с ръка и да го насочи към вече подготвената писта), за да им даде знак как иска да си го получи. Не са много мъжете, които ще се дърпат от това.
Леко допълнение. Ще се дърпат, ако жената се е променила твърде много като външност и/или поведение и вече не изглежда и/или не се държи добре като в началото на връзката им.

Общи условия

Активация на акаунт