ДЕКЕМВРИйче расте, рита и лудува, мама с тънката талия се сбогува ! {тема 6/2020}

• 33 545
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
Аз мисля да не купувам яке. За малко по-топла зима имам 2 жилетки тип палто достатъчно дебели, ако стане студено мятам и дебелото пончо отгоре и ще ходя като баба Меца 😂😂
Ние тъкмо приключихме с частичния ремонт на банята, утре ще падне едно чистене, докато другите са на работа, има да си търкам фуги и плочки...

# 181
Момичета аз съм в голяма чуденка  как ще обличам бебчо като се роди.
При нас зимата не е много студено,но все пак не е топло.
Дали под ромпера да е с боди с къс ръкав или с дълъг? Вкъщи и навън?
Понеже ние от първата -втората седмица ще излизаме.
Каките са пролетно-летни бебета и се съм се чудила толкова

Вие как ще процедирате?

# 182
Според мен би трябвало да е нещо такова: вътре боди с къс ръкав + гащеризон с дълъг ръкав и едно одеало отгоре; темп. в стаята 21-23 градуса. Навън с по-дебел гащеризон или космонавт според температурите.
Вземи от всички видове и ще преценяш на момента.

# 183
Според мен би трябвало да е нещо такова: вътре боди с къс ръкав + гащеризон с дълъг ръкав и едно одеало отгоре; темп. в стаята 21-23 градуса. Навън с по-дебел гащеризон или космонавт според температурите.
Вземи от всички видове и ще преценяш на момента.
Благодаря ти. За навън мисля космонавче+ одеяло.Но бодито дали да е с къс ръкав или дълъг?

# 184
Момичета, аз съм пред поредната паника.
От седмица насам започна много да ми тежи на стомаха и най-малката порция ме кара да се чувствам преяла. Започвам с тревоги, че гастритът ми се завръща (който получих миналия септември), но не знам дали не е и афтър ефект от цялостния растеж на корема, дали афектира и зоната на стомаха. Киселини нямам или поне не знам дали някога съм усещала. Вие как мислите?

# 185
Габи , в момента сме много предразположени и към рефлукс , гастрит и езофагит . И трите включват твоите оплаквания . И аз ги имах още миналия месец . Пих една седмица лекарства и за сега съм ок . Обясниха ми , че причината е нарастналата матка , която притиска стомаха .

Сладката , и аз мисля , че ще решаваме на момента . Моите деца също са пролетно и есенно бебе и се замислям как ще е сега със зимно , но дните са различни и не мисля , че има еднаква схема за обличане Simple Smile

# 186
Относно облеклото на бебето мисля, че е подходящо да го обличам с боди с къс ръкав и отгоре гащеризон или комплект от жилетка и ританки. Ако е по-студено може и боди потник и блузка и тогава комплекта. На мен дрехи от две части сй ми сякаш по-удобни, отколкото да закопчавам гащеризон с 10 копчета.
Аз по-скоро се чудя за бройката, че трудно съхне, а от друга страна не искам да се заривам с купища дрехи, които бързо умаляват.

# 187
Аз по принцип ще си ползвам сушилнята и ще съхнат бързо. Определено няма да взимам много бройки понеже приятелки уж ще ми дадат. Така,че ще взема по няколко от модел,че да не се затрупвам. С каките винаги е имало дрехи,които изобщо не са успяли да ги облекат.

# 188
Sladkata, дъщеря ми е зимно бебе, но съм забравила тези подробности. Може би сме слагали боди с дълъг ръкав в началото, когато е била съвсем мъничка. Правилото, което се шири в интернет, е: както си облечен ти + още 1 дрешка.
Gabi, и аз съм по същия начин. Според моя доктор не трябва да се ядат дразнещи храни, а само по-леки; вкл. без шоколад и сладолед и без големи порции плодове наведнъж.

# 189
Аз сушилня нямам, а и първото ми дете се роди лятото, та нямам почти какво да ползвам по-плътничко за толкова малко бебе, а и пола е различен. Още нищо не съм купувала. Аз и предния път пазарувах месец преди термин, а чета, че някои много отрано се приготвят.

# 190
  • София
Препращам ви линк (от фб групата) за предстояща онлайн среща, организирана от 1 наум:
"Документите през бременността".
Темата ми се струва полезна Hands V

https://1naum.com/event/dokumentite-na-bremennostta/

# 191
Племенника ми е зимно бебе и сестра ми го обличаше с боди с дълъг ръкав и отгоре гащиризон, или боди, ритънки и отгоре блуза. За навън според времето. 😊

# 192
Аз имам следният казус. Почти всичко сме купили или са ни подарили в т.ч. - количка, малко легълце до 6м за хола, шишета и т.н.
В момента се двоумя само за вана. Харесах една сгъваема защото банята ни е малка и направо в душ кабината. Какво е мнението ви за тези сгъваеми корита.
Каква трябва да е температурата в стаята когато къпем бебето и трябвали да се къпе всеки ден? До колкото знам може да се къпе през ден или два, поне така съм чувала от мои познати, така съм прочела и в някакви статии.

# 193
Рейв, Малага, Скруби как сте момичета? HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Относно дрешките, доста получих от мои приятелки. Едната е също с близнаци, момче и момиче, та имам и за двамата, и от друга която е с момченце, но има доста които стават и за момиче. Аз ще си купя за изписването, и може би още нещо което мисля че ще ми е нужно. За сега се въздържам от покупки, но и не смятам да чакам последния момент.

# 194
Момичета аз съм добре. Не пия никакъв магнезии. Пия коринфер и от него нямам нито една контракция, но съм като зомби. Иначе бяхте питали как усещаме контракциите: аз ги усещам като едновременно втвърдяване и изтръпване на всичко под пъпа и чувство на изтръпване в слабините......отпускане и пак същото след няколко минути. И друг път ми се е втвърдявал корема под пъпа, но ако е мек долу малко над венериния хълм, хич не го отразявам.....обаче стегне ли се там, си се взимам на сериозно. Болка нямам. По принцип обаче ако има болка, имайте в предвид че работата е много зле.
АромаЛимон,  моля те дай линк от къде ще купуваш тази ваничка.

Общи условия

Активация на акаунт