Нормално ли е мъж да не иска твърде много секс?

• 18 069
  • 237
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Кухите и непривлекателни  мъже често компенсират с кеш и подаръци. Други афишират проституцията като идеал за взаимоотношения. Харесва им да купуват лъжи. Същевременно някой беден бохем, забавен или интелигентен мъж е обект на женско внимание. Умението да впечатлиш една жена не е сложно, но единици го притежават. Всяка жена е индивидуална, специалното отношение и подход винаги се оценяват. Но клишираните комплименти и банални фрази отегчават тези, които често ги получават.

# 226
  • Пловдив
Повечето жени имат удивителната способност да се отегчават от честите похвали и думи от страна на мъжете, с които не искат да бъдат, но в същото време не се отегчават от подаръците и почерпките на същите тези мъже, с които не искат да бъдат.  Smiley Вълшебници.

# 227
  • СИ
Лелеее, като ви чета, радвам се, че не ви познавам. Сигурно ходите с кантар и метър и мерите жените дали покриват критериите ви. Само за справка, прави ми впечатление, че повечето не дотам добре изглеждащи жени, според пишещите тук мъже, имат по-здрави семейства от тези, които са тип манекенки. И това, поне според мен, се дължи на факта, че са срещнали мъже, които ги ценят като хора, а не гледат на тях като на парче месо. И само да се застраховам ще кажа, че не пиша това поради лична заинтересованост. Аз не съм дебела или занемарена, но моето виждане е, че хората с наднормено тегло или очукани от живота също имат право на щастие.

Истината всъщност е другаде. Голяма част от красивите жени са свикнали всичко около тях да се случва само заради външността им, без да полагат усилия. То не са свалки, подаръци, винаги налице голям кръг от "приятели" за услуги. Също и в кариерата доста помага една жена да е от по-красивите. Няма какво да се лъжем - някои жени дори не биват наемани на някои длъжности, именно защото не са красиви и с ген, дал им стройна фигура по рождение. А в отношенията повечето красиви жени също не си дават зор, тъй като обикновено "на опашката" чакат още няколко кандидата и такива жени още от малки са изградили съзнанието, че ако мъжът "не слуша" и/или не плаща достатъчно, лесно ще бъде заменен със следващия, който "ще слуша повече". Същата работа е и в леглото (без да обобщавам за всички) - там по-малко красивите и стройни жени обикновено се раздават на 120%, докато от красавиците малцина правят същото. И пак това важи и в домакинстването, и в отношението на жената - тези, на които не им е дадена природна красота, се стараят да бъдат по-добри във всичко, за да бъдат харесвани от мъжа.

Хе-хе-е-е-е...! Сега ме подсещаш за една такава хубавица.
Преди време се случи така, че заемах доста висока длъжност и покрай тази длъжност върволица от хора за всякакви услуги. Както зависещи от мен, така и независещи. Та идва един от колегите и ми казва, че някаква негова позната се нуждаела много спешно от съдействие за нещо си, ама била голяма хубавица. И това, че била голяма хубавица ми го повтори поне десет пъти. Повториха ми го и още няколко познати, които ме търсиха за същото, тоест да ѝ ходатайствам. Та идва след няколко дни въпросната хубавица... Седим, приказваме си, кафенце, общи приказки и протокол. Върти се тя срещу мен, стойки и прически, парфюмче, прилични дрехи. Вярно, красива си беше жената и изпъната. Ама какво от това? Поприказвахме си и толкова... Тя направо не можеше да повярва, че нейната работа няма как да стане и процедурата около нейния проблем е тежка и скъпа. После още няколко пъти идваха при мен пак да и помагам и да ми обясняват, колко била красива. Баси...! Въпросната жена и тя явно живееше с мисълта, че нейната красота решава всякакви проблеми. Сигурно ме помисли за педал, след като не скочих да решавам точно нейния проблем...       Simple Smile

# 228
  • Пловдив
Много мъже са така. Неслучайно има и един отколешен израз "Не вкарвам време, усилия и пари там, където не си го вкарвам". Simple Smile
 Пък и нечии очаквания за услуги, разчитайки да ги получи наготово, само защото изглеждал по някакъв си начин...

# 229
Една гола хубост не е достатъчна.
Трябва да излъчва и секс. Тогава мъжете ще й налитат като мухи на мед.

# 230
  • Варна
Щом си търси работа, чрез ходатайства едва ли е особена красавица. Но такива кухи кратуни често са използвани. Минават през дузина легла-кастинг,без да постигнат нищо съществено. Има разлика между красавица с качества и посредствена "Убавица".

# 231
  • СИ
Една гола хубост не е достатъчна.
Трябва да излъчва и секс. Тогава мъжете ще й налитат като мухи на мед.

Дори и да е много сексапилна и привлекателна дадена жена, ако навалицата около нея е голяма какъв е смисълът да се буташ и да губиш време? Всеки трябва да си дава сметка за нивото. Малко са мъжете с визията на Ален Делон... И трябва ли да ставам на маймуна пред красива жена ако виждам, че тя не проявява някакъв интерес към мен? А това става ясно за около 10 минути...

Сега малко в сферата на майтапа. Имах преди време един по-възрастен колега, който все казваше, че преди служебен банкет трябва да се вземе решение какво ще правиш. Дали ще се напиваш или ще чукаш. Ако ще се напиваш - работата е ясна. Ако искаш да чукаш, то трябва да се насочиш към по-невзрачна и не толкова красива колежка. Около красивите имало и без друго голяма навалица и само ще си загубиш времето.      Simple Smile

# 232
  • Sofia
Неслучайно има и един отколешен израз "Не вкарвам време, усилия и пари там, където не си го вкарвам". Simple Smile

Мен и с друго са ме затапвали преди много години: "Каквото си возя, си го и еба." – това беше отговорът на един рокер, когото шеговито попитах дали може да ме качи за едно кръгче на мотора си. Simple Smile Естествено, всичко беше в кръга на майтапа – нито моето питане беше сериозно, нито неговият отговор – с цел да ме обиди. Посмяхме се, и така.

# 233
  • Пловдив
Скрит текст:
Неслучайно има и един отколешен израз "Не вкарвам време, усилия и пари там, където не си го вкарвам". Simple Smile

Мен и с друго са ме затапвали преди много години: "Каквото си возя, си го и еба." – това беше отговорът на един рокер, когото шеговито попитах дали може да ме качи за едно кръгче на мотора си. Simple Smile Естествено, всичко беше в кръга на майтапа – нито моето питане беше сериозно, нито неговият отговор – с цел да ме обиди. Посмяхме се, и така.
То за такива случаи важи и изразът "Покрай шегата, да си кажем и истината!". Smiley

# 234

Не разбрахме повози ли те?

# 235
  • Sofia
Не, разбира се. Simple Smile Нито в буквален, нито в преносен смисъл.

# 236
Е, то слава Богу, че не всички мъже са заложили на мисловен процес с долната глава, че иначе тоя свят накъде отива само с примати. Има все още мъже, които за моя радост не "връзват" тъй бърже на сладичко личице и пърхане с мигли, а мислят "абе, тази за какво ми се кокошини, значи иска нещо".

# 237
  • Пловдив
Скрит текст:
Е, то слава Богу, че не всички мъже са заложили на мисловен процес с долната глава, че иначе тоя свят накъде отива само с примати. Има все още мъже, които за моя радост не "връзват" тъй бърже на сладичко личице и пърхане с мигли, а мислят "абе, тази за какво ми се кокошини, значи иска нещо".
Естествено, че има!

Общи условия

Активация на акаунт